Mamici de martie - aprilie 2007

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Jaana,sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata mamicutelor,
elyanne cu siguranta voi schimba doctorita. este foarte rece si-mi da o senzatie de neimplicare totala. saptamana asta m-am simtit foarte rau intr-o zi, si am sunat-o la clinica sa o intreb daca sa ma duc la ea, si mi-a zis ca si daca ma duc ce sa-mi faca? mi s-a parut o nesimtire!!
in rest sa zicem ca ma simt bine cu exceptia diminetilor cand bebelache isi face de cap.
va doresc zile cat mai usoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby77 spune:

Buna fetelor, desi intru mai rar de obicei citesc tot din urma, asa ca multumesc ca m-ati bagat si pe mine in listuta.

Eu nu am simptome de greata deloc, desi sunt in saptamana 8, dar mi-e foarte foame si somn, iau acid folic dinainte sa raman insarcinata si mai nou calciu lactic (mi-a iesit prost calciul la analize), nu mi s-au recomandat inca multivitamine, voua vi le-au dat in urma unor analize sau preventiv?

Nu aveti de ce sa suportati toanele nici unui doctor si faceti tot ce-i mai bine pentru voi si bebe indiferent ce zice un medic sau altul. Eu de exemplu am fost intai la o doctorita din Constanta care mi-a confirmat sarcina si mi-a mai zis sa ma duc peste 2 luni la ea, asa ca mi-am facut drum si in Bucuresti la un doctor bun, care evident mi-a dat o serie de analize. Si cum am multe prietene mai avansate decat mine, le-am ascultat sfatul si m-am dus si la medicul de familie, care mi-a dat toate analizele care se fac compensat. Nu conteaza salariul pe care il aveti, iar medicul care a intrebat lucrul asta era sigur materialist!!! Cu atat mai mult cu cat salariul e mai mare trebuie sa beneficiezi de servicii medicale de calitate, deoarece contributia ta e mai mare.

In concluzie, nu conteaza la ce medici mergi sau la cati, (eu am acum 2 ginecologi la care vreau sa ma duc simultan + un medic de familie), important e sa te simti ingrijita si inteleasa si sa faci toate analizele ca sa stai linistita.

Cred ca ma simt si eu un pic vinovata ca nu mi-e rau, dar pe de alta parte a intervenit un alt sentiment, unul de nepasare pentru tot ce ma inconjoara, in afara de mine si de bebe restul nu mai conteaza, desi de fel sunt foarte activa si cam work-oolica. La voi e la fel?

Asa ca aveti grija de voi
Gaby77 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Da, Gaby, sentimentul de indiferenta fata de orice altceva in afara de bebe il am si eu. Si chiar nu era momentul. Doar ce ne-am vindut apartamentul si acum ar fi trebuit sa alerg dupa credit sa ne luam casa plus treburile de la servici... Sotul e plecat de o luna din tara (de fapt am aflat de sarcina chiar a doua zi dupa plecarea lui) si nu are cine sa se ocupe de hirtii. Solutia a fost simpla: i-am zis sa se intoarca mai devreme, asa ca miine il astept sa-i pun dosarele cu acte in brate. Si nu numai de aia il astept.
La analize am avut valori cam mici la calciu, magneziu si fier. Cu toate astea doctora nu mi-a prescris cine stie ce suplimente. Doar o tableta de Prenatal pe zi. Curios e ca Prenatalul asta e plin de vit. A, care am inteles ca nu prea e indicata in sarcina. Nu mai stiu ce sa cred...

Uaaau! Ce multe fete la ianuarie-febuarie!! Cred ca or sa mai vina si la noi. Deja am dat un ochi pe la aspirante (dupa 2 ani petrecuti acolo mi-e greu sa ma desprind) si sint inca 3 reusite luna asta. Cel putin! Le asteptam linga noi.

Monica 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Buna ziua mamicute

Vin cu avionul de la ,, aspirante optimiste,, direct la mamici
martie- aprilie 2007

Ma numesc Aliona si sunt o viitoare mamica in 6 saptamini - datele mele sunt UM - 15.06.06 , DPN - 22.03.2007, DN - 23.06.81 - vreau si eu in listuta, va rog

Sunt cam vorbareata si mii frica ca am sa incep sa spun despre mine cite ceva si am sa implu o pagina intreaga - incerc azi pe scurt - vad ca vorbiti de medici - Oooooooof - fetelor eu cred sunt cea ma patita - cit am lucrat la proiectul bebe am trecut prin 5 medici - si cind am ajuns la cel care il consideram cel mai bun - care se pare se interesa ce si cum fac - am ajuns la concluzia ca sunt insarcinata si nu am medic.

La 5 saptamini fix imi telefonez medicul si-i spun ce si cum , iar el imi spune -,, mda, e prea devreme sa vii la mine, hai facem asa vii in ....septembrie - atunci ai sa ai 3 luni si cred ca o sa fie bine, da ... tu vrei sa pastrezi sarcina da ? ,,

Am fost apoi la cea mai vestita clinica particulara la noi - medicul vestit, nu saga - mi-a facut o ecografie -,, mda sarcina este, dar nu se vede, da este,, - mi-a spus sa beau acid folic si vit E - i-am spus ca beau acid folic de 6 luni - m-a loaudat si gata s-a terminat consultatia, cind l-am intrebat ce fac daca am ceva pete maronii, il telefonez, cind pot, ce fac -,, nu vreau sa aud de pete maronii, de nimic,, - iaca aici s-a terminat consultatia.

Cel mai mult ma doare faptul - ca eu vreau sa fac totul cum trebuie, sa fie bine de la inceput, pentru ca ne-am dorit acest copil - da ia medicul de unde nu-i. Mai am eu o rezerva - incerc sa-l telefonez saptamina aceatsa ca e in concediu - si daca se comporta si acesta cu indiferenta si ma trimite acasa sa vin peste vro 3 luni - merg la impuscat medici ginecologi

Am crezut ca mor - si mai spun ca sunt in capitala - mda, sunt in cautare de medic - analizele o sa merg sa le fac singura, din initiativa mea - mai citesc ce ati facut voi - si o ecografie la 8 saptamiini cred ca am sa merg sa fac - vine nashul meu din calatorie si cum e nerabdator sa aiba finuti - vrem sa mergem cu vestea, dar si cu fotografia

Ma simt binisor - greturile s-au inceput de trei zile - pina la ora 15.000 nu maninc nimic inafara de fructe si ciuperci marinate Am avut dureri citeva nopti ca la ciclu - dar cu o no-spa se rezolva totul, ieri m-am speriat - am vazut pe chilot parca niste firicele, ca niste scame de la lina, de culoare roshie - fooooarte putine, m-am chiorit mult ca sa le observ - de acea am luat noaptea no-spa si azi stau in pat.

M-am intins ca zi de vara - imi cer iertare - am incercat sa vorbesc cit mai pe scurt posibil

+6

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

roxanici,sa-mi spui si mie ce ti-a mai zis medicul.Eu cand am fost a spus ca-i prea devreme si sa fac peste 2-3 saptamani eco (UM 27.06.2006,DPN 04.04.2007).Pana nu imi confirma ca totul e ok imi fac fel si fel de ganduri(mai ales legate de extrauterina,pt ca am facut infectia aia urinara imediat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

Salutare!!

vreau si eu in listuta UM 13.06.2006. Va urmaresc de mult dar pentru ca nu am avut confirmarea ecografica nu am indraznit sa ma inscriu. Am vazut gagalicea de 2,5mm si sunt tare fericita, dar si un pic speriata. Ca si la sarcina trecuta medicul mi-a dat 3 ovule de utrogestan / zi si no spa la nevoie (simt cateodata intepaturi in partea dreapta). Saptamana viitoare ma duc sa fac analizele si abia cand am rezultatele ma mai intalnesc cu ginecologul (abia astept sa vad ce face bebe)
Sper sa ajungem toate cu bine la sfarsitul celor 40 de saptamani!!!
pupici si

Gia 6 saptamani si Mihai (14.07.2005)
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/liviu_bell/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Elyanne,stiu ca analizele oricum ti le citeste un calculator,asa ca se poate sa mai dea gres.O sa ma duc la Cantacuzino sa fiu mai sigura si sa stau mai linistita.
Zilele astea am tot avut o jena la spate,ca la ciclu,dar nu m-a durut burta.Sper sa nu fie nimic ingrijorator.Acum orice durere sau intepatura ma pune pe ganduri,mai ales ca am pierdut o sarcina acum 2 ani la 6 saptamani si nu as vrea sa se mai intample.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Bun venit noilor mamici!

Adelyna, te voi tine la curent la fel ca si pe restul mamicilor din forum, ca doar de asta ne adunam pe un forum, sa ne impartasim si bune si rele.
Momentan sunt in asteptarea rezultatelor si ma simt ceva mai bine.

Voi cum ati anuntat taticii ca vor avea un bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Eu nu prea am avut cum sa-l anunt pe tatic ca vom avea un bebelus - a citit pe ochi - mi-a spus el ca sunt insarcinata nu eu lui

Desi am pregatit niste ciorapei draguti si toate testele in cutiuta -pina am ajuns la ele - el imi spunea vestea -

Aliona

Mergi la inceput