Simptome de sarcina! - 20
Raspunsuri - Pagina 12
turturica spune:
karra, mii de felicitari. O sarcina usoara si un bebel sanatos iti doresc.
mushulica
, mersi mult de raspuns. Mai astept, desi n-am rabdare de felul meu. Nu c-as avea vreun simptom de sarcina, dar deh ...
iazminn, si mie mi se pare ciudat sa iti iasa testele pozitive si sa mai ai si o asemenea intirziere. De ce nu-ti faci un test de singe ca sa fii sigura?
bubuleana, noi sintem de-o seama la numarat de zile asa ca-ti doresc ce-mi doresc si mie, sa nu-ti vina rushii ... Tu ai vreo simptoma, ceva?
Poze
gabiu spune:
karra, felicitari si ai grija de tine si de burtica
gabi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
clauclau spune:
Oauuuu, ce de vesti noi astazi!
Karra, felicitari pentru sarcina, imi dau seama ce fericita esti! Iti urez sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Pupici la toate.

Sper ca luna asta sa mai avem vesti frumoase ca aceasta si sa fie multe 

printre noi.
Iazminn, imi pare rau ca ti-a venit ciclu, dar vorba fetelor, poate e cm peste sarcina din moment ce ai avut teste pozitive. Sunt multe cazuri de genul acesta, asa ca fi optimista!
oanabbb spune:
CLAUCLAU tu cum stai?mai ai rabdare pana duminica?
eu parca nu mai am...
.abia astept sa treaca zilele astea si la mine...eu mai am 10 z, sa o iau de la cap.undeva in nebunia mea ,inca sper la
,dar la halul in care s.a nimerit prestatul luna asta...sansele sunt 0.
iazminn spune:
Fetelor, sunteti f dragute dar va rog eu nu ma mai incurajati ca oricum nu am nici o sansa sa fiu insarcinata, deoarece observ ca este destul de abundent CM. Oricum acum vad ca are o culoare rosie rosie nu mai este maronie ca pana acum. Incurajarile voastre imi fac bine dar in acelasi timp imi dau si sperante si nu are rost sa mai sper ca o sa fie o minune.Nu am eu norocul asta.Va multumesc muuuuuult de tot. Va pup
clauclau spune:
OANABBB, nu mai am rabdare deloc, dar ce pot face? acum cred ca e prea devreme. Oricum m-am gandit ca primul test sa-l fac sambata dimineata si al doilea luni in caz ca nu vine ciclul.
Sunt foarte obosita, dar din cauza serviciului, nu o iau ca pe un simptom de sarcina. Nu ti-am mai spus, mi-am masurat temperatura toata saptamana si s-a mentinut in jur de 36.9 - 37. Daca ar ramane asa si zilele urmatoare as avea sanse la un bebe mic.
E normal Oana ca inca sa speri la un bebe acum pentru ca iti doresti foarte mult, ceea ce iti urez si eu din tot sufletul. Si daca nu e sa fie acum va fi sigur luna viitoare!
Iazminn, imi pare rau, stiu ca esti foarte trista acum, dar peste cateva zile o sa o iei de la capat cu optimism si pana la urma bebe o sa vina. Sa fi tare si gandeste-te ca fiecare luna este un nou inceput.
bubuleana spune:
turturica:
la mine nici un simptom prea evident, doar ceva secretie, sani tensionati incepand de acum cateva ore si o usoara durere de burtik. Sunt Z25...
tu cum stai cu simptomele?
daca nu ma insel si Avalon e la numarat cu noi . Ia zi, Avalonutza, ceva simptome?? tin pumnii 

bubuleana
Avalon spune:
Asa e, Bubule, luna asta tot impreuna am numarat, eu ziua 24. La mine simptome lipsa, mai mult ca sigur duminica va fi ziua rosie. Si sincera sa fiu nici nu ma asteptam la altceva.
Dar tu, parca vad ca dai lovitura luna asta! Bafta!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
oanabbb spune:
CLAUCLAU temperatura e BETON!hai ca abia astept sambata!
eu zic ca tre sa fii!pai daca nu ai avut probleme,ai cm regulat,ai
cand trebuia si temp 37,0 eu zic ca e de bine!![]()
deja e z 23,la amndoua!uuf!ce greu trec zilele astea!