Suceava- sezonul 11
Raspunsuri - Pagina 23
eveline spune:
Carmen, imi pare rau sa aud ca Daria e atat de bolnavioara...sper ca Ana nu e tot asa, caci spuneai ca e si ea un piculet racita....va dorim multa multa sanatate si multa putere tie. Intr-adevar numai igrasia poate fi de vina in perioada asta...sau poate daca n-o fi prins-o vreo ploaie s-o ude pe cea mica (eu asa am patit cand eram insarcinata...o ploaie de vara de 5 min si am si facut pneumonie).
De mine ce sa va spun, ma chinui cu cea mica....de fapt Carmen se chinuie cu fetita ei, eu nu am asa probleme, doar ca celei mici ii ies 3 (trei) canini in acelasi timp...si cred ca ii da si al patrulea....asa ca e nervoasa non stop, nu doarme decat trei ore maxim noaptea si pur si simplu nu stiu ce sa-i mai dau....dar ce sa-i faci, asta e, trebuie sa-i iasa, pe de o parte parca sunt mai bucuroasa ca-i ies atatia odata, e mai greu dar poate scapa mai repede.
Pozele sunt minunate Carmen!
Cat despre spitalul nostru "minunat" subscriu la ce a spus Carmen....eu am avut ghinionul sa si stau anul trecut vreo 4 zile cu cea mica acolo...e de groaza...
Am scris cam aiurea dar voi o sa intelegeti si o sa ma iertati, caci am dormit pe bucatele azi noapte.
Va pup pe toate!
Ana si Bianca-iubita
megbeng spune:
eveline, am vazut ca vreo monitorul oficial de ieri...daca nu-l primesti de la gabrielama, sa-mi zici, ca ti-l trimit eu (ma gandesc sa nu se fi suparat fata, dupa ce a fost acuzata ca vrea sa faca spam..). mie tot nu mi-e clar daca am vreun drept, ca zice ceva de studii universitare la zi terminate cu diploma, apoi de 60 de zile dupa sau somaj, dar e formulat intr-o maniera nu foarte clara pentru mine.
aveti idee cate luni se acorda somajul? am intreb ce cozi or fi pe acolo, uf!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
eveline spune:
quote:
Originally posted by megbeng
eveline, am vazut ca vreo monitorul oficial de ieri...daca nu-l primesti de la gabrielama, sa-mi zici, ca ti-l trimit eu (ma gandesc sa nu se fi suparat fata, dupa ce a fost acuzata ca vrea sa faca spam..). mie tot nu mi-e clar daca am vreun drept, ca zice ceva de studii universitare la zi terminate cu diploma, apoi de 60 de zile dupa sau somaj, dar e formulat intr-o maniera nu foarte clara pentru mine.
aveti idee cate luni se acorda somajul? am intreb ce cozi or fi pe acolo, uf!
vine bebe!
Meg chiar te rog sa mi-l trimiti si mie....gabriela sigur nu o sa mi-l trimita caci au fost sterse toate postarile ce contineau adrese de mail de catre un moderator in ideea sa ne protejeze sa nu primim spamuri....e foarte ok insa daca tu tot il ai te rog sa mi-l trimiti caci mi-e lene sincer sa mai dau un PM gabrielei....merci anticipat (adresa de mail o iei de pe msg).
Te pup!
BTW...te-ai gandit la ceva nume pentru bb?
Ana si Bianca-iubita
megbeng spune:
ti-am trimis mailul..ce porcarie cu stergerea adreselor! nu mai poate omul sa faca un bine!
la nume de baieti ne-am mai gandit, dar nu avem idee..ce ciudat, dupa ce ca de cand ne stim vrem baietel, nu ne-am gandit la nume..eu as vrea david-andrei, ca vreau musai si un nume de sfant..parintii nostri (mai mult ai mei) spun ca e ciudat david, si sa-l cheme george si inca ceva..da george e si sotul meu, si taica-miu (ma rog, tata e gheorghe), si strabunicu, si mie nu-mi place asa, pe toti barbatii din neam sa-i cheme la fel.
apoi mai sunt cateva criterii..numele noastru de familie incepe cu "CO", asa ca nu tre sa iasa vreo cacofonie..la fel, sa nu inceapa cu V, sa nu aiba copilul initialele "V.C"..sa nu fie un nume neobisniuit, sa-i fie stalcit...in fine, mai studiem, e timp, desi tare am eu o presimtire ca o sa ne decidem in ultima clipa, cand o sa trebuiasca sa-l declare la starea civila.
astept cu interes sugestii de la voi!!!
vine bebe!
eveline spune:
Meg, multumesc de mail. Am citit un piculet prima parte, am sa citesc cu atentie tot....ideea e ca am inteles tot ca tine: pentru a beneficia de toate cele, ori tre' sa nasti in primele 60 zile dupa ce ti-ai dat lucrarea de diploma, ori dupa ce ai nascut (daca nu te angajezi) trebuie sa-ti depui actele pentru somaj, cand nasti sa fii legal in somaj (fiind in somaj ti se platesc toate taxele catre stat si esti asigurata). Acum sincera sa fiu nu stiu nici eu cat e exact somajul dar oricum tu cred ca-l prinzi cand nasti...cat despre cozi pe acolo, ce sa-ti spun...
Ana si Bianca-iubita
carmen spune:
Deja am inceput sa cautam aparate de dezumidificare si chiar aveam programat sa dam cu aqua stop si anti mucegai numai ca daria e bolnavioara acum.
mai vorbim
cristina30 spune:
Hallo Carmen,
aici au fost calduri mari vara asta si ne-am luat un aclimatizor care nu numai ca raceste ci scoate si umezeala din camera; noi l-am folosit in ambele cazuri si a fost foarte bine; avem o sera si iarna trebuie "uscata" ca se cam umezesc peretii din cauza ca nu-s bine etansati.
Pe aclimatizor, care e mobil am dat cam 250 EUR.
asa ceva
http://shop.maxbahr.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/BOBDisplayProductInformation-Start;sid=7WcZv_DE9dcZv7QhTz4T2_vFCYJNZGjOpp0=?ProductID=COkKZAsBomwAAAEB_un7OjlM&BOBSubCategoryID=jPQKZAsBDzMAAAD%2e7Zjc6vdg
M-am uitta mai bine si exista si "dezumidificatoare", pretul era cam la 100 EUR, cred ca ar trebui sa fie si in Romania, oricum se merita
sa iei un aclimatizor si ai si vara cand e foarte cald si pentur umezeala un aparat.
Cristina & Magnus 07.04.2006
www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby
P.S. si eu sunt tot "suceveanca", dar plecat de 9 ani din tara...
megbeng spune:
eu stiu dintre remediile mai babesti ca mucegaiul de pe pereti se curata cu clor..si am vazut cu ochii mei ca merge..dar am vazut aplicat doar pe ALB..daca ai var colorat pe pereti, cred ca e bine sa nu risti; si asta ar merge asa, ca masura de prima necesitate, ca remediaza efectul doar, nu si cauza!
eveline, am trimis numarul de ieir din monitor si unei prietene din SV care are ceva cunostinte la fortele de munca, sau cum se cheama, ca afli mai usor o informatie in SV decat aici...
vine bebe!
doinabita spune:
Meg, a fost azi la Zimnicea foarte cald, am facut treaba cam pana la or 14.30, dupa aia am facut un dus, ca simteam ca mor de cald si m-am culcat.In casa nu era foarte racoare, dar am ventilatoare din alea mari si e bine, fata de afara,si am stat in casa si dupa ce m-am trezit,cam pana la 18.30,ca doar nu era sa mor pe afara facand treaba....
Cristina cea mai ieftina metoda de a scapa de mucegai e sa freci bine peretele, sau peretii care au mucegai cu o carpa aspra, uscata,apoi speli cu clor, nu cu ACE, bine toata portiunea care a avut mucegai.Vezi ca se emana un miros...faci asta cu geamurile deschise,dar trebuie sa nu fie copilul acolo caci e toxic pentru el.Am facut noi asa cand stateam la bloc, aveam un pereta de la bucatarie care era negru de la mucegai si s-a facut asa intr-o iarna caci pe casa scarii nu era caldura...asta am facut cand s-a incalzit...l-am lasat sa se usuce bine ,i-am dat cu Apa Stop,si apoi cu var!si nu am mai aparut nici mucegai nici umezeala!Vezi ca miroase urat cand dati cu clor, dar e bun omoara ciuperca de mucegai.
bita doina
doinabita spune:
Eu si cu mine pe aici,eram pe pagina 3, stai ca scrie fata si venim pe pagina 1.Pe unde umblati?cu trebi?sau wekend?distractii, chestii?eu o sa fug sa fac niste mici cumparaturi ca trebuie si revin!
Va pup pe toate!
bita doina