Simptome de sarcina! - 20

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Multumesc, turturica si Jaana!
Deocamdata e tare usoara! (ptptpt)
turturica, primul test l-am facut in ziua cind trebuia sa-mi vina cm, fara ca sa am ceva simptome. Urmatoarele 4 unul dupa altul cam:) dimineatsa, la amiaza, seara...
Si am facuit teste foarte ieftine, poate astea mai scumpe poti sa le faci mai devreme.
Dar cunosc cazuri diferite. Probabil la diferite viitoare mamici in ritm diferit se inmulteshte HCG -ul asta din urina (sper ca am scris corect)... da stii ce ma gindesc? sa-mi mai fac acum un test
Am vazut la eco, dar... deoarece nu am nici un semn nimic ... macar in test sa vad ceva.. o sa zic: uite liniutsa asta el a facut-o (sunt nebuna, fetelor?)
in concluzie... mai asteapta inca putin! Scoala-te frumos duminica dimineatsa si incearca! dar daca o sa iasa negativ - asta inca nu e verdict! principalul sa nu vina rusii!!! gresit negativ poate sa apara, dar gresit pozitiv nu prea
Jaana, fa un test!!! lipsa poftei e mincare a cam fost si la mine!

Mergi la inceput

Stimati moderatori, nu postati acest mesaj!

Vreau sa intreb ... de ce mesajele mele nu se posteaza fara a fi moderate de voi? ... promit sa fiu cuminte si sa nu supar pe nimeni!

Cel putin o explicatie mi-as dori, va rog mult!

Multumesc anticipat

toti membrii nou veniti au o perioada mesajele moderate, fii linistita nu e ceva personal:)). Succes cu testele!!. Oana_B

Mergi la inceput

Multumesc, Oana_B!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Fetelor, din pacate astazi mi-a venit CM dupa o intarziere de aproape 3 sapt( nu stiu cum se intampla dar CM imi apare imediat cum fac testul.Am asteptat 3 sapt pana sa il fac iar acum in ziua cand l-am facut mi-a venit si CM). Astazi dim mi-am repetat testul si din nou a aparut a 2a liniuta mult mai neclara ca prima ce-i drept.
Intrebarea mea este de ce mai apare a 2 a liniuta daca nu esti insarcinata? La testul de aseara chiar imi facusem sperante mai ales ca am citit de pe la voi ca poti sa fii insarc chiar daca ce-a de -a 2 a liniuta nu este f clara. Asta este, merg mai departe. Va pup si va multumesc pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

IAZMIN ai cm normal,abundent?
f ciudat,2 teste pozitive...nu stiu ce sa zic..poate e cm peste sarcina..poate ar trebui sa faci un test de sange...

Mergi la inceput

iasminn, intr-adevar, poate e cm peste sarcina, sau .. poate nu e ciclu, ci niste scurgeri maronii doar? ca asta e altceva...

Dar daca e totusi cel mai adevarat CM ce infirma sarcina, posibil si un avort spontan... am inteles ca uneori si CM care vine la timp poate fi tot un avort spontan, si noi nici nu banuim...
poate de asta ti-a aratat testul pozitiv ... nu am mai auzit sa greseasca pozitiv repetat
cind ceva acolo nu e bine (nu s-a nimerit un ovul sau un spermatozoid din cei "bine-cotati") organismul depisteaza si decide singur ca e mai bine sa astepte o data viitoare! Asa ca oricum nu te intrista, nu ti s-au micsorat sansele deloc!
Dar asigura-te mai intii ca nu e CM peste sarcina sau scurgerile astea maronii!
Sa fie cum vreai tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

....FETELOR NU VA POT SPUNE CAT SUNT DE BUCUROASA...IN SFARSIT VISUL MEU S-A IMPLINIT.....CAND NICI NU MA GANDEAM ...EXACT CAND AM ZIS CA NU MA MAI STRESEZ SI NU MAI CALCULEZ NIMIK... DUMNEAZEAU NE-A BINECUVANTAT SI ASTAZI AM AVUT PARTE DE CEA MAI FRUMOASA ZI DIN VIATA MEA...AU APARUT CELE II LINIUTE PE TEST SI ASTEPT LA ORA 19 REZULTATUL DE LA LABORATOR CA SA FIU 100% SIGURA....ABIA ASTEPT SA VINA SOTUL ACASA SA-I FAC SURPRIZA...AM FOTOGRAFIAT TESTUL SI AM SETAT POZA PE DESKTOP LA CALCULATOR SA-L VAD CE REACTIE ARE AC TARE MULT NE DORIM AMANDOI.....VA PUP DIN SUFLET SI VA ASTEPT PE TOATE CU MINE LA ODISEE...
APROPO FETELOR AM UN CICLU DE 35-36 ZILE SI AM AVUT OVULATIE IN ZIUA 22 FARA CELEBRUL ALBUS SI ALTE SIMPTOME.....DECAT O USOAARA INTEPATURA LA OVARE......ASA CA ORICE E POSIBIL ATATA TIMP CAT NU E STRES SI CAND VREA DUMEZEU....
VA PUPA KARRA.
AM UITAT SA SCHIMB SEMNATURA O SCHIMB DATA VIITOARE

Va pe toate Karra care vrea sa fie .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Kara FELICITARI SA FITI SANATOSI AMINDOI SI SA DEA DD SA FII BINE PE TOT PARCURSUL SARCINII

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

karraaaa: FELICITARI!!! SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS, VOIOS, VOINIC!!!
Nu ne spui si ce simptome ai??

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Doar de o saptamana ma cam dor sanii dar nu ca la rushii ma doare in mijloc..., ..si ma dor mameloanele care s-au facut mai maro si sunt mari...in rest am avut 3 zile intarziere...azi fiind ziua 38mie de obicei imi vene la 35 sau in alta luna ;la 36.....si azi tempeeratura bazala era 37.2...ieri...37.1...dar astea sunt singurele zile cand mi-am luat temperatura...ca ma gandeam ca poate ar fi ceva daca nu mi-a venit la 35 zile...spropo la ovulatie nu am avut celebrul albush pt ca am banuit ca prin zilele 20,21,22 ar treb sa avulez si ma tot verificam ci am avut doar niste mici intepaturi....altceva nimik....
Va pup si va doresc la toate sa va apar cele II liniute cat mai repede

Va pe toate Karra .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput