Suceava- sezonul 11

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Fetele cochetele, ce dor mi-a fost de voi ! E drept ca intru in fiecare seara si citesc ce se mai intimpla, dar nu prea am abut starea de spirit necesara sa scriu si eu doua vorbe-trei rinduri...
Aseara am reusit performanta sa scriu - in sfirsit, pe saturate - insa nu stiu ce-am facut ca am gresit parola si mi-au sters raii si insensibilii intreg mesajul... am facut ca trenu'... dar degeaba !

Ce va povesteam eu ieri ?
Ca zamfirucului ii ies ceva dintisori si a fost cam miriita... noaptea... ca ziua e o scumpica, ride cu gura pina la urechi, liorpaie tot ce prinde de mincare, se invirte in patucul ei de parca are juma'de norma la circul Klutki... noaptea in schimb behaie si-si vira pumnisorul pina in git.. nu face febra sau alte porcarii, insa se trezeste si se uita cu niste ochisori maaaari si se mira de ce moi astia mari sintem chiauni de somn pe cind ea are chef de vorba si de orice in afara de nani
Ca nesimtitii de deasupra mi-au facut o inundatie de toata frumusetea, am picturi rupestre pe scara larga in baie si lor nici nu le pasa, se pare ca si-au vindut apartamentul si ca joi se muta, asa ca nu ma mira deloc ca nu ii intereseaza sa faca reparatia... imi vine sa ma mut pe o insyla pustie, nu-mi trebuie vecini dupa ce i-am avut pe astia atitia ani pe cap (la proprie si la figurat) - de la inundatii la tropaituri, manele la greu, muzica populara dansata om stil "batute si gore" la aniversari si zile de sarbatoare, ciine care face ture prin casa si concerte de latraturi cind e lasat acasa singur
Ca miercuri saptamina viitoare ma duc in sfirsit la oftalmolog, ca nu se mai poate.
Ca azi incerc sa ajun cu zamfirucul cu buni si cu tati la cetate, la tirg

si acuma fug sa pregatesc masa flaminzoilor mai mititei sau mai XXL din casa, ca toti calare pe mine !!!!!

va pupacim si ne e dor sa va (re)vadem

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ioana,ce dulce e Zamfiruca,am vazut pozele.Unde sunt fetele?Stiu cum e cand le iese dintisorii,ce mai pateam si eu cu ai mei copii si i-am crescut singura cu sotul meu,erau unul dupa altul,a fost greu dar a fost frumos!Fetelor unde umblati ?sa cititi la Formula AS de azi am o veste buna, vedeti voi acolo la sponsorizari Formula AS.Mai revin , caci citesc pe aici pe DC! m-am odihnit azi, am terminat cu rosiile...ma intorc!

bita doina

Mergi la inceput

doina draga, zamfirucul e intr-adevar o minune de fetita... pina la urma cred ca va iesi un ghita muresan in varianta feminina, ca are deja 74 cm lungime de la sase luni, si asta ar fi inaltimea corespunzatoare virstei de un an... tinind cont c nici tati nici eu nu sintem foarte inalti, mi se pare un pic bizar sa o vad asa lunganca !
de luni ma apuc de copt ardei pentru pus in congelator pentru iarna ! si stii ce, fetele rideau de mine ca toata ziua raportam bunatati facute prin bucatarie, dar acu se pare ca te avem pe tine bucatar-sef !!!!
pupici tuturor fetelor cochetelor ! zamfiruc doarme ca un ingeras, ar fi cazul sa iau exemplu de la ea, nu ?

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

uite inca nu am plecat.. am hotarit sa mai bintui un pic pe la "Parintii intreaba", ca am citeva dileme care risca sa se transforme in trileme ! legate de dieta zamfirucului - fructele, decojite sau nu ? galbenusul fiert , incepind de cind ? iaurt sau sana ?
asa ca ma duc sa gasesc raspunsurile, ca intrebari am o multime !

Mergi la inceput

Suntem bucatari-sefi de nevoie,caci iarna e lunga sicateodata am chef sau nu trebuiesc facute caci au si astea rostul lor, ce bune sunt cand e iarna si le avem facute...apropo acum trec la gateala de duminica si e o caldura la Zimnicea...multe grade azi!Revin !Va pup pe toate, o duminica placuta!
Sa va iubiti mult caci viata e scurta!

bita doina

Mergi la inceput

Fetelor unde sunteti?Eu am racit si ma doare si o masea...e o placere sa fii racita vara!unde sunteti???

bita doina

Mergi la inceput

Unde sunteti?ca m-am plictisit singura!Hai pe prima pagina cu noi!Ce inseamna asta?Dupa un wekend canicular, ce faceti?Eu m-am trezit sa iau pastilele si nu mai pot sa dorm...mi-e mai bine azi ,nu ma mai ia asa cu frisoane...hai ca sunt cu cafeaua singurica pe aici...

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna fetelor....iata ca va fac o cafelutza dar pentru voi ca eu nu beau...eu merg sa dorm....din cauza caninilor astia care ies si nu se mai termina, raportam a treia noapte de trezit in urlete la 3 si calmat cu videoclipuri...problema e ca nu mai putem stinge tv-ul caci incepe "circul"...asa ca acum vreo juma de ora a dat Domnul si a adormit...si merg si eu ca-s chiauna....

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna,

uau ce urat ploua afara; asa nu imi place; Daria a terminat dimineata de facut injectiile si ar trebui sa mergem la un control maine sau poimanie; treptat treptat si-a recapatat si cheful de joaca si de mancare ca eram disperata rau cand vedeam ca dintr-un copil asa vesel acum era tacuta si suparata.

va pupam si numai bine

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

carmen, ce bine ca vii cu vesti mai bune!
eveline, cat dureaza o repriza de erupt canini, sa fiu pregatita moral?!
doina, si mie-mi plac ardeii copti mult de tot, doar ca aici e asa cald ca nu rezist sa coc decat asa, cat sa mananc..de fapt as coace seara, dar nici nu am timp..poate udpa licenta bag o repriza de gospodareala pentur iarna, desi nu sytiu ce legume se mai gasesc la sfarsitul lui septembrie.
ilinca, ce dor imi era de postarile tale!cat despre vecini te inteleg taaare bine!pupici zamfirucului cu dintisori!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput