Nou stil de viatza (108)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Da!Da! asa Carmen zi ca-i zici bine. Si ce varsta zici ca avea , Tzuni?
Hai Buna dimineata tuturor.
Doina ma bucur s-aud ca ai ajutor. Eu tocmai ma gandeam ca poate slabeam mai bine daca n-o aveam pe mama sa ma ajute, dar vad ca nu e cazul. Si tu ai ajutor si tot slabesti. Asa a fost sa fie, sa ma ingras. L-am vazut pe Doru si e tare frumusel. Sa va traiasca!
Khristin Multumesc de intrebare, Isabella e bine. Creste frumos si mi-e draga de mor mai ales cand o vad asa de frumusica. Petrecere frumoasa la botez si sa fi o nasa frumoasa. Noi vrem sa mergem in tara s-o botezam pe Isabella dar inca nu ne-a iesit certificatul de nastere asa ca inca mai asteptam.
Dragelor m-am cantarit dinou azi si se pare ca merge bine treaba de cand scriu tot ce bag in gura. Azi dimineata aveam 81.2 kg dupa ce mi-am baut cafeaua si-am papat o felie de halva (20 gr). Sper s-o tin tot asa.
V-am pupicit si weekend placut tuturor.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tzuni si eu ma gindeam la una-alta cu doctorul.
Zuzilici, mie imi place cel mai mult poza asta : http://pg.photos.yahoo.com/ph/anamariabis/detail?.dir=c42dre2&.dnm=8c1bre2.jpg&.src=ph
Si bebe Dorultetz e un flacau frumos. Doina.

Eu sunt bine, maninc ca inainte si promit sa va scriu din cind in cind.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, superba poza!!!
Sunteti niste parinti tare frumosi!

Carmen(28+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Mephala multumim tare mult. Suntem topiti dupa ea amandoi si tare mi-e frica sa nu devenim parinti "rai" de prea buni. Sper s-avem puterea sa o educam cum se poate mai bine si sa-i dam cei 7 ani de-acasa in ciuda dragostei pe care i-o purtam. Mi-e teama ca n-o sa putem sa-i refuzam nimic si-o sa fie un picut cam alintata si razgaiata. Dar cine stie poate o sa reusim sa nu se intample asta.
Mik sa inteleg ca tie iti place cel mai mult cand e babuta? Pai sa-i mai fac si alte poze de genul asta. Ma bucur ca esti mai bine si recuperare rapida in continuare.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna fetelor.Sunt suparici...am scris aseara inainte sa merg la nani un mesaj si acum vad ca nu a ajuns.
Nu pot sta acum la calc....dar va trimit cate un pupic la toate si Carmen inca o data "La Multi Ani cu sanatate si fericire" alaturi de cei dragi.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Va pup, fetelor!

Asa cum va spuneam, sunt pe baricade, la munca!

Si...incetati cu visarea, ca medicu' meu degeaba e tanar si frumos ca e foarte insurat si cu un baietel aflat la varsta nazbatiilor! Asa ca... V-am zis io ca Fetii Frumosi is luati, gata, s-au dat...daca n-am stat la coada care trebuia...
Da' las ca nu mi-e rau! Aseara am fost la film, la Poseidon, singura. Cu ceva emotii pt ca era pt prima data cand mergeam fara companie. Dar a fost ok, lume civilizata, asa ca am ajuns teafara acasa seara pe la 11 si ceva.

mephala, merita sa vezi Poseidon, ca sa-ti dai seama cum evolueaza cinematografia de la Titanic incoace. Multe efecte speciale, tensiune, imagini superbe... film american 100%
Ah, sa nu uit: sa nu-mi plangi de mila ca-s la munca! Sunt platita! Fac acum economii la sange sa iau apartamentul cu doua camere in septembrie.

Zuzilici, Pumpkin se pregatea sa nasca natural, asa cum isi dorea, dar din cauza ca i s-a desprins placenta inainte de timp, au apelat la cezariana de urgenta, sa nu pateasca bb sau ea ceva. Sunt bine fetele, le-am vazut acum doua zile. O sa-i cer permisiunea mamicii sa ma lase sa postez prima poza a fetitei - la cateva minute dupa nastere.

Ti-am vazut pozele cu gasca vesela. Vaaaai, ce frumosi sunteti! Iar tie iti sta tare bine in rolul de mamica! Pe cand al doilea puiutz? Iar sotioru-ti e mandru ca un crai cu fie-sa in brate! Taticii astia...

REvin in noapte asta.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

...hmmmmmm, dormiti? sau mancati?
Apropo! Stiti ce poftesc eu? O pulpa de pui la rotisor cu cartofi prajiti, mujdei de usturoi si salata de varza . Un gyn tonic langa si o felie din diplomatul mephalei . "Cam" atat.

Gata. Fug la munca, dar revin! ...poate va treziti!

Mergi la inceput

...si nu m-as da in laturi nici de la niste galusti cu prune si o inghetata caramel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna,
va urmaresc de multa vreme.
As vrea sa pot sa adopt si eu un stil de viata sanatos, dar mi-e foame in permanenta.Iar cind imi propun sa tin regim mi-e si mai foame, de dulce, de fripturi, de cartofi prajiti etc.
Am avut 84 kg,in iarna 74,iar acum am din nou 80.
Incerc sa ma alatur voua.As vrea de miine pt ca sunt singura acasa si nu am de gatit.Sper sa mai auziti de mine la acest topic!
pupici,ina C

Mergi la inceput

inaC, bine ai venit printre noi!

Hai, ca alaturandu-te noua ai facut deja primul pas spre silueta visata! Sa stii ca si noi ne luptam aici cu poftele si tentatiile culinare (vezi ce-am scris eu mai sus ), dar avem grija sa ne sustinem reciproc si sa nu cadem prea des in pacat!

Mai, da' voi chiar dormiti! Numai eu munceste! Asa-mi trebuie daca nu mi-a placut sa invat!

Mergi la inceput