Spalat pe cap- cat de des?
Raspunsuri - Pagina 6
daniela_daneza spune:
Eu ma spal cam la 6-7 zile , nu e cazul mai devreme.De samponat , il samponez de 2 ori, apoi balsam , apoi crema tratament ...masca pt. par vopsit..
Poate acum vara mai des , la 5-6 zile ![]()
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
geo_ionita spune:
Buna, fetelor! Tocmai cautam un subiect in care sa pun si eu cateva intrebari legate de spalatul parului, sampon si caderea lui... poate ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri.
De aproape o luna de zile am observat ca imi cade din ce in ce mai mult par si pentru asta mi-am cumparat de la farmacie, la recomandarea unei doctorite, sampon si pastile REVALID, tratamentul l-am inceput de doar o saptamana si observ ca in continuare imi cade tot mai multe si mai multe fire de par, ceea ce ma ingrijoreaza...stiu ca nu se poate peste noapte sa dea rezultat dar este ceva normal sa imi cada asa mult?(mai ales dimineata) Ce stiti despre Revalid? Am uitat sa mentionez ca in ultima vreme am slabit cam 5 kg, mi-am schimbat serviciul si cred ca din cauza asta am dat jos kg.
Acum imi este si frica sa ma mai decolorez, sa imi fac suvite de frica sa nu raman fara par...

Ce imi recomandati???
Georgiana
iulissa spune:
quote:
Originally posted by geo_ionita
Buna, fetelor! Tocmai cautam un subiect in care sa pun si eu cateva intrebari legate de spalatul parului, sampon si caderea lui... poate ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri.
De aproape o luna de zile am observat ca imi cade din ce in ce mai mult par si pentru asta mi-am cumparat de la farmacie, la recomandarea unei doctorite, sampon si pastile REVALID, tratamentul l-am inceput de doar o saptamana si observ ca in continuare imi cade tot mai multe si mai multe fire de par, ceea ce ma ingrijoreaza...stiu ca nu se poate peste noapte sa dea rezultat dar este ceva normal sa imi cada asa mult?(mai ales dimineata) Ce stiti despre Revalid? Am uitat sa mentionez ca in ultima vreme am slabit cam 5 kg, mi-am schimbat serviciul si cred ca din cauza asta am dat jos kg.
Acum imi este si frica sa ma mai decolorez, sa imi fac suvite de frica sa nu raman fara par...
Ce imi recomandati???
Georgiana
Draga geo,
problema ta se datoreaza in primul rand stressului.
tratamentul cu revalid trebuie tinut cel putin 3 luni. Din experianta iti zic ca la mine nu a dat cine stie ce rezultate, ma asteptam sa am un par sanatos si cu volum, unghii tari si lungi si nu a fost deloc asha ( cred ca de 2 ani foloseam revalid primavara si toamna cate 3 luni).
Inconveniente: Pretul, Rutina, Nu a functionat la mine, 30 patile in cutie.
in primavara am hotarat sa iau din nou revalid( imi cadea parul de speriat tot de la stres), la farmacie nu mai era si mi-e recomandat alt produs: herbalLife Hair&Nails (sper sa se cheme asha)...nu am asteptat rezultate miracol, dar nu a mai cazut...pe moment ce-i drept.
Avantaje: Pretul, 50 pastile, a functionat.
Acum iar a inceput sa-mi cada parul...cred ca o sa iau din nou herbalLive...
Si onTopic: il spal zilnic.Nu pot altfel...ador senzatia de proapat spalat...nu suport sa-l vad imbacsit.E foarte fin, moale si extra drept..parca-i intins cu placa, desi never nu am pus in par placa.
In fine...as vrea sa stiu ce sampoane folositi...eu am incercat de toate, inclusiv din farmacii...cred ca Foltene a dat rezultat pe moment..in rest...nik nu-mi prieste

Floricica lu' Taticu'
geo_ionita spune:
Iulissa: multumesc foarte mult pentru raspuns...ieri am recurs la alta "metoda" am fost si m-am tuns pentru ca m-am speriat foarte tare, ma gandeam sa nu raman fara par, pentru ca eu inainte aveam un par foarte des. L-am tuns mai scurt, pana pe la umeri, cu toate ca mi-a parut f. rau si nici nu l-am mai vopsit momentan, poate dupa ce termin tratamentul...o sa fie "inestetic" dar sanatatea e mai importanta!
Acum daca tot am dat banii pe sampon si pastile, ma gandesc sa termin luna asta cu ele...???...spune-mi exact cum luai tu pastilele, pentru ca eu am citit ca se iau inainte de masa si o prietena mi-a spus sa le iau dupa masa.
Cat te-au costat pastilele de la HerbalLife? De unde le-ai luat?
FETELOR: Am citit aici despre masca aceea cu ulei de ricin, vit. A si galbenus, parca, as putea sa o incerc? se folosesc cantitatile acelea pentru o singura data?
Georgiana
mazzel spune:
eu ma spal pe cap de cate ori e nevoie, zilnic sau o data la 2 sau la 3 zile, chestia e ca unii zic ca e normal sa te speli zilnic, altii zic ca nu, cat mai rar, dar eu nu fumez, nu stau in fum de tigara, cand gatesc imi trag o chestie de aia de dus pe cap,
, asa ca...pt parul meu sigur nu e bine sa-l spal zilnic.
cand aveam parul scurt de tot ma spalam pe cap zilnic cand faceam dus imi dadeam si pe par, acum am parul lung, pana mi se usuca trec cateva ore...
Eleni spune:
quote:
Originally posted by geo_ionita
Ce imi recomandati???
Georgiana
Georgiana, eu am avut o perioada similara anul trecut cand am fost la un pas de chelire. Pe anumite portiuni cadea parul cu pumnii. E din cauza stressului.
Em am luat pastilele Revalid (anul trecut nu aveam samponul), am luat Magne B6 pentru situatiile astea de stress si de asemenea tratamentul Foltene: fiolele si samponul si balsamul.
E important sa te tii exact de tratament, trebuie sa te dai pe radacina parului cu fiolele acelea de 2 ori pe saptamana parca, nu mai tin minte. E drept ca a costat o caruta de bani toata distractia, adica vreo 4 milioane parca, dar am pus in balanta chelirea versus 4 milioane. Si a pierdut chelirea. Nu amana, ca devine irecuperabila treaba. Eu acum am parul crescut acolo unde aveam probleme, dar nu mai are desimea de datile trecute.
Poti sa ma mai intrebi orice.
Succes!
P.S. Si ca sa raspund si la topic, eu ma spal o data pe saptamana ca e carliontat si sta bine toata saptamana. Numai in weekend apuc sa il spal ca din cauza cretzurilor trebuie sa ma pieptan musai doar cu balsam in cap ca altfel e jale.
iulissa spune:
[quote]Originally posted by geo_ionita
Iulissa: multumesc foarte mult pentru raspuns...ieri am recurs la alta "metoda" am fost si m-am tuns pentru ca m-am speriat foarte tare, ma gandeam sa nu raman fara par, pentru ca eu inainte aveam un par foarte des. L-am tuns mai scurt, pana pe la umeri, cu toate ca mi-a parut f. rau si nici nu l-am mai vopsit momentan, poate dupa ce termin tratamentul...o sa fie "inestetic" dar sanatatea e mai importanta!
Acum daca tot am dat banii pe sampon si pastile, ma gandesc sa termin luna asta cu ele...???...spune-mi exact cum luai tu pastilele, pentru ca eu am citit ca se iau inainte de masa si o prietena mi-a spus sa le iau dupa masa.
Cat te-au costat pastilele de la HerbalLife? De unde le-ai luat?
FETELOR: Am citit aici despre masca aceea cu ulei de ricin, vit. A si galbenus, parca, as putea sa o incerc? se folosesc cantitatile acelea pentru o singura data?
Draga mea Geo,
patilele le-am luat din farmacie ( iasi, gasesti cam la toate farmaciile).Cred ca am dat in jur de 150mii, sau poate si mai putin. De luat le luam cand imi aduceam aminte in ziua respectiva, dar recomandar este sa le ei inainte de a papa, si iti explic si de ce: Se inghite mai usor pastila inainte de mas, se digera impreuna cu primele alimente din stomacelsi nu risti sa ti se faca rau...daca ei pastila dupa o masa copioasa de exemplu.
De ricin stiu si eu ca e foarte bun, cred ca mi-am facut de cateva ori masca cu ulei de ricin amestecat cu ganbenush de ou, nu pot sa iti zic exact ce efecte am avut, dar sincer nu spectaculoase.
Daca problema ta e foarte grava, una din fete iti recomanda un tratament de la Vishy cu fiole de ceva....cred ca ar trebui sa te gandesti serios intr-o investitie...fie ea si substantiala. tatal meu a tinut tratamentul asta, si am vazut minuni pe chelia lui ![]()
Pupicei dulci, si bafta Scumpa!
Floricica lu' Taticu'
paulina20bv spune:
salutare fetelor eu am parul lung pana la fund si nu ma spal zi de zi pe par ca nu este bine eu ma spal o data pe saptamana pe cap si am un par sanatos si pe deasupra mai sunt si vopsita de cand ma stiu aceeasi chestie o fac folosesc masca de par cu miere este mai buna decat orice balsam ff scump si inca ceva de la balsam va simtiti parul ingrasat ff repede , balsamul daca folositi trebuie aplicat la varfuri niciodata pe pielea capului doar daca folositi o masca hidratanta ptr radacina. va pup
geo_ionita spune:
Buna, fetelor! Va multumesc mult pentru raspunsuri si pentru tot suportul...problema mea nu cred ca este totusi asa grava, pentru ca am fost sa ma tund si coafeza mea mi-a spus ca la radacini imi creste parul si ca m-am panicat eu prea mult, cu toate astea voi lua in continuare pastilele de Revalid si voi folosi samponul cam trei luni de zile. Momentan am renuntat si le vopsit, doar sa-l las sa se regenereze...sper sa vad si "progrese"...
![]()
O zi buna!!!
Georgiana