Simptome de sarcina! - 20

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

vreau sa ma dresezi proaspetelor mamici sa mi explice si mie cum de inteleg dupa durea sinilor ca esti insarcinata?
la mine sunt foarte sensibili si mariti dar nu prea tari si plus ca ma dor cam lateral sub brat.
eu acum sunt in z23 de un CM cam neregulat deviaza intre 27-31 zile, ar putea fi semne de sarcina?

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

MARRYAN,NU VREAU SA TE DEZAMAGESC,DAR DUREREA LATERALA DE SANI,NU E SEMN DE SARCINA!TREBUIE SA DOARA CHIAR IN CENTRU,IN ZONA AREOLEI SI TUBERCULII MONTGOMERY SA FIE PRONUNTATI!SFARCUL TB SA FIE MOALE SI SANUL PUTERNIC VASCULARIZAT!
E INSELATOARE DUREREA DE SAN,O POTI CONFUNDA CU CEA DE SARCINA DAR DE FAPT E DE CICLU!
NU FI TRISTA,POATE MA INSEL EU!
TU STII CEL MAI BINE CE SIMTI!
FII OPTIMISTA,
TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Teo iti multumesc forte mult, sa stii ca si eu tot asa gindesc ca uneori imi insuflu aceste semne de sarcina si cu fiecare luna traiesc o dezamagire.
Luna asta fac trat.naturist si ma gindesc eu oare poate i fi ajutat atit de repede?!.... nu stai o clipa inca e devreme mai asteapta... si tot asa., vreau nespus de mult sa fie cu norok luna asta dar deja cum o vrea Dzeu.
puik Teo pot conta pe tine daca o sa mai intervin cu intrebari?

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

marryan,sper totusi sa fie
un bebe...asta de fapt cred ca ne dorim toate
Eu mai am vreo 3-4 zile pana ar trebui sa-mi vina nemtii,dar totusi sper(simptome cat cuprinde),desi mi-am facut vreo 2 teste si...nimic.Poate la mine va fi valabil ...1% eroaresi sa iasa un .Va pup si spor la

arinaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Fetelor,o sa va urmaresc in continuare,ca mi-au venit si mie uratii ieri M-am bucurat prea repede.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Irina: s-ar putea totusi sa fie de la implantare daca ti-a iesit test pozitiv...mai fa un test

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Cand eram si io aspiranta (ceva ani buni am avut acest statut) urmaream semnele de sarcina. Atunci cand chiar am ramas graviduta pot sa va spun ca in afara de lipsa poftei de mancare (a aparut repede) celelalte simptome au venit abia dupa 6-7 saptamani de la ultima menstruatie.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetkarina spune:

Ciao fetelor!Legat de durerile de sani si pe mine m-au durut cateva zile fix in centru dar acum nici urma de dureri,parca s-au intarit dar sunt moi,azi aflu daca e alba sau neagra dar eu cred ca e doar o dereglare hormonala ca testele de sange nu mint.Spor la dragile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb4me spune:

...au venit rusii ... doua saptamani de simptome fara valoare ...cum o sa mai am incredere acum in simptome ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Pe mne pana pe la 7 saptamani de sarcina m-a durut burta de fugeam la buda din ora in ora sa vad daca nu mi-au venit rusii.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput