Curs de limba engleza

Curs de limba engleza | Autor: angelito

Link direct la acest mesaj

Fete si baieti,

Va cer din nou ajutorul: un prieten are nevoie de un curs de engleza pentru adulti, si pe Internet am gasit multe companii care ofera astfel de servicii, dar problema e ca nu stim ce sa alegem... Poate imi puteti recomanda voi un astfel de curs, care sa fie cat mai eficient, iar raportul calitate/pret sa fie ok. De asemenea, cu cat cursul se tine mai tarziu (sau in week-end), cu atat mai bine.

Va multumesc anticipat !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

www.britishcouncil.org/ro/romania-engleza-invata-limba-engleza-bucuresti.htm" target="_blank">British Council.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelito spune:

Multumesc Olguttza, cred ca sunt super cursurile de la British, dar si destul de scumpe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

incerca FIDES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

sau LEXIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

eu am incercat si British Council si FIDES....scumpute cele de le British dar merita...cu o singura conditie...sa faci mai multe module nu unul singur..profesori...vorbitori nativi....materiale super misto...metoda misto...

dar, nu prea mi-au ajuns banii si m-am dus la FIDES.....dezamagire mxima....apogeul mi s-a parut ca ora de ora, "d-na profesoara" ne dicta un pasaj in romaneste, de vreo jumate de pagina, pe care noi il scriam in caiete si dupa aceia faceam traducerea...mi s-a parut penibil...

asa ca...daca iti permitzi...British Council

oana

Mergi la inceput