Spalat pe cap- cat de des?

Spalat pe cap- cat de des? | Autor: Jocelyn

Link direct la acest mesaj

Cat de des va spalati pe cap? Am cautat un subiect asemanator dar nu am gasit desi imi amintesc ceva in legatura cu asta...

Credeti ca e bine sa ne spalam zilnic, asa cum de fapt ne spalam si in rest?

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Am parul f lung si vreau sa-l simt mereu curat. Acum, vara, il spal zilnic. Mi s-a intamplat sa fac dus, sa ies si dupa 10 min sa intru sa-mi spal si parul, pt ca nu ma simteam la locul meu. Iarna, il spal la 2-3 zile. Da' si-atunci am tendinte sa ma-ntorc.

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Cand aveam parul scurt il spalam la 2-3 zile, acum cand e lung si il tin mereu prins il spal cam la 5 zile...

poze rochita civila

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Parul meu e f uscat si cu toate balsamurile lu' peshte a doua zi dupa spalat sta cam ca matura de incep sa ma gandesc la uleiuri de par. Eu il spal saptamanal.

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

3-4 ori/ sapt -vara, 2ori/ sapt- iarna. Acum depinde si de tipul parului cat de repede se ingrasa.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

am parul lung: vara la 2 zile, iarna la 3-4

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

In principiu eu ma spal o zi da,una ba pe cap..dar vara,se intampla sa ma spal si zilnic pt ca e f f cald,transpir si e si mai mult praf..
Parerile sunt impartite,am vb cu diferite coafeze,care sustineau idei diferite...deci pana la urma tot ca mine fac
pupici.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

al meu se ingrasa foarte repede
vara si iarna la 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Eu ma spal pe cap in fiecare zi, sau, cel mult, o data la doua zile.Imi place f. mult senzatia parului spalat.Si parca creste vazand cu ochii. Acum, nu va sfatuiesc sa faceti la fel. Depinde f. mult de tipul de par pe care il avem,de samponul pe care il folosim, ca daca folosim un sampon plin de chimicale si prea dur, nu stiu daca este indicata spalarea zilnica.Acum nu stiu ce s-a intimplat cu parul meu, de s-a despicat la varfuri..dar vad ca incepe sa-si revina.1-2 ori pe saptamina fac masti cu:ulei de masline, o fiola vit. A, 2 oua, ulei de ricin si, mai nou, ulei de palmier.Abia am inceput sa folosesc aceste masti la recomandarea etelor de pe forum, dar sa stiti ca se vede..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

La 3-4 zile...

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Am parul gras si sunt tunsa foarte scurt, il spal zilnic maxim la 2 zile

Miruna 35+

Mergi la inceput