Spalat pe cap- cat de des?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pai depinde de tipul de par. Daca e gras trebuie spalat mai des.
Eu ma spal la 2-3 zile. Daca nu ma spal maxim in a 3-a zi deja arata urat si nu suport.
Ideal ar fi sa il speli mai rar, asa am citit, dar nu se poate aplica regula asta oricui.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Field_mouse spune:

Acu' spal la 2 zile, dar cred, ca de azi incep sa-l spal in fiecare zi, cu caldura asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

La 4-5 zile in mod normal...in fiecare zi daca merg la mare/piscina/sport etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Eu il spal de doua ori pe saptamana. Oricum din cate am observat eu, parul are tendinta sa se ingrase mai repede daca e spalat mai des (cel putin al meu).

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

De cate ori e nevoie. Oricum nu zilnic, cam la trei zile, iar daca e cazul-mai devreme.

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by crinuta
Daca e gras trebuie spalat mai des.

Al meu NU este gras, dar...repet, ador senzatia de par curat, umed, placut parfumat...

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Eu sunt de parere ca si parul trebuie spalat in fiecare zi! Si am avut o perioada cand asa procedam; acum (de cand am 2 tzanci) nu mai apuc, asa ca il spal tot a doua zi.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Vara si eu ma spal mai des, cand vad ca nu mai sta, ca de ingrasat se ingrasa mai greu, dar iarna o data pe saptamana. Desi nu-l am foarte lung, e ondulat si se usuca foarte greu.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Eu ma spal pe cap odata la 4-5 zile, cateodata o mai lungesc cu pudra plus spei de ala de luat mirosuri din par si la 6 zile. Eu am parul relativ lung si foarte des, imi ia cate 2 ore sa ma randui si eu. De unde atata vreme ? Sa va spun drept mie si la saptamana mi se pare cam des. Ca tare mi lehamite de uscat, nu de alta..
Voi va si coafati odata la 2 zile ?

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

la 3-4 zile vara si la 4-5 zile iarna

Oana

Mergi la inceput