Suceava- sezonul 11

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

doinito , multumim de cafeluta si spor la curatenie!
meg sincere condoleante!o sa treceti si peste acest moment nefericit!
simina , sunteti minunati!o familie cum imi doresc si eu sa am , intr-o zi!! cu cei 4 copii pe care as vrea sa ii fac in viata asta!
eveline ce e cu bianca?dece plange noptile?
iliuta, azi e zi de sarbatoare pt familia ta!!sa va iubiti la fel de mult toata viata ,ca in ziua nuntii voastre!!

nu am vesti multe, sunt ca un balon desumflat!
fara chef de nimic!

aaaa , am totusi ceva interesant de povestit:
vineri noapte , spre sambata am avut un vis ciudat:
se facea ca , am ajuns la o biserica , dar in ea se oficia o nunta , am vazut mireasa din spate..si atunci am zis ca mai ma invart prin jurul bisericii pana se termina nunta si intru iar...
si , in timp de ma invarteam prin jur,deja era un gard inalt care imprejmuia biserica , si nu mai reuseam sa gasesc poarta sa intru...
si tot invartindu=ma pe o carare in jurul gardului bisericii , am gasit pe jos , un cercel din aur si apoi , doua inimioare,de aur,una mai mica si una mai mare,tot ca niste bijuterii.le-am luat si pe alea de jos.in sfarsit , nu mai mai gasit poarta bisericii si atunci am sarit gardul ala inalt...si s-a terminat visul ,nu mai stiu daca am intrat sau nu in biserica...

ce ar putea insemna toate simbolurile astea???

o sapt usoara!
pupam fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Meg...condoleante, Dumnezeu s-o odihneasca!

Carmen, ce mai face Daria...si Ana si tu?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."

Buna fetelor!
Multumesc mult pentru urari...a fost o zi frumoasa pana la urma...am iesit cu totii la McDonalds...iar seara am avut invitati...

Meg...Sincere condoleante!
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Viata merge totusi inainte...

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminastefana/my_photos

Simina cu Teo ,Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

multumesc mult de tot!
sunt intr-adevar nenorociri mult mai mari care se pot intampla...deocamdata il rugam pe Dumnezeu sa ne fereasca de alte evenimente triste, macar pana ajungem sa il tinem pe bebe in brate!

eu am reusit sa-mi termin si prezentarea in powerpoint a lucrarii de diploma..mi-a luat 2 zile, dar acum sunt multumita de ce a iesit..maine ma intalnesc si cu indrumatorul, sa vedem ce zice.

bebe cred ca e bine..de cateva zile am observat ca mi-au crescut si mai mult sanii..se pregateste fabricuta, vorba sotului.

eveline, ce mai face biencuta? daca'ai sti de cate ori ma uit la poza ei pe care o ai pe messenger! e atat de scumpica! (cica e bine cat esti gravida sa te uiti la lucruri frumoase!)
carmen pe unde e?
simina, iti spun si eu ce ai auzit deja de sute de ori: sunteti o familie absolut minunata si va doresc sa ramaneti asa multa, multa vreme! sa ai noroc de nurori si de un ginere care sa intregeasca tabloul asta minunat de familie(sigur, mai e pana atunci un pic, da oricum..) tare-mi plac familiile numeroase poate si pentru ca parintii mei nu au frati, nici eu, nici sotul..poate extindem noi mult familia!
doina, ce mai face dan? ai dreptate, pentru sot e mai greu, fiind vorba de bunica ce l-a crescut..e abatut si nu-s obisnuita sa-l vad asa, dar ii infloreste totusi cate un zambet cand ii dau burtica sa mi-o pupe, dimineata!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

fetele cochetele

noi nu prea sintem in forma...
afara ploua si e uritm in casa s-a racit un pic...
cu inundatia de la vecini nu am rezolvat mare lucru, doar consolarea ca au plecat, a plecat cauza dar a ramas efectul, si tare sint curioasa cum sint noii proprietari...
lu'zamfiruc inca nu i-a iesit dintisorul nr 3, asa ca in continuare saliveaza la greu si incearca sa roada tot ce prinde in cale, de la propriul pumnisor pina la jucarele, hainutze, Siuzi (asta fiind suzeta)
azi am fost la vaccin... avem 10 kg si 72 cm la 6 luni si 3 saptamini... avem un piciorus care ne doare, dar macar nu facem febra.. si avem la miini opt unghisoare care zgiriie, ca numai doua unghii mi-a taiat mami si s-a rupt forfecuta...
iar pe mami de zamfiruc a muscat-o o insecta acum citeva zilw, si nu mai pot.. nu ma doare, dar arata cam urit si ma maninca grozav
macar tati e bine si nu il doare nik... e tot in cura si nu prea maninca mare lucru in afara de legume si fructe... azi i-am facut ardei copti dar miine zau ca nu mai stiu ce o sa manince

pupam meg pe burtica
pupam bianca iubita si mamica ei minunata
pupacim carmen si mindrutele
pupusori si pentru floricica, crengu, iliuta, ramo, turtita, simina si trupa, doina, simona si daca am uitat pe cineva sa-mi fie iertat, nu e cu intentie. e cu lapsus

fetele, da' noi cind ne mai intilnim ? ca tare ne e dor de voi si de puiutzii vostri

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."

Buna fetelor!

Astazi suntem tare suparati...trupa s-a racit rau de tot...cel mai afectat este Teo...luam deja Augmentin, ser efedrinat, bromhexin...De doua nopti nu mai dormim,nici piept nu prea putem suge...e infundat nasucul si se inneaca...

Si Andrei are rosu in gat...dar cu el nu-mi fac griji...stiu ce sa fac...

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminastefana/my_photos

Simina cu Teo ,Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Simina, multa sanatate celor mici....iata ce sensibili sunt, cum se schimba un picut vremea, cum racesc....

Ilincalif, tie iti urez multa rabdare cu dintisorii Zamfirucai si sa speram ca o sa aiba dureri cat mai mici sau mai bine deloc.

Meg felicitari pentru lucrare....inca putin si ai scapat...

Noi raportam prima noapte dormita cap-coada....ce daca s-a culcat la 12.30 si s-a trezit la 11.30 (la pranz), important e ca am sarit peste partida de urlat de la 3....sper ca s-a terminat nu ca a fost doar o exceptie...

Va pupam pe toate!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

si uite asa ne pregatim de capitolul 12...hai ca il "lansez" imediat!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput