Suceava- sezonul 11

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Voi fi si eu cu gandul alaturi de voi.

*grupul fetelor fantastice *
D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Meg Io zic ca vin la 18.30 si evident fara sot ca nu s-ar simti bine intre femei.
Abia astept sa ne intalnim.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Eu vreau sa va spun ca nu prea am ce face cu al meu sot duminica la ora aia....asa ca am sa-l iau cu mine....daca se mai anunta vreun sot ar fi super, daca nu...eh...ce-o sa faca....o sa tina el piept la toate fetele, he he....chiar serios acu, nu prea are ce face omul singur in casa.
Si intalnirea e valabila daca nu ploua, nu-i asa?...intrebare de baraj...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

scumpelor, am pus lista si anuntul pe prima pagina!
daca ploua cred ca o sa schimbam locatia, nu? dar la locatie acoperita nu ma bag, pentru ca nu stiu ce a mai aparut nou in oras si unde nu e foarte aglomerat duminica seara (sa va fie mila de mine, va rog, sa alegeti un loc in care sa nu taiem fumul de tigara cu cutitul!!)

ramonaa, hai si tu, sa am o colega de burtica ! si sa facem schimb de impresii
eveline, daca sutn foarte cuminte poate-mi conving sotul sa vina, dar acum nu pot promite nimic.oricum la 21 o sa trebuiasca sa fim acasa, pentru marele meci..asta daca nu=l vedem impreuna in oras!

dandush, o sa ne gandim la tine! si la restul diasporei!

vine bebe!

Mergi la inceput

Daca vreti putem merge la Mc Donald's....baietii pot bea o bere si vedea meciul (e un mare LCD inauntru si cu difuzoare afara)....noi putem sta pe terasa....copii la topogan sau (a mea cel putin) in carut cat o sa reziste....cat nu, mergem in parcul de peste drum.
Sau ne intalnim la 3 barbosi ca asa am stabilit si apoi vedem unde "migram".....daca ploua nu vin, sincer, caci asta a mea mica nu cred ca ar sta intr-un spatiu inchis deloc....

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

aa..mie mi se pare geniala ideea cu Mcdonalds!!! de la inceput!! si sigur nu e aglomerat ca alte terase sau prea galagios!

vine bebe!

Mergi la inceput

Eu as zice sa ne intalnim totusi la 3 barbosi...ca sa nu incurcam lumea ca asa am stabilit....sa alerge un pic prichindeii sa consume din energie si apoi sa mergem la Mc....si poate si papam ceva ....ce ziceti?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna fetele.Eu nu prea am mai intrat ca am zugravit ( eu si sotul meu), si am avut calculatorul scos din priza...

Cu metroul nu circul eu de obicei( si nici nu urc cu liftul), pentru ca am claustrofobie. Doar insotita de cineva care sa ma tina de vorba si sa nu ma uit pe geam, ca altfel mi se face rau. Urasc sa nu vad cerul. Si oricum eu lucrez aici in oras la mine, pot ajunge si pe jos la serviciu. Au fost 19 morti de aici de la mine din Torrent.Astazi am vazut la stiri imagini cu metrourile. Erau goale....a fost o nenorocire mare. Cica cel mai grav accident de metrou din istoria Spaniei..

Eu o sa fiu la serviciu cand o sa va intalniti voi. Sa stiti c-o sa ma gandesc la voi.

In rest.........in asteptare de donanta.....

Pupici.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Dragele mele...n-am avut o zi prea buna. Aseara cand am ajuns acasa dupa plimbarica cand a trebuit sa pape Bianca a varsat si sufletul din ea. Apoi la 2 noaptea a facut o criza de plans ascutit si convulsii si febra din care s-a linistit pe la 4,30. Dimineata la 8.30 ave 38 cu 9 febra, am imbracat-o i-am dat sa bea o cana cu apa si am fugit la dr. Cand a ajuns n-a prea fost chip s-o consulte ca s-a crizat cand a vazut-o pe dr. N-avea nika, in schimb febra, agitatie asa ca am primit trimitere la infectioase (spitalul vechi) cu suspiciune de meningita....dati-va seama. Ajung acolo, nu ma prea baga nimeni in seama vreo 20 min, apare in sfarsit o dr, o consulta....nici o meningita nika n-are copilu....insa tinuta de mine si de o asistenta a reusit sa se uite dr in gat....un pic de rosu....inapoi la pediatra sa dea reteta de rosu in gat. Da pediatra reteta si ma trimite pt orice eventualitate sa fac si un ex de urina (maine dimineata). Ajung in sfarsit cu copilul acasa pe la 11.20, insetata si nemancata dar nici c-a vrut sa pape ceva....a baut cateva gurite de lapte.....of, parca pica cerul pe mine cand e asta mica bolnavioara....Acu va las sa stau cu iubitica, poate mai intru cand adoarme.
Va pup pe toate!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

eveline, da ceva analize nu i-au facut?o hemograma, un VSH? de varsat a varsat o singura data? caca cum face?
bine ca mergeti maine cu proba de urina, copilasi fac febra mare uneori chiar cu convulsii de la infectii urinare..o doare ceva?
pupam cu toatele fetita, sa se faca bine cat mai rapid, sa fie in forma maxima duminica!

vine bebe!

Mergi la inceput