solar - timisoara

solar - timisoara | Autor: musca tzetze

Link direct la acest mesaj

Stie cineva unde este in Timisoara solar din acela vertical?
De preferinta in zona Giroc sau aproape.

Sincer, sper sa ma ajutati...
Mersi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ceau...

Pe str. Gh. Lazar nr. 4 (langa Liceul Lenau) Sun&Fun.
Are trei aparate verticale si unul orizontal. Spre deosebire de alte aparate de acest gen, acestea au cateva functii noi, cum ar fi: climatronic (sistem de mentinere a temperaturii optime in functie de preferintele clientului), aquafresh (se pulverizeaza apa pe corp in timpul expunerii spre bronzare), aromoterapie, balanceden (sistem care asigura bronzare uniforma)

Salonul are program de functionare zilnic între orele 9-23 si duminica de la 11 la 21. Informatii suplimentare si programari se obtin la tel. 201 094.

Te asteptam la Prieteni dintoatdeauna - Impreuna Timisoara....pentru mai multe detalii...sunt coafeza, si iti voi cauta o lista cu toate saloanele de bronzat...mai aproape de Girocului.

DORIS siINES

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musca tzetze spune:

Multumesc mult de info.
Caut ceva aproape ca mi-e tare rau de caldura si nu prea-mi vine sa merg cu mijloacele de transport in comun pe canicula asta.
Imi place ce mi-ai zis de salonul de pe Gh.Lazar, mai ales ca e deschis pana tarziu.
Am cautat prin zona si nu am gasit decat aparat orizontal. Sincer nu am mai incercat, dar am inteles ca la asta orizontal e cam nasol, ca nu te poti misca si transpiri toata si ca cel vertical ar fi mult mai usor de suportat.

Daca afli ceva te rog mult sa-mi spui si mie.
Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by Doris-Alina

Ceau...

Pe str. Gh. Lazar nr. 4 (langa Liceul Lenau) Sun&Fun.
Are trei aparate verticale si unul orizontal. Spre deosebire de alte aparate de acest gen, acestea au cateva functii noi, cum ar fi: climatronic (sistem de mentinere a temperaturii optime in functie de preferintele clientului), aquafresh (se pulverizeaza apa pe corp in timpul expunerii spre bronzare), aromoterapie, balanceden (sistem care asigura bronzare uniforma)

Salonul are program de functionare zilnic între orele 9-23 si duminica de la 11 la 21. Informatii suplimentare si programari se obtin la tel. 201 094.

Te asteptam la Prieteni dintoatdeauna - Impreuna Timisoara....pentru mai multe detalii...sunt coafeza, si iti voi cauta o lista cu toate saloanele de bronzat...mai aproape de Girocului.

DORIS siINES

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

si eu votez pt SUN&FUN!!! dintre toate la care am fost, de asta am fost cea mai multumita!!! este super (aparate performante, un loc modern......)

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

...aproape prin zona ar fi un solar vertical la sala de sport Still de la Casa Tineretului...eu acolo merg la aerobic si am vazut ca l-au luat acuma nou de putin timp...

Va pe toate Karra care vrea sa fie .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Am reusit sa-mi fac drum dimineata prin centru si am fost la Sun&Fun. E chiar super ok, mi-a placut faza cu apa . Doar ca mi-e total peste mana sa tot merg acolo.
Chiar nu m-am gandit sa caut solar la sala de sport de la Casa Tineretului E la 5 minute de mine. Voi incerca si acolo.
Mersi mult,
la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_ary spune:

Cat e sedinta la SUN&FUN?

Mersi anticipat,

mary si gogoasa mica

Mergi la inceput

Eu am optat pt sedinta cea mai scurta: 6 minute - 7lei.
Asta fara crema... crema mai face 8 - 25lei.

Mergi la inceput