Spalat pe cap- cat de des?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Eu ma spal pe cap o data la 4 zile .Inainte ma spalam o data pe saptamana pe cap ,dar acum parca mi se ingrasa mai repede parul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

La 2 zile, indiferent de anotimp. E gras si nu prea am de ales, ca urasc sa vad par lipit de cap, doar pentru ca unii zic sa nu te speli prea des. Samponat tot o data, ca mai mult nu e nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu tot la 2, maxim 3 zile trebuie sa imi spal parul, altfel se ingrasa si nu arata bine.
Totusi, tin minte ca atunci cand eram mica ma puteam spala mai rar. Dupa o saptamana arata foarte bine, nu se ingrasa, dar m-am luat dupa prietenele mele si am inceput sa il spal foarte des, desi nu era nevoie, iar acum am ajuns sa il spal la 2 zile de nevoie.

Ar fi interesant totusi sa vedem ce sampon ar fi mai bun, deoarece eu indiferent de samponul folosit, tot la 2 zile trebuia sa ma spal.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Eu ma spal cam la 4 zile. Am folosit de toate pentru toti...In ultimul timp folosesc Herbagen cu spirulina si e bun. Apoi aplic o masca.

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by pisi_ella

Eu ma spal cam la 4 zile. Am folosit de toate pentru toti...In ultimul timp folosesc Herbagen cu spirulina si e bun. Apoi aplic o masca.

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Ce masca folosesti?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

m-am mai linistit citind subiectul; barbatu'miu incepuse sa-mi spuna ca-s obsedata cu spalatul pe cap tot a doua-treia zi; in Romania il spalam mai rar, foloseam un sampon german, timotei- aici inca n-am descoperit ce mi se potriveste si le tot schimb.

http://community.webshots.com/user/vara2006photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Pana nu demult ma spalam 1 data pe saptamana...de cand merg la sala ma splat de 2-3 ori...acum incerc un nou sampon de la Herbagen...pana acum e bine

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns whiskas spune:

il spal cand simt nevoia..la 1,2 sau 3 zile.
Am parul cat de cat gras si daca ma joc cu el toata ziua...arata ingrozitor, iar balsam folosesc doar la varfuri.

Mi se par stupide regulile cu spalatul pe cap la o saptamana..la 10 zile etc. Am o cunostinta care respecta regulile astea si se spala la 10 zile pe cap (chiar si vara)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

cam o data la 5 zile. spalatul prea des stimuleaza ingrasatul parului. cand ma spalam mai des, aveam parul gras chiar a doua zi. asa, este curat si miroase frumos cam trei zile. de abia prin a 4a zi incep sa il simt ca incepe sa se ingrase.

... si puiuta 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Probabil ca dupa ce am citit aici voi fi considerata o ... nespalata...
Dar, eu il spal cel mai repede odata la 6 zile... In rest, in we il spal, ori sambata daca am avut spuma in par, ori duminica dimineata, in rest.
Al meu par nu se ingrasa, am avut o buna perioada in care il spalam odat la 2 zile dar m-a invatat o coafeza cum sa-l obisnuiesc sa-l spal mai rar. Si, a meritat. La mine numai vinerea se simte gras parul... In rest, sta frumos si nu se "impute" ca altadata.
Si de samponat il samponez de 2 ori.

Ana

Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput