Mamici de martie - aprilie 2007
Raspunsuri - Pagina 16
tzuna spune:
Sunt insarcinata. Am 5 saptamani si vreo doua zile (DPN 14 martie 2007). Ieri am fost la analize si mi s-a intamplat o chestie ciudata. Dupa recoltare mi s-a facut rau, am lesinat si asistenta mi-a spus ca am avut si convulsii cateva secunde. Mi-am revenit dupa ce m-au udat cu apa. Am vb deja cu medicul de familie care mi-a spus ca nu crede sa fie nici o problema dar mi-e mi-e frica sa nu fi patit bebe ceva. Si de ce sa mi se fi intamplat asa. Mi-am mai facut analize si inainte de sarcina si n-am avut nimic. S-a mai intamplat asa ceva cuiva?
Manuela
paxela spune:
buna, mai primiti o mamica printre voi?
eu din nou la odisee, am mai trecut pe aici cu primul bebe( silviu 27.11.2004) si acum 3 luni la mamici de nov dec 06 dar din nefericire pt prea putin timp, acum sper ca totul sa fie ok si sa raman printe voi sa trecem impreuna la clubul scutecelor
despre mine pt listuta... UM - 15.06.06 , DPN - 22.03.07, DN - 20.10.81 daca puteti sa ma treceti si pe mine, multumesc
Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
kmi78 spune:
Buna fetelor si bun venit noilor mamicute; cum va mai simtiti? pt mine e mai greu seara dar am noroc cu o cunostinta asistenta moasa la spital care mi-a recomandat pt starea de rau dar si pt a se asigura necesarul de vitamine pt produsele naturale de la aloe vera si anume gelul (din borcanul galben) dimineata si ceaiul de la aloe 2l daca se poate pe zi,pt eliminarea toxinelor, de asemenea o crema hidratanta pt vergeturi; toate sunt naturale si sunt recomandate in multe afectiuni si sunt de parere ca decat sa se inceapa din primele luni cu vitamine diverse (exclus faptul cand din analize a rezultat o carenta majora), care ar putea duce mai tarziu la pofta de mancare deci ingrasare mai bine varianta cu produse naturale; sper sa va fie de folos...
Mie mi-a gasit la ovarul drept un chistulet care il simteam uneori prin mici intepaturi (m-am gandit ca ar putea fi de la apendice dar nu a fost asa), mi-a recomandat doctorul DUPHASTON 1/ZI Pt oprirea din evolutie si de asemenea acid folic.
Cam asta despre mine, sa auzim de bine.
alionushca spune:
Paxela bine ai venit la odisee - desi si eu sunt doar de o zi aici - eu am citit despre tine la ,, mamici aspirante din nou,, - bine zici sa trecem toate cu bine de cele 9 luni si apoi la scutece Avem acelasi UM si respectiv DPN - de aceea tin sa te intreb cum te simti - greturile nu au aparut inca - eu de 4 zile sunt ,, gretoasa,,
Kmi78 eu inspre seara ma simt mai bine - atunci pot sa maninc ceva, dar ziua mai mult apa, suc, fructe si gata, desi incepusem cu un regim alimentar sanatos - continea de toate, de bine ce ma laudam - acum ma trezesc cu greturi si asa o tin toata ziua. Desi - multumesc ca nu-i mai rau.
Fetelor spuneti-mi va rog - care este cantitatea de acid folic - mie un medic mi-a spus ca trebuia sa iau 5 mg, desi in internet peste tot scrie ca trebuie sa fie 400mcg, inteleg ca este hidrosolubila si se elimina din organism repede, dar e prea ma re diferenta.
Si inca ceva - bea cineva din voi vit E - mie mi-a spus, dar nu o beau - nu stiu de ce dar nu am incredere in acest medic, si nu ma convins raspunsul la intrebarea de ce s-o beau ,, ca trebuie!,,
Merg saptamina viitoare la alt medic - sper acela sa ma lamureasca - am vorbit la telefon cu el - si foarte amabil mi-a raspuns la toate intrebarile - hai inceputul ii bine - da eu cum is patita cu medicii suflu si in iaurt
Aliona
Oana Stefana spune:
Buna fetelor mama dar ce ne-am inmultit...
Eu mi-am luat rezultatele analizelor gratuite de sange, pentru celelalte (listeria, toxo etc.-care m-au costat 430 lei la Sanador) mai am de asteptat si maine merg la recoltare de secretii..
Si in functie de cand primesc rezultatele, mai fac o vizita la doctor...abia astept sa-l vad pe bebe iar parca trece timpul prea incet.
toate bune, Oana 9+
ralualexandrei spune:
Buna dragelor,iata ca ma inscriu si eu pe lista voastra cu toate ca nu ma asteptam la asa ceva.Sunt deja de doua ori mamica si iata ca acum urmeaza si a treia oara.Primele doua sarcini au fost indelung dorite ,iar aceasta a fost surpriza vietii mele si nu numai.Luni ma voi duce la un prim control si mai vorbim dupa aceea,pana atunci va doresc sanatate voua si bebelusilor vostri.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
paxela spune:
alionushca greturile se presupuna ce au inceput si la mine cam tot de 5 zile, dar sunt usoare, mai mult un discomfort, si sunt in jur de pranz
eu abia ieri am ajuns in bucuresti dupa 2 saptamani pe litoral si am presupus ca ar fi de la caldura, dar si aici e la fel
aa si inca ceva depinde foarte mult cum ma trezesc dimineata, daca lenevesc in pat nu am probleme in schimb intr-o dimineata m-am sculat brusc si parca toata ziua mi-a fost rau
m_monique spune:
paxela, ma uitam intamplator pe forum si am vazut ca ai postat aici. e o veste foarte buna.
felicitari si sa dea Dumnezeu ca totul sa mearga bine.
19 + cu
Nunta noastra
paxela spune:
quote:
Originally posted by m_monique
paxela, ma uitam intamplator pe forum si am vazut ca ai postat aici. e o veste foarte buna.
felicitari si sa dea Dumnezeu ca totul sa mearga bine.
19 + cu
Nunta noastra
multumesc
alionushca spune:
Ai mei fac glume pe seama ma - eu dorm cu biscuiti linga cap - si dimineata fara a ma ridica din pat - molfai vreo 5-6 - le explic ca nu-mi arde mie a biscuit dis de dimineata, dar de cind practic chestia asta ma simt putin mai bine.
Azi dimineata ( la 12.30 eram in pat) - m-a telefonat o amica - au spus ai mei ca dorm - doar sa nu ma ridic din pat fara a infuleca biscuiti
Aliona