Suceava- sezonul 11

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Wellcome back, Meg! Nu am mai vazut poze de la intalnire parca. Stiu ca tu ai facut, eu nu aveam atunci.
Frumos link ne-ai trimis Simina, mi-a placut imaginea cu pacea interioara in mod deosebit.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna sucevencele. Ce-s cu stelutele alea din dreptul fiecarui subiect???Noi n-avem nici una.

Simina, frumoasa familie ai. Sa fiti sanatosi, sa-ti creasca copii mari si frumosi .Am vazut si linck-ul. FF frumos.

Meg, bine ai revenit.Ma bucur ca nu mai ai asa greturi.Orisum astea o sa le uiti toate cand o sa-ti vezi minunea de copilas in brate.

Carmen.....nasol cu fetele tale. De faptul ca n-aveti timp mai mult de stat cu ele, dar stii, eu una consider ca nu conteaza cantitatea, ci calitatea. Cel mai important e ca in acele 3 ore sa fiti numai pentru ele.

Eveline,, si pentru fetele tale.

Ilicalif, tot bantui prin oras???'pentru Zamfiruc

Dandush, tu ce faci? Ne-ai abandonat??

Fetelor am vazut azi la stiri ca a ars Casa de Cultura.
Ce trist....

Pup toate sucevencele mele, si fug la somn...vai cat e ora....

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimineata fetelor,
Sunt Doina Bita,locuiesc de 24 ani in Zimnicea dar sunt nascuta si crescuta in Suceava.Ma primiti si pe mine in clubul vostru?Am plecat din Suceava la 20 ani caci asa a trebuit, dupa barbat...Daca nu ma primiti ma retrag caci sunt fata cu bun simt...ma primiti?

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Doina Bita Bine ai venit!!! ne vezi asa fitzoase de crezi ca nu te primim? La noi tot ce se cheama sucevean si duce dorul locurilor natale e bine venit.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

doina, simona, bine ati venit! am sa va trec in listuta noastra (incerc astazi, dar daca nu reusesc sa nu va suparatati pe mine)
doina, ai copii?

cu stelutele am observat si eu ca noi nu avem, o sa ma uit daca e o optiune pe care o pune cel care deschide subiectul..ieri am editat prima pagina, sa scot intalnirea, da vad ca nu a disparut.
incerc tot azi sa pun linkul spre pozele de pe 9 iulie (cred ca cel mai bine il pun in primul mesaj, nu?)
pupici tuturor!!!

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Exact in stanga sus la cadranul in care sunt postarile in subiect ai o optiune "Evalueaza subiectul"....acolo am evaluat eu si iata ca avem si noi ceva stelute....nu prea stiu care e scopul....oricum cei ce participa la un subiect o sa dea "foarte bun" la el.....numai cel ce a deschis subiectul....respectiv Meg ....nu are voie sa evalueze (am gasit si eu despre asta parca la subiectul cu "Anunturi tehnice, probleme..." sau asa ceva...)
Meg....asteptam cu nerabdare pozele....

VA pup!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Buna seara fetelor!
Meg, bine ai venit!
Doina si tie iti spun bun venit!
simina, iliuta, carmen, eveline, ilincalif,etc. si voua cate un pup.
Eu sunt in concediu si ma chinui cu spalat rufe, curatenie, cumparaturi, etc , caci joi seara decolam. nu prea mai am timp nici sa citesc. Mai tare aveam timp cand eram la serviciu,caci la prima ora citeam repede tot si seara mai scriam. Acum nu am timp deloc.
Poate ne mai auzim un picut maine.
va pup!

Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Va multumesc, ca m-ati primit,tanjesc dupa locurile unde m-am nascut si am crescut.Am trei copii dar sunt mari 24 ani, 20 ani, baietii si fata 18 ani.Eu sunt pe DC cu subiectul"Am o problema cu fiul meu cel mare",daca eram intre ai mei ,rude, verisori poate imi era mai usor dar asa intre straini e greu.Ma tine tare doar firicelul de speranta.Nu stiu si nici nu am pe nimeni sa coordoneze campania lui Dan,dar pana la urma trebuie sa ma descurc.Va pup pe toate si sa auzim de bine la voi,caci la mine... e mai greu sa fie de bine...

bita doina

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor,
Ce faceti in dimineata aceasta? Eu imi fac "planurile de munca casnica "pe ziua de azi,ce sa gatesc,putina curatenie caci peste putin timp trebuie sa ne apucam de curatenia de toamna cu zugravit,cu tot.Bibicii ce va fac?Sa ne auzim de bine .Ce bine si frumos era cand eram la Suceava...

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

doina, am citit despre baiatul tau cel mare la "umanitare"..ai reusit sa strangi ceva banuti pana acum? nu stiu cum e cu coordonatul unei astfel de campanii..probabil ca ideea e sa-ti faci site-ul cat mai cunoscut, sa ti-l gazduiasca unele pagini cu trafic intens...uite, am sa pun linkul sus, in primul mesaj de la clubul nostru, al sucevencelor..si sper ca nu contravine regulamentului sa-l pun si in semnatura mea!

am descarcat pozele de la intalnire..le incarc pe yahoo photos si am sa pun si linkul pe prima pagina.

sa aveti o zi minunata!!!

vine bebe!

Mergi la inceput