Suceava- sezonul 11

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor,
Eu am inceput renovarea,zugravit,curatenie generala!Am si o raceala care nu ma lasa, i-am dat cu de toate ,dar cred ca o sa fac injectii caci trebuie sa ma refac pana marti dimineata,caci merg trei zile sa lucrez la Alexandria, sunt Zilele Alexandriei si am o prietene care are un restaurant acolo si m-a chemat si pe mine si pe fata ,se castiga bine, dar e munca ca la nebuni.Chiar daca Dana mea nu are calificare o tin sub supravegerea mea,caci am fost si anul trecut si atunci nici nu era majora,dar a fost treaba buna...o sa va rog pe voi sa intrati in cele 3 zile la subiectul lui Dan sa scrieti cate ceva ca sa nu se duca prea mult in spate!vreti?va pup si trec la treaba!mai revin printre picaturi...

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Da...deci am ajuns si eu la Kaufland....super. Gasesti absolut de toate (mai putin Jacobs 3 in 1....boala mea) la preturi nici prea prea nici foarte foarte.....mi-a placut. Ghinionul meu a fost insa ca am fost vineri pe la 18.30...sa nu mergeti la asa o ora....era full, abia aveai loc sa te strecori printre rafturi...in rest, numai de bine, merita.

Eu simt insa ca ma duc cu capul....de doua saptamani n-am mai dormit noaptea, aseara a fost apogeul de urlete...imi aduc aminte ca asa era cand avea vreo luna doua de la colici....treptat, daca mai tine povestea asta mult imi piere tot cheful sa mai fac vreun bb....probabil vorbesc la nervi dar pur si simplu simt ca o sa clachez...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Buna fetelor!

Carmen, ai mare dreptate, dar totusi ar trebui sa avem putin timp si pt noi...
Eu am vazut o emisiune la TV in care doi parinti care aveau 9 copii reuseau sa se plimbe o ora prin Herastrau in fiecare seara...o viata avem si nu putem sa facem totul asa cum ne dorim...
Si totusi sunt amanunte care ne-ar umple sufletul de pace si impacare.
Reusesc totusi sa ma plimb zilnic cu copii , sa stam in iarba si sa privim cerul in liniste

Crengu , cred ca erai ieri la locul de joaca pt copii cu baietelul...sau era cineva f cunoscuta dar nu stiu eu de unde...
Cat despre copii...mi-au prins f bine emisiunile de la Supernany...le spun din timp ce urmeaza sa facem iar cine nu respecta programul si face mofturi este amenintat ca pleaca acasa imediat...ceea ce si facem daca nu exista alta cale...
Au fost f ascultatori si intelegatori anul acesta...anul trecut am avut si noi probleme...mofturi...rasfaturi...erau mai mici si mai rasfatati. Important este ca o hotarare luata de un parinte sa nu fie sabotata de celalalt...altfel copilul profita si-si face de cap.
Si noi am cheltuit destul cu masinutele si tiribombele...s-au dat in fiecare macat odata ...ii anuntam ca asta este ultima oara si intelegeau.

Avem oameni la lucru si acum le pregatesc mancarea de pranz..

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminastefana/my_photos

Simina cu Teo ,Diana si Andrei

Mergi la inceput

Nimeni pe aici?unde sunteti?iar concedii,wekenduri?sau pe la chefuri?daca mergeti maine la biserica aia din Obcini rugati-va si pentru Dan, caci preotii de acolo din zona Suceava sunt altfel decat cei de pe aici.Ne vedem dimineata la cafea!Somn usor.Pe aici ploua ,tuna fulgera de ti se face frica...

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Buna fetelor!
Astazi se implinesc 15 ani de la cununia religioasa a noastra...
Doina , ploua si in Suceava...asa ca ne-am schimbat toate planurile...

Am fost la Kaufland de dimineata...la intrare platesti 5000 lei caruciorul...ti se da o fisa cu care poti sa-l deblochezi din fata intrarii...Deci intri...ei fisa ...te intorci...iei caruciorul...ciudat...

Inauntru este placut , lucrurile sunt rentabile dar nu toate sunt de cea mai buna calitate..noi am cautat o trusa Gillette pt un cadou ...nu am gasit decat bic-uri...asa ca am renuntat.

Am cumparat CD-uri pt jocuri la copii...pretul pe raft 119000 lei/buc....acasa constat ca costa 149000lei /buc cu tot cu TVA...noroc ca am luat doar 2 bucati.

Painea este mai scumpa decat in oras...

In rest daca esti atent poti sa cumperi multe lucruri utile si chiar placute...orezul, faina, pastele, zaharul...sunt mult mai ieftine...bani sa ai

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminastefana/my_photos

Simina cu Teo ,Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Fetele cochetele

e a treia oara saptamina asta ca scriu cite imi trec prin cap si nu-s'ce fac in ultima secunda ca mi se sterge toata postarea !!!!! of of of ! acuma nu mai timp sa o iau de la capat, doar cit sa va pupacim si sa va uram o duminica minunata in continuare !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ieri a fost inmormantarea..am reusit sa nu ma stresez iar in momentele care ma impresioneaza de obicei (pus capacul pe sicriu, coborat sicriul in pamant, etc) am stat deoparte.
va multumesc mult de tot pentru vorbele frumoase...o sa revin cu mesaje mai vesele maine, probabil

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Simina:multi inainte si sa fiti fericiti!
Meg:mai greu o sa treci peste aceasta perioada,caci sunt unele amintiri care raman acolo intr-un coltisor al mintii...ai grija de tine si de bebic caci ii transmiti si lui starile tale,sotul tau ce face?cum suporta situatia caci e greu...
Va pup pe toate sa auzim de bine!maine la cafea!Noapte buna!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Simina, multi ani inainte!!!!! M-ai facut sa-mi amintesc ca si eu astazi (28. 08. 2006) imlpinesc 7 ani de la nunta.....o viata intreaga.......sper din tot sufletul sa nu se termine niciodata..

Meg, imi pare nespus de rau de bunica, dar ti-am zis...viata merge inainte, baietelul tau are nevoie de tine.Trebuie sa fii tare.

M a duc la culcare ca sunt obosita...acum am ajuns de la serviciu....

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Iliuta :Multi ani inainte!sa fiti fericiti si sanatosi!noi pe 14.noiembrie o sa sarbatorim 24 ani de la casatorie!dar mai e pana atunci...Hai la cafeluta caci va servesc cu o cafeluta buna!care vine?Revin pintre picaturi...de var...

bita doina

Mergi la inceput