Suceava- sezonul 11
Raspunsuri - Pagina 18
megbeng spune:
gata! am pus pozele si linkul catre pagina doinei , am adaugat fetele noi in lista..doina, cand esti nascuta?(macar luna si ziua, sa serbam!)
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
doinabita spune:
Pana acum am strans in prima faza la nivel de oras 30.milioane lei vechi, am mai pus noi si am facut toate testele analizele RMN si le-am trimis in China.De cand a aparut in formula AS am primit mandate postale 5 milioane lei vechi pe care i-am schimbat in euro .si atat.Eu m-am nascut pe 24.05.1962,in Suceava,am stat cu parintii cu chirie in Itcani pana au primit locuinta de la partid asa ere pe atunci cand aveam eu 8 ani si ne-am mutat in George Enescu.Dupa ce m-am casatorit cand a terminat sotul meu Gicu facultatea,este profesor de ed.fizica,l-au repartizat aici,si de atunci locuim la Zimnicea,sotul meu este din Turnu Magurele tot din Teleorman.Astazi am mai pus un plic la Libertatea caci am vazut ca Irinel Columbeani ajuta pe cei care apar la cazuri sociale in ziarul ala,poate avem si noi iun strop de noroc...toate scrisorile pe care le-am pus au avut in ele copii dupa toate actele medicale,programarea in China tot si nimic pan acum,dar nu imi pierd speranta...voi ce faceti azi? bine bebicii ce va fac?o sa fac si eu album dar nu stiu regulamentul am inteles ca trebuie sa treaca o luna de cand esti membru pe site?Va pup pe toate si astept vesti de la voi!!!
bita doina
doinabita spune:
Buna dimineata fetelor,
Ce mai faceti?Unde sunteti,in concedii de nu mai apareti pe DC?Cum mai va perteceti timpul?Ce fac bebicii?nazdravanii?Ce mai e nou pe acolo?eu nu am mai fost la Suceava de 15 ani,mie atat de dor dar nu pot in situatia actuala sa vin caci nu mai avem masina ,am vandut-o acum 3 ani,iar mama mea s-a mutat si ea in Zimnicea acum 8 ani cu fratii mei cu tot, caci tatal meu nu mai e de 15 ani.Am verisori in Suceava dar nu au mai tinut legatura cu noi eu am incercat dar nu am rusit caci au renuntat la telefoanele fixe si nu am numerele lor de mobile.Am verisoara si la Vama,dar la fel nu mi-au dat de veste cand si-au schimbat numerele de telefon.Apropo numele meu de fata este Toderas.Hai intrati sa mai vorbim!!! Va pup pe toate!!!
bita doina
carmen spune:
Buna dimineata DOina,
esti tare harnicuta; e mult de cand nu ai mai fost in suceava s-au schimbat multe de atunci.
va doresc o zi buna.
megbeng spune:
da, e perioada de concedii si asta e motivul principal pentru care topicul nostru nu mai e asa animat..."pe vremuri" deschideam un capitol nou la 1-2 saptamani, acum uite ca e mai bine de o luna...
stiti bancul ala, cu baba la concursul de miss? se organizeaza un mare concurs "miss world"..fete una si una, inalte, suple, frumoase de pici...si printre ele o baba stirba, garbovita, vai de capul ei..incep probele preliminare, ajunge juriul la baba si, uimit, intreaba:"bine, mamaie, da cu matale ce e aici? asta e concurs de miss, exista niste cerinte, uite si matale la fetele astea..." la care baba:" eu am venit sa va spun: pe mine sa nu contati!"
ei, cam asa si eu azi..am intrat sa va spun pe mine sa nu contati in perioada urmatoare, ca am o gramada de invatat, se apropie luna noiembrie..in plus mai e de facut si prezentarea in powerpoint pentru lucrare si nu am nici un chef...
nu dispar de aici, doar ca nu o sa reusesc sa scriu asa mult ca inainte.
sambata merg la ecografie...am niste emotii teribile, pentru ca nu l-am mai vazut pe bebe de o luna si data fiind experinta mea sunt un pic anxioasa..sper ca e bine acolo, in burtica!..sunt in a 13a saptamana!
ramonaa, tu ce mai faci, cum iti merge?
va pup pe absolut toate!
vine bebe!
eveline spune:
Buna ziua dragelor!
Meg, chiar daca ai sa intri mai rar totusi sa ne tii la curent cu evolutia sarcinii...asa ca sambata seara asteptam raport!
Doinabita cum bine spunea Carmen multe s-au mai schimbat de cand ai plecat...
Ana si Bianca-iubita
eveline spune:
Fetelor de peste mari si tari cu suflet de sucevence....ce mai faceti?
Ana si Bianca-iubita
megbeng spune:
mai, ilincalif e plecata, ca prea nu mai zice nimic in ultima vreme?
vad ca si dandush a disparut, apropo de mari si tari...
vine bebe!
iliuta spune:
Buna sucevencele. Uite ca am aparut si eu.De peste mari si tari.
Intru si eu mai rar ca ma simt putin cam nasol. Ametesc, ma doare capul, mi-am facut analizele si mi-a iesit un pic de anemie...O sa ma pun pe luat ceva vitamine, ca sa fiu in forma cand o sa ma sune de la Barcelona( simt ca nu mai am rabdare).
Va pupacesc pe toate si va doresc multa bafta. Ma duc sa mai stau putin intinsa sa-mi mai revin.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela