Mamici de martie - aprilie 2007

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Buuu. Eu am fost azi la echo. Am vazut bebe-ul. E mic-mic. "O sarcina de 5 saptamini" a zis doctora. In fapt sint vreo 5 si un pic. Baiul e ca am pe unul din ovare 2 chisturi maaari de cite 5 cm fiecare. Credeti ca e vreo problema? Plus ca am senzatia ca m-am captusit cu o candidoza.
Sper sa pot ajunge macar in 3 luni.

Monica 5+


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna mamicilor,

ma bucur ca ne inmultimasa repede......sper in curand sa fim tot mai multe si sa experimentam impreuna cele 40 de saptamani......

va doresc tuturor mamicutelor proaspete multa sanatati sibebelici sanatosi.....

Suzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Monica de obicei chisturile dispar pana la 4 luni, iar daca nu, nu sunt o problema decat daca sunt mari. Iar pentru candida poti sa te dai cu clotrimazol unguent (e safe in sarcina si eu am folosit).


http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Tenchiu de sfaturi si incurajari, Laura.

Monica 5+


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27 spune:

buna fetelor
SARCINA USOARA SI BEBEI SANATOSI VIITOAERELOR MAMICI
tare as fi vrut sa fiu mamica de aprilie 2007 dar se pare ca DD
nu a vrut.luna asta am facut ISA dubla la Giulesti dar fara rezultat,
testul de sarcina fiind negativ.astept menstruatia cine stie poate....
PAULA 75 FELICITARILE MELE SI AI GRIJA DE TINE(am citit ca faci tratament de sustinere).si eu sunt din BR.si te-as ruga sa-mi spui daca face cineva eco transvaginal.La ce doc.mergi?
Dar doc.Botezatu din GL.ce fel de eco face?Poti sa-mi dai si mie adresa si nr.de telefon?Vreau sa fac monitorizarea CM-ului in BR. sau GL.si sa merg la Bucuresti doar pt. ISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Desi am mai trecut printr-o sarcina nu-mi mai amintesc exact cum a fost si vreau sa va intreb cum va simtiti. Sunt putin ingrijorata ca simt o tensiune cam asa ca la ciclu si nu stiu daca e normal. Si nu prea am sanse sa ajung la medic numai peste 3 saptamani ca plec la mare peste o saptamana si nu ajung sa-mi fac programare la un medic bun. Sper sa fie totul bine, desi sunt putin ingrijorata ca plec asa fara sa vad un medic inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pufuletule spune:

Sarcina usoara tuturor mamicilor de martie 2007 si de fapt tuturor viitoarelor mamici!

DN 08.08.1977 UM 28.05.2006 DPN 04.03.2007!

Eu mai am o bebe de 4 ani si jumatate care-si doreste un fratior. La un moment dat imi spunea: mami, cand imi faci si mie o fratioara?!

Sa va mearga bine!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Buna Ela ! si FELICITARI!!!!
Da, fac tratament de sustinere si se pare ca imi prinde bine..doar ieri am vomitat de am murit..in rest bine..
Ma tratez cu Botezatu din Gl....ca la Braila..sunt vai de steaua lor..nu face nimeni echo genital. Botezatu face ca are aparatura buna.Uite nr. de tel de la cabinet 0236/463555 iar adresa este Str. Brailei, Bl.BR3 apt.3..e usor de gasit..asistenta te poate ajuta.(vezi sa ai banutzi cu tine ca nu-i chiar ieftin).....aa sa-mi spui si mie daca e adevarat zvonul ca a facut pareza(sper ca nu a facut...ca eu tb. sa jung la el la 13 sapt.
Ai grija de tine!
Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Ela..scuze se pare ca n-am inteles eu bine...nu esti gravidutza ...dar sunt convinsa ca vei fi..cu Botezatu totul e in regula...el m-a trimis si la prof. Marinescu la Bucuresti..dar mergi la Gl.
Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Kitty ai grija cu marea...mai ales la apa rece.....ar fi bine totusi sa te vada un doctor inainte..incearca..gravidutzele mereu sunt primite....totusi parerea unui unui specialist conteaza mai ales pt. linistea ta( depinde in cate saptamani esti gravudutza).Eu una nu mai plec nicaieri pana nu trec de 4 luni....
Ai grija de tine
Paula

Mergi la inceput