MIGRENE???
Dragi mamici...ma confrunt cu o problema mare de tot..ma termina.de cateva saptamani am niste dureri ingrozitoare de cap...cateodata am senzatia ca vad stele colorate pe fond negru..
Si revin cu regularitate,zilnic..mi.e greata de pastile si tot felul de analgezice.De regula sunt insotite de greturi puternici si ameteli mari ca se intampla sa ma sprijin de un perete sau sa simt ca si cum as sta cu capul in jos sau ca as fi beata.
Ce se intampla cu mine???
Sa fiu oare insarcinata?mai ales ca nu mi.a venit de 3 saptamani dar am facut injectie antibaby....cu puisorul meu Marc nu am avut nici o problema asa ca nu pot sa.mi dau seama..azi fac test de sarcina.Sa nu spuneti ca e de la injectie..am facut.o in februarie si am avut in martie ciclu normal..
o fi de la primavara??:)
anemie?
dati.mi va rog ceva leacuri ca simt ca.mi vine sa.mi tai capul:((
Raspunsuri
mamica dulce spune:
inseamna ca sunt singura mamica cu dureri de cap...ce sa zic..ma bucur pt voi ca nu aveti probleme..totusi daca stiti vreun leac..help ca-i jale...!!
oricum saptaman viitoare ma duc la doctor..sa vad ce zice si el ca prea sufar.Si pana acum aveam dureri de cap doar dupa petreceri.:((
v.am pupat pe toate
anca
MariaM spune:
Draga mea...poate faci si un consult la oftalmologie....se poate si din cauza asta..sa ia durerile groaznice de ochi, si greturi..
te pup si multa sanatate,,,
Maria
mamica dulce spune:
nu am probleme cu urechile deloc...ma dor globii ocularila miscari bruste si lumina puternica,dar numai cand am dureri de cap.
repet,toata povestea dureaza de vreo doua,trei saptamani.
angi_gemeni spune:
Si eu am avut migrene puternice, greturi si ameteli, dar luam anticonceptionale. Acum greturile si ametelile au disparut, mai am cand si cand migrene, dar foarte rar si nu puternice. Voi merge sa-mi fac o radiografie la coloana.
P.S. Mie-mi trec repede durerile de cap cu DICLOFENAC pastile
Angi si gemenii
parpalak spune:
La mine s-au mai rarit migrenele dupa ce-a descoperit doctorul ca am fierul scazut si mi-a dat suplement de fier. Ametelile au fost alea care i-au dat ideea sa vada cum stau cu fierul..
Iar despre o criza, incearca s-o ameliorezi cu tinutul miinilor in apa cit de fierbinte suporti. E un principiu mai ciudat, cum ca nu pot capilarele de la doua extremitati sa fie dilatate in acelasi timp.. sau asa ceva.. Chestia asta functioneaza doar daca migrena e inca la inceput - daca deja s-a instalat... la revedere...