Spalat pe cap- cat de des?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

de regula ma spal de 2-3 ori pe saptamana.cand folosesc produse de styling ma spal de 2 ori pt ca nu se mai ingrasa asa repede.nu conteaza daca e vara sau iarna,daca am transpirat sau am fost la piscina/mare/sala/sauna il spal imediat.
e gras,fir f subtire si fin.bine macar ca e des

Madutza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

De trei ori pe saptamana, desi am parul normal spre uscat, insa mai folosesc spuma modelatoare pe alocuri si nu e sanatos pentru par.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

eu am parul lung iar firul este subtire si moale...si de fiecare data cand il descurc ma trezesc cu pumnul plin de fire de par..innebunesc...daca ar fi dupa mine l-as spala in fiecare zi..dar date fiind cele enumerate mai sus il spal cam o data la doua zile

pentru nunta
noi

The big day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Dom'le, da' la ce serveste sondaju' asta?
Ce-i asa interesant in numarul de spalaturi pe cap?

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Este interesant subiectul pentru ca parerile sunt foarte diferite in acest domeniu. De exemplu, unii considera ca parul gras, cu cat este spalat mai des, cu atat se ingrasa mai repede.
Eu am parul gras si ma spal cam la 2 zile, vara sau iarna. Cred insa ca nu am nimerit samponul potrivit, pentru ca nu ar fi trebuit totusi sa se ingrase atat de repede

La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Arhistefy, probabil ca folosesti un sampon mult prea puternic care iti stimuleaza secretia de sebum mai mult decat e cazul.
Eu una, am descoperit intamplator ca mi se ingrasa mult mai putin parul daca il spal cu sampon pentru par normal decat cu sampon pentru par gras.

Da' asta e alta problema, intrebarea lui Joce a fost "de cate ori ne spalam pe cap" .
A, si "de cate ori ne samponam". Ca si asta e important

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Eu ma spal o data la 2 -3 zile. Vara...zilnic! Nu stiu daca e bine, dar eu nu suport sa imi miroase parul a statut sau sa imi arate asa...imbacsit..

POZE CU RAZVAN MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Eul il spal in fiecare zi vara. Dar am noroc ca este scurt.

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielutzu spune:

Eu nici nu mai stiu ce fel de par am! Cand e gras, cand uscat...... Si mai e si lung....... Oricum, de doo ori pe saptamana ca altfel, am obs ca se ingrasa........ Odata samponat.

rasfatzata de Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

De cate ori este nevoie...si la spalat si la samponat. De ex. dupa ce am fost pe la vro nunta si ma aleg cu cate un coc, il spal imediat cum ajung acasa si il samponez de cate ori este nevoie. Pana il simt eu curat.
In mod curent insa, cam 1 data la 3 zile si 1 singura samponare, dar depinde mult si de tipul de sampon pe care il folosesc.

Mergi la inceput