Mamici de martie - aprilie 2007
Raspunsuri - Pagina 26
roxanici spune:
La Multi Ani! Pufuletule 
eu nu am noutati asa ca tac din gura si doar va citesc cu interes posturile voastre
roxana & the baby
alionushca spune:
Ma bucur ca vad atita activitate pe aici - eu fac bine - adica vesel ca de obicei - greturi +
, parca-s bludnica toata ziua - am salbiciuni si mii foame de mincare adevarata, in sens ca m-am saturat doar de verzaturi, vreu mincare adevarata, pacat ca organismul meu nu este de acord cu mine.
Eiri am avut frumoasa ocazie sa merg la tara, la o ruda mamei - am stat afara toata ziua si am mincat de toate, nu stiu cum am putut, dar a fost bine - dar cum sunt acasa iar ma apuca greturile, trebuie sa ma mut la tara - acolo imi va fi bine.
Ma bucur pentru voe fetelor care ati vazut bebelusii la eco, eu cred voi merge miine sa vad minunea - vine nashul meu drag vineri- simbata si vream sa-i aratam poza finutului![]()
Revin mai tirziu - acum cind ma simt rau isi amintesc prietenele mamei - sa vina pentru consultatii juridice - atita egoism din partea unor oameni, carora chiar daca le spun ca mii rau tot vin- nu am mai vazut - cred am sa zbor in cosmos pe timpul sarcinii sau imi schimb profesia - maturator, poate atunci n-or veni de fiecarea data cind li se nazare ceva
Aliona
paxela spune:
Jocelyn, imi pare rau pt cele intamplate, sa iti dea domnul puterea de a trece peste si de ati reveni cat mai curand, sanatate multa si te asteptam din nou la odisee cat mai curand
acum 3 luni am trecut si eu prin asta iar acum uite-ma aici
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
anaalina spune:
Salutare vreau si eu aici ma primiti
Sunt foarte bucuroasa sa ma alatur voua DN 11.01.1979 ;UM 29.06.2006 ;DPN 06.04.2007. Trebie sa merg la eco dar am niste emotii uriase , mai ales ca am pierdut o sarcina acum 2 luni, imi tremura picioarele si nu reusesc sa-mi fac curaj sa ajung acolo. Imi e frica ca va spune ca e ceva in neregula. Mai astept o saptamana poate imi vine curajul.
ralualexandrei spune:
Jocelyn imi pare tare rau,insa nu te lasa peste putin timp ai sa o iei de la capat.Stiu ca acum iti e greu dar gandeste-te ca nu esti singura care ai trecut prin asa ceva si exista mereu o noua sansa.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
7+ album no1 album no2 albumul no3
adelyna spune:
Jocelyn imi pare tare rau dar timpul vindeca rani adanci si priveste si partea buna.Bine ca nu s-a intamplat mai tarziu ca suferinta era mai mare.Multa bafta si curaj sa mergi mai departe si sigur vei adaposti curand un bebe sanatos
.
Krissy spune:
Imi pare rau Jocelyn ca atrebuit sa ti se intample asa, stiu foarte bine ce simti si cum te simti... Dar nu te descuraja, se pare ca 1 din 5 sarcini nu supravietuiesc primului trimestru si nu e vina ta, e loteria cromozomiala! Mult curaj si sanatate si cu familia in jurul tau o sa reusesti sa te mai linistesti. Si nu uita ca ai sanse egale cu oricare alta femeie sa ai o sarcina normala data viitoare!
Fetelor, vad ca multe dintre voi faceti "tratament de sustinere", ceea ce pe mine m-ar fi interesat f mult, data fiind avortul spontan de anul trecut... Dar aici nu se prescrie asa ceva, ginecologii merg pe principul "lasa natura sa isi faca treaba" in primul trimestru, ceea ce e frustrant cand poate e de vina doar o insuficienta hormonala. Noroc ca pana acum totul pare OK (HCG si progesteronul sunt in limite normale, iar dimensiunile corespund varstei).
Mai am o intrebare, vad des mentionat No-spa, ce este acest medicament si pentru ce se prescrie? Imi puteti spune compozitia farmacologica, poate il gasesc si aici sub alta denumire.
Bafta tuturor si numai bine!
8+
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold
Jocelyn spune:
Va multumesc mult pentru sustinere. Sper sa fie bine data viitoare si sa duc sarcina pana la capat. Oricum am sa va mai vizitez pe aici. Va doresc la toate nastere usoara si bebelusi sanatosi.
Krissy, uite www.egirl.ro/medicamente/display/600/NO-SPA-comprimate-40-mg.html" target="_blank">aici prospectul de la No-Spa.
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
Jaana spune:
Jocelyn, multa putere sa o iei de la capat! Data viitoare sa-ti dea Domnul un bebe sanatos!
Fetelor, cum va descurcati cu greturile, cum le mai combateti? Pe mine ma chinuie rau... Intr-o zi am mancat ceva ce nu a priit stomacului, am dat tot afara si toata ziua mi-a fost rau de sa mor, nu alta. De vreo 2 zile ma ia cu o greata si rau de la stomac de-mi vine sa lesin. Ii dau repejor un sandwich sau ceva usor si imi revin. Dupa 1-2 ore, iar ma apuca, iar ii dau ceva de mancare, iar ma lasa 1-2 ore si iar de la capat... sunt la capatul puterilor.
Krissy, nici pe aici nu se da nici un tratament de sustinere... eu am avut niste scurgeri maronii dar nu mi-au dat nimic. Doar supraveghere la ecograf si atat. Multumesc lui Dumnezeu, pana acum a fost bine cu repaus si odihna multa.