Mamici de martie - aprilie 2007

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyy2003 spune:

fetelor, ma primiti si pe mine?
DN 03.07.1975, UM 09.06.2006, DPN 16.03.2007
Si eu iau tratament de sustinere cu utrogestan si gravibinon pentru ca am mai pierdut o sarcina la 7 saptamani anul trecut, iar in ianuarie anul acesta am facut si conizatie.
Mai sumteti gravidute care sa fi dacut conizatie?
As vrea sa stiu daca sunt riscuri mari si daca se poate naste normal sau doar prin cezariana?
Am avut si eu tensiune in burtica si intepaturi, acum parca m-au mai lasat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Jaana,eu cand am greturi mananc ceva si imi trece imediat.

Anaalina iti tinem pumnii.Curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

elyy2003 bine ai venit, sarcina usoara , bebe sanatos

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Buna fetelor, se mareste lista pe zi ce trece, asta e bine; cum se simt mamicile din prima decada? eu am deja o luna de cand mi-e rau seara,n-am ce face. de asemenea ma balonez chiar daca mananc doar un mar, ma simt de parca as avea cu 5 kg in plus, deja inca nu m_am ingrasat deloc; voi cum sunteti din punctul asta de vedere?
la sfarsitul lunii sept am facut programare la echo la Bucuresti la dr Iosup despre care am auzit ca ar fi bun, m-am gandit sa fac programarea din timp ca este aglomerat; am facut programare la echo morfologica si 3D0 dar pana atunci voi merge si aici la 12 sau 13 sapt; sper sa fie totul ok, ceea ce va doresc si voua;
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

fetelor, aspirantele o cauta pe alionusha de zor sa-i dea o mama de daca o vedeti pe-aici spuneti-i ca e asteptata URGENT la "retete de facut bebici" daca vreti, veniti si voi...avem nevoie de cat mai multe retete

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

HellOO!
sunt f bucuroasa ca ieri l-am vazut p era tare zglobiu,manca-l-ar mama p el!convietuieste cu cei 2 noduli fibromatosi, care erau sub 1 cm inainte iar acu unul a crescut la 3 cm!asta e,mai am si hematomul,la fel.totusi ma simt bine,mult mai bine,mi-a crescut tonusul,am fost si la servici azi si e bine,n-am mai avut nici o pata maro.continui trat d sustinere,mai am doar 1 gravibinon d facut si scap.fetele care iau gravibinon,cate vi s-au prescris in total?mie mi-a spus sa ma opresc la 8.luasem 1/sapt la inceput iar apoi 1 la 4 zile.
bun venit noilor mamici!
La multi ani!!!cu suc natural Pufulete!!!
Jocelyn,imi pare rau,refacere rapida si data viitoare sa fie bine pana la capat!

Maria 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

...a...Krissy No-spa este clorhidrat de drotaverina,se ia in doza de max 3 tb de 40 mg p zi.Este un antispastic,relaxant al musculaturii netede,se ia frecvent si pt durerile de la ciclu,iar in sarcina este safe,inca din primele zile.daca nu exista sub aceasta denumire sunt sigura ca sunt alte medicamente cu acelasi efect al carui risc in sarcina sa fie mult mai mic comparativ cu beneficiul,fiind considerat sigur,exista si o clasificare,acesta e in clasa de risc A.(clasele sunt de la A la D,A fiind cele mai sigure)
Maria 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

Buna seara dragi burtici!

nu am mai avut net vreo 5 zile asa ca nu am mai intrat...
Si eu ma lupt cu greturile pe tot parcursul zilei, am slabit in 2 saptamani 1,5 kg... la analize inca nu am ajuns pt ca dr mi-a zis ca nu au fonduri, asa ca mai astept un pic pana sa ma intepe... vreau sa imi fac programare la dr Iosup pt eco morfologica trim I- 14 saptamani; am sunat la Diagnosis (acolo am facut si celelalte eco la sarcina trecuta) si am aflat ca dr Iosup nu mai vine din septembrie la ei; stiti cumva la ce cabinete il mai pot gasi? Kmi78 tu unde ti-ai facut programare?
Abia astept urmatoarea eco ... sa vad bebita cum creste...
va pup si va doresc cat mai putine greturi!!!

Gia 8 + si Mihai (14.07.2005)
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/liviu_bell/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Buna seara burtici,
Sunt si eu o gravidutza de ianuarie februarie,am 13 saptamani(maine le implinesc) si am intrat sa va salut ,sa va urez sarcini ushoare fara probleme.
GIANINAELENA m-am uiatt la albumul tau de foto cu bebelushul.Tin sa iti spun ca in viata mea nu am fost mai impresionata de un bebelus ca de al tau.E ADORABIL SI ARE O FETICA ASHA DE INTERSANTA....DOAMNE ITI VINE SA IL MANANCI NU ALTA.Sanatate multa ,sa iti creasca frumos,sanatos si fericit.PUPICI PE BURTICI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

...FETELOR DIN PACATE LA MINE ODISEEA SE VA OPRI AICI DE DATA ASTA...VA ROG SA MA SCOATETI DE PE LISTUTA.....
DIN PACATE AM FACUT TESTUL PENTRU TOXOPLASMOZA SI A IESIT POZITIV...DE 2 ORI ASA CA NU MAI AM NICI O SPERANTA....AZI MERG LA MEDIC SA VB DAR CRED CA CEL MAI PROBABIL TREB SA MA PROGRAMEZ PENTEU AVORT....CE SA MA FAC CA MI-E ASA DE FRICA....NU AM FACUT CHIURETAAJ NICIODATA IMI E ASA DE FRICA DE MOR....SI INCA CEVA NU VREAU SA- PIERD PE PUIUTUL MEU....MA DOARE SUFLETUL...TOCMAI CE FUSESEM LA ECO SI L-AM VAZ....AVEA 22MM...SI-I BATEA SI INIMIOARA.....IMI VINE SA INNEBUNESC...SE PARE CA INFECTIA AM LUAT-O DUPA CE AM RAMAS ....ca inainte imi facusem analizele si erau neg....nu doresc nimanui sa treaca prin asta...e dureros e....GROAZNIC.....SIMT CA DIN VINA MEA CEVA E IN NEREGULA...CA EU SUNT VINOVATA CA AM LUAT MICROBUL ASTA UCIGAS!!!!Oare de unde l-am luat ca acuma de cand am ramas am avut atata grija la tot ce mancam....nu am pisica si nici catelul care sta la ai mei nici nu-l mai atingeam.......ar mai fi o varianta sa fie oare posibil daca la noi langa bloc tariesc cam vreo 20 de pisici vagaboande...si eu stau la parter sa fie ceva in aer sai in solul din jurul blocului?????nu am raspuns ...la durerea mea...sper sa ma poata ajuta medicul cu raspunsuri azi....
va pup si va doresc tot binele din lume...si sper sa nu treceti niciodata prin ce trec eu acum....

Karra http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput