Simptome de sarcina! - 20

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

multumesc mult Marryan pentru raspuns.Este intr-adevar pe deplin lamuritor.Si eu imi masor tot cam de 6 luni temperatura , si am observat ca dupa ovulatie temperatura creste sta 2-3 zile mai ridicata apoi 2 zile e scazuta , iar creste dupa vre-o 2-3 zile si intr-adevar cu 2-3 zile inainte de CM incepe sa scada progresiv si stiu ca atunci vin .Asa e si la mine , dar ma gandeam ca daca e sarcina ar fi trebuit sa stea cocotata sus imediat dupa ovulatie , dar raspunsul tau m-a lamurit pe deplin ,deci e normal sa scada putin , asa ca eu inca mai sper.Multumesc.

Roxy

huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Da roxy ea scade dar din cauza ca este suficient secretie de progesteron pu a mentine sarcina chiar daca oul sa fecundat la nidare nici vorba ca lui ii trebuie temp nu saga, ca sa mentii tre sa faci analize la progesteron LSH FSH... toate care mai sunt si de acolo se depisteaza cantitatea de progesteron daca este suficienta sau nu...
mai este un lucru ca daca faza luteala este scurta atunci chiar este problema hormonala, si mai ales progesteron mic.

MARIA

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

rectific insuficienta de progesteron scuze...

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

irina.c ce fel de senzatie ca ti s-a intarit burta?si eu mai simt asta din cand in cand,mai ales cand stau intinsa simt parca mi se umfla ceva in burta.sper ca n-or fi matele
apropo,eu nu mai pot bea apa de la robinet!ori m-am obisnuit cu minerala,ori nu stiu,dar cand incerc sa inghit,parca as avea ulei,imi vine sa scuip tot!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by PamELLA

irina.c ce fel de senzatie ca ti s-a intarit burta?si eu mai simt asta din cand in cand,mai ales cand stau intinsa simt parca mi se umfla ceva in burta.sper ca n-or fi matele "Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Nu de parca as fi fost balonata,ci exact asta era senzatia- de intarire.Iar acum parca am un pic de burtica si nu suport nimic stramt pe mine,spre deosebire de prima sarcina,cand am purtat pantalon normal pana prin luna a 4a si n-aveam burta deloc.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Multumesc de raspuns!stiu cum e cu pantalonii ca si eu am patit-o,dar de data asta cred ca e imaginatia mea de vina!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb4me spune:

buna fetelor,
mie mi-a intarziat CM 11 zile ... si inca nici urma de a doua liniuta. ce sa cred??? nu mai am rabdare !
e posibil sa fie sarcina extrauterina si de asta sa nu apara a doua liniuta ?
am tot felul de simptome ciudate: greata numai de la ora 10 -11 dimineata vreo cateva ore si culmineaza cu o foame crunta , durerile de sani seamana cu cele dineinte de CM , ma simt balonata mai tot timpul insa ce ma induce in eroare sunt durerile de sale si de burta ...mai ales seara.obosesc foarte repede si pana nu ma intind in pat sa ma odihnesc nu-mi trece nici oboseala dar nici durerea de burta. sa fie sarcina ? nu stiu ce sa mai cred. ultimul test l-am facut acum doua zile si eram convinsa ca o sa fie pozitiv ... dar nu a fost . mi-e teama sa imi mai fac ... sunt intr-o mare dilema ... help me pls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

BB4ME de ce nu faci untest de sange?
e cel mai concludent.macar sa stii...
alta metoda...ai putea sa incerci si un eco,cred,la o intarziere de 11 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uic9999 spune:

Hello fetelor!

Am facut pe data de 10 iunie HSG si, evident, am "prestat" la 2 zile dupa. Si de aprox. 2 saptamani am dureri de spate, sanii ma dor si am avut niste senzatii de greata acum 2 zile. CM trebuia sa imi vina pe 1 iulie. Ma gandeam sa mai astept cu testul de sarcina, cand azi de dimineata mi-a aparut o scurgere. Foooooarte fina (eu de obicei am un CM super abundent chiar din prima zi) si nici nu pot spune ca e rosie, ci un maroniu deschis. Si nu stiu ce sa fac. Ma gandesc sa mai stau vreo 2-3 zile sa vad daca este CM sau o sangerare de sarcina. Nu mai stiu unde am citit pe forum despre o colega cu semnalmente asemanatoare. Pana gasesc (daca gasesc), poate ma ajutati voi. Daca stiti cum se manifesta sangerarile in prima luna de sarcina. Stiu ca e posibil si mai stiu ca, de obicei, aceste sangerari sunt chiar in perioada in care ar trebui sa-ti vina CM-ul.

Ce parere aveti?

Multam' de raspuns,
Silvia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

bb4Me stai linistita. Si la sarcina extrauterina testele ies pozitive, deci nu iti fa griji din cauza acestei ipoteze. Poate este doar o intaziere sau dea Domnul sa fie cu ochisori si plasat unde trebuie.

Ignatica

32+

Mergi la inceput