M-a fascinat filmul www.cinemagia.ro/movie.php/Ryna?movie_id=12678" target="_blank">asta. M-a obsedat, pur si simplu, imagini tulburatoare, un destin pe masura, imagini gri dintr-o viatza gri in care sclipesc niste caractere si personalitati deosebite... Vi-l recomand din toata inima.
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
lorelei_19 -
Nu am vazut filmul, dar am gasit mai multe despre el aici: http://www.imdb.com/title/tt0449642/
Ca de obicei, prezentarea strainilor este mai buna, mai completa si te face sa-ti doresti sa vezi filmul...........
Obs: in siteul cu cinemagia puteau sa puna macar o poza din film, sa ne spuna ca filmul "Ryna", in regia Ruxandrei Zenide, a obtinut o mentiune speciala la editia 2005 a balkan black box festival, ce a avut loc la Berlin, intre 16 si 23 noiembrie sau macar afisul..... sa ma convinga sa scot 5 RON sa vad filmul - parerea mea !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Lorelei nu stii daca ruleaza acum in Ro? caci ma duc sapt. viitoare in tara si poate il vad :-)
Adrienne, nu stiu daca va rula si in Romania, probabil ca da.
I-am convins pe colegii mei de la munca sa mearga cu mine la film (deh, singurul film romanesc) si acum vorba biroului e "hai tataie "
Dupa cateva zile, am visat imagini din film, atat de tare mi s-a strecurat in subconstient.
Darael, uite ca asta am uitat sa specific, eu am descris doar cum am simtit eu filmul si l-am recomandat mai departe. L-ash fi recomandat la fel de calduros si daca nu castiga nici un premiu.
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi