40 cu + sau - (cap.12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Gabi, imi rau cand te aud ca nu esti bine. Eu cred ca poti sa-ti deschizi sufletul, in fata noastra a tuturor sau a fiecareia in parte. E bine cand sporovaim fara un subiect anume, dar si mai bine e cand ne putem intinde o mana de ajutor, sau macar o vorba buna.
Stiu ca deschisesesi un subiect mai de mult, in care iti strigai durerea si banuiesc ca lucrurile nu s-au aranjat de atunci. Si sincer, nici nu cred ca se pot aranja, cand (buna)vointa, buna crestere si respectul exista doar de o singura parte. Iar cand o discutie intre doi soti se transforma intr-un dialog al surzilor... Curaj si capul sus, noi suntem aici!

Craciunitza, legat de timiditata mea… ai dreptate, aici pe forum las impresia ca sunt sigura de mine. Cine nu ma cunoaste, ar zice ca mama, mama… Realitatea este ca sunt timida si nesigura in general, cand nu cunosc indeajuns persoana care se afla in fata mea. Cand ajungem sa ne cunoastem, devin mai indrazneata, dar marea mea ciuda este ca in general nu am incredere in mine, in fine… Ma „defulez” aici cu voi! Dar promit ca daca vreodata facem vreun chef (mare chef mare) n-o sa stau intr-un colt. Acuma, sa nu-mi ceri nici sa fiu vorbareata sau exuberanta, ca nu pot. Asa-s eu si nu-mi place, dar nu poti avea doar calitati (sic!). De-ati sti voi cat va invidiez pe voi, cele care nu sunteti ca mine (din punctul asta de vedere). Ma bucur ca fii-mea nu seamana cu mine, am facut tot ce am putut sa nu fie ca mine si pana acum vad ca merge... fiindca eu nu cred ca e chestie de caracter, cat de educatie. La mine sunt sigura ca o mare influenta a avut-o faptul ca am avut o mama-zbir, nu trebuia sa ies din vorba ei, nu trebuia sa inteleg de ce trebuie sa fac ceva, nu trebuia sa pun intrebari... Trebuia doar sa execut. Iar eu, in timp ce executam, gandeam, imi puneam intrebari, cautam sa-mi raspund, si-uite asa am ajuns sa fiu o introvertita... Merge si-asa...

Adriana, printre altele, asta-i marele defect al americanilor : nu stiu, dom'le, sa strige la un meci de fotbal! Nu stiu, de fapt, ce-i ala... Eu o sa sustin diseara echipa Frantei impotriva Spaniei.

Va pup!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare!
Mey nu ma mai ispititi cu ingehtate..ca nu merge..sint la dieata daneza...si nu mere nika...Iar canicula...ce-i aia??? Ca eu stau la ocean si..deger!
La multi ani Mona!!
Gabi...imi pare rau de problemele tale..sper sa se rezolve...
Adriana...cit stai in Ro?
Trebuie sa va spun....AMR 22!!!!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

porumbel eu pun castravetii cu otet noua asa ne plac.
mancare am facut supa de salata verde cu multa smantana iti trimit si tie?

gabi imi pare rau sa aud ca ai probleme sper sa treci cu bine peste ele.

dar fetelor stiu ca aveti un debit la scris de numa.
eu nu prea am ce sa va povestesc ca in concediu fiind nu prea am iesit din casa.dar de saptamana viitoare incep si eu lucru si atunci poate reusesc sa va scriu si eu ce se mai intampla in oradea.

rockeritza mea
cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Kim , daca-i daneza , eu stiu ca e scurta...asa-i ?

Adrienne , nu te mai stresa din cauza americanilor si a fotbalului ! Lasa ca mergi tu acusica in Ro. si cauta un meci pe undeva , sa te relaxezi Baiatul iti seamana ?

Lu , ai dreptate cand spui ca timiditatea sau indrazneala tin de educatie , dar in parte tin si de firea omului...Eu asta am observat .
Oricum , ma bucur mult cand citesc despre fata ta , despre felul in care te ocupi de ea , de fapt de toate 3 fetele !

Mai vorbim !

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Cati , dar eu cu ce ti-am gresit ? Multumesc pt. invitatia la masa , dar nu o pot onora anul asta... Oricum , multumesc pt. ideea cu supa de salata ! Dar eu nu pun multa smantana in ea.

Si castravetii tot in otet imi plac si mie...

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

iarta-ma porumbel nu am vrut sa te necajesc
iar despre supa nu de salata am vrut sa scriu ci fasole verde,dar cred ca de la caldura mi s-a topit si creierul,dar burticica nu

rockeritza mea
cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Good, ma pregateam sa plec rapid in piata, dupa salata si zer, nu mai fa glume din astea ca eu-s mare pofticioasa :)
Porumbel, multumesc pentru aprecieri, nu sunt angajata, am o parere prea buna despre mine ca sa nu-mi satisfac pofta de provocare :)
lu, mereu vreau sa te intreb si uit, mai adoarme fata la ore, cum ai rezolvat?

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Paul si Virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Porumbel...danez este scurta...dar eu o fac si mai scurta ..mai am doar 5 zile de tortura!Am vazut niste poze...din Haifa...ce frumos este acolo!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

gabi, iti tin pumnii sa se rezolve cumva in bine. Bine pentru time.

adrienne, pai as zice ca nu sta ala prea bine la capitolul credinta de-ti tot face pocinoage, ori e credinta cu bube.. Cit despre joburile in care le trebe pe cineva *acum*, nu-ti fa griji, inseamna ca-i situatia la fel sau mai rau decit la serviciul tau de acum.. S-ai parte de distractie de-adevaratelea in concediu! Eu nu prea le am cu fotbalul, dar la formula unu zbier incurajari de speriu catzelu'

craciunita, daca ai o cura unde zica ca inghetata e OK, poate mai dai detalii si p-aci! Ca poate m-apuc!

Rosiile mele au aterizat in gradina, cu care ocazie m-am prins de ce nu mai avansat ele deloc. Erau cu radacinile scoase prin ghiveci si n-aveau unde sa se mai duca! D-aia... Tin minte ca prin ceata, stil deja vu (glitch in the matrix, careva sa zica), ca si anul trecut am avut dilemele astea. Mie poate perfuzie cu lecitina sa-mi mai ajute..

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

La multi ani, Mona

Sunt franta de oboseala, dar am citit tot ce ati scris. Tot-tot, un cuvintel nu mi-a scapat. Doar ca nu stiu ce am in seara asta, ca sunt exact ca un inginer veritabil. Inteleg tot, dar nu pot sa ma exprim

Mai am vreo doua zile de haos cu mutatul, dar asa de frumoasa mi se pare casuta mea, ca merita toata oboseala.

Pup pe toata lumea.
Si noapte buna/buna dimineata.

Mergi la inceput