Simptome de sarcina! - 20

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Fetelor,multumesc tare mult,am facut si al treilea test azi,e tot cu doua liniute.Liniuta e la fel de palida ca si la celelalte doua,dar vizibila.Cu ajutorul lui Dumnezeu,o sa nasc anul viitor in jur de 9 martie.Dar o sa stiu mai sigur cand voi merge la medic.
Ca sa fiu on-topic ,simptome nu prea am,doar o foarte usoara greata dimineata si usoare dureri de sani,dar nici la Ilinca n-am avut cine stie ce pana prin luna a 3a.In schimb am avut un presentiment,asa,stiam ca sunt.Exact asa a fost si cu Ilinca-am simtit.Va spun drept ca inca sunt in ,,soc,, ,nu e o sarcina planificata si nici nu m-am gandit vreodata ca o sa am doi copii,sau cel putin nu asa curand.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

Buna fetelor,
Eu sunt deja "batrana", am 8 saptamani de sarcina si simptome:
- greata tot timpul;
- nu suport mirosul de parfum (nici macar cel de sapun sau sampon, este un chin cand trebuie sa ma spal), tot cu stomacul in gat sunt;
- nu suport nici macar mirosul de cafea sau tutun;
- de mancat, nu prea;
- dureri de sani (s-au marit considerabil);
- pipi fac de cate 7-10 ori/noapte (sunt zombi la serviciu);
- as dormi non-stop;
- simt cate o durere de burta (un junghi) cand ma ridic mai vioi din pat, sau cand ma intorc pe o parte;
- dureri de cap si gust ciudat in gura (parca as manca fier)...

irina.c., intai iti urez sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara si sa iti traiasca si printesa, iar in al doilea rand (nu stiu daca te ajuta cu ceva) te inteleg perfect ca si eu sunt la al doilea bebel, neprogramat (acum), Raducu este nascut 19.02.2004 si mi se pare cam devreme. Nu stiu ce sa fac si cum sa fac, dar ... Cel de Sus dicteaza.

Mami@Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Buna fetelor,
Am o intrebare la care sper sa primesc un raspuns de la voi: exista posibilitatea ca dupa ovulatie si prestat la indicatiile dr sa am senzatii de usoare dureri de mijloc ca acelea de dinainte de CM si totusi sa fi ramas?

Poze
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

kitty nic simptomele de sarcina se aseamana izbitor cu cele de dinainte de CM.asa ca durerile de spate pot fii de la o sarcina.iti tin pumnii ca la tine sa fie .in ce zi a CM esti?

Mcrissa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simkat
irina.c., intai iti urez sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara si sa iti traiasca si printesa, iar in al doilea rand (nu stiu daca te ajuta cu ceva) te inteleg perfect ca si eu sunt la al doilea bebel, neprogramat (acum), Raducu este nascut 19.02.2004 si mi se pare cam devreme. Nu stiu ce sa fac si cum sa fac, dar ... Cel de Sus dicteaza.
Mami@Raducu

Simkat,multumesc,iti doresc si tie la fel.Eu ma gandesc ca e bine asa cum s-a intamplat,e mai usor cand sunt doi mititei,decat atunci cand diferenta dintre copii e mare.
Fetelor,va doresc tuturor un test pozitiv cat mai curand.Aveti incredere in Dumnezeu ca totul se intampla la vremea potrivita.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

mcrissa, iti multumesc mult pr raspuns. acum sunt in z21. iar aseara, dupa niste senzatii de taieturi pe mijloc, chiar am crezut ca o sa-mi vina. in schimb azi am o jena pe ovarul care a ovulat ca si cum ar fi strans de ceva; mai mult azi dim am avut o secretie foarte abundenta albicioasa (nu vorbesc despre albusul cu pricina-glera) si foarte concentrata, dar deloc vascoasa.
scuzati-ma ca ma lansez aici in tot felul de povesti dar sunt curioasa si cu speranta in suflet.

Poze
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

salutare fetelor
Eu mai am vreo 4 zile de asteptare...dar sper de fapt sa fie vreo 9.De vreo 3-4 zile am o stare fizica foarte proasta(oboseala si multe noduri in gat)dar ma gandesc sa nu fie vreun simptom fals(inchipuit)Mi-am facut 2 teste,dar nimic...clar negativ.In acelasi timp ma gandesc ca le-am facut prea devreme,si nu la prima ora(urina de dimineata).
Irina,felicitari si o sarcina cat mai usoara

arinaa

Mergi la inceput

Arinaa,eu mi-am facut testele dupa-amiaza,si tot au iesit.Mersic de urari.
Un simptom pe care l-am avut de data asta (cam prin z28-29 cred)a fost ca la un moment dat am avut o senzatie,parca mi se intarise burta.Nu stiu cum sa explic,prietena mea a avut-o la prima sarcina si mi-a povestit de ea,dar nu am putut sa-mi imaginez cum e decat cand am simtit-o.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

felicitari tuturor noilor gravidute, si nu numai lor.
Am si eu o intrebare pentru fetele care ati luat temperatura bazala , cand ati observat ca ea creste astfel incat sa arate ca e sarcina , adica dupa ovulatie a crescut la o valoare foarte mare si a ramas acolo mereu sau dupa ovulatie a crescut , dar valoarea care indica sarcina s-a vazut deabia peste cateva zile .Sper ca ati inteles ce vreau sa intreb ,pentru ca astfel am sti mai bine daca sa mai speram ceva sau nu , in functie de cum e valoarea temperaturii dupa ovulatie.

Roxy

huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Roxy eu miam masurat TB timp de 6 luni ca sa inteleg bine cum si cind eu ovulezi....
temp cea mai inalta denota ca a avut loc ovulatia, dupa care scade si cind are loc fecundatia temp iar creste si se mentine pina la sfirsit adica daca sa prins outul ramine ridicata daca nu ea scade cu 3/4 valori si asta inseamna ca in 2/3 zile va veni CM
sper ca ti am fost de folos

marryan

Mergi la inceput