Nou stil de viatza (108)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Fetelor va multumesc pentru urari! O sa-mi fie dor de voi: Sigrid, Zuzilici, Tzuni, Khristin, Crystina, Carmen, Mik, leeloo2004, Miag, Daria si restul fetelor!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

Doina te felicit pentru kg. pierdute. De ce nu mi s-a intamplat si mie la fel? In orice caz ai grija cu depresia ca nu-i a buna. Roag-o pe mama sa te ajute macar cat poate dansa de putin. E foarte important sa fi sanatoasa inainte de toate.

Mama sta mai mult pe la mine, dar am intrat in panica cand a trebuit sa plece pentru o noapte.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Nastad, sa-mi amintesti inaltimea ta, caci te-am trecut in lista.

Carmen(28+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

1.57
Multumesc,!

Album Oana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Zuzilici

Carmen ai perfecta dreptate dar parca prea m-am porcit in ultima vreme. 82.2 kg Si cand vad ca Doina slabeste vazand cu ochii imi dau seama ca e numai vina mea de-am ajuns in starea asta. Se poate slabi dupa sarcina si inca foarte repede.
Sigrid multa bafta sa te vad la 79 cat mai repede. Ce dieta urmezi acum? Poate ma iei si pe mine sub linia de 80 ca deja am luat-o razna rau de tot.
Mik sanatate multa si felicitari pentru trecerea la mentinere. Scuze, dar la inaltimea pe care o ai cred ca tinta ta de 47 era mult prea mica. Si-apoi sa nu uitam ca o data cu varsta ni se permite sa cantarim un pic mai mult decat cele (-10 kg.) fata de cm de peste 1 metru, din inaltime. Sper ca m-am exprimat corect. E-adevarat ca nu trebuie sa faci ca de mine, dar eu cred ca esti foarte bine si la 51 kg.
Miag nu stiu ce sa zic dar cred ca n-ar strica sa pleci de-acasa atunci cand ti se face foame. Eu cred c-am sa-mi urmez sfatul atat cat o sa ma lase vremea si Isabella, ca nu se mai poate.
Mamicadulce tu cum mai stai cu dieta?
Khristin unde te-ai ascuns?
Fetele o seara buna.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Nu te mai gandi la mine ca nu de linistita am slabit atata!
Mai bine grasa, frumoasa , vesela si plina de viata decat asa.
[pup

Album Oana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tzuni

Neata, fetelor!

Nastad? Cum iti mai e moralul? Te-ai acomodat cu statutul de duble-mom? Ce spune Onitza de bb?

Sunt un pic mai bine, dar tot pe fuga.
Oana face numai prostii: ii baga alune in gura , ii indeasa biberonul cu ceai pe gat si cand ii dau sasuga se infasoara si eaintr-o patura si vine la celalalt san.
Ar fi multe despus dar va mai spun candmai pot.

Album Oana

Mergi la inceput

Multi ani fericiti sarbatoritelor, CARMEN si COOKIE!

Album Oana

Mergi la inceput

Poze bb:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastavelu/album?.dir=26dfscd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Nastad, sa-ti traiasca puiul scump!

Am scos si eu capul din bucatarie, am copt ardei pentru tocanitza si vinete pentru salata.

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Dragelor, va pup!

Nu-mi merge Net-ul, asa ca am intrat in vecini la o firma sa va salut si sa va spun ca is suparata ca exact azi cand aveam chef de stat la taclale cu voi, nu merge Netu! Dar muncesc la noapte si maine pana pe la pranz, asa ca, sper sa reusesc sa-mi fac timp si sa mai intru sa va povestesc cate ceva.

PS. Azi am fost sa-mi fac analize la sange si urina si nenea doctoru m-a intrebat "va simtiti rau, aveti vreo problema?" si eu, mandra, i-am spus "nu, am adoptat UN NOU STIL DE VIATA si vreau sa vad in ce fel mi-a imbunatatit sanatatea. Mi-a cerut detalii despre stilul de viata si i-am povestit despre voi. Cam o juma de ora. Si mi-a zis ca e o chestie desteapta si sa nu ne lasam, sa ne sprijinim reciproc!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, ce varsta avea dr? Juma de ora ati stat de vorba?
Poate voia sa te invite in oras si nu stia cum sa faca....

Album Iustin

Mergi la inceput