Fete si baieti,
Va cer din nou ajutorul: un prieten are nevoie de un curs de engleza pentru adulti, si pe Internet am gasit multe companii care ofera astfel de servicii, dar problema e ca nu stim ce sa alegem... Poate imi puteti recomanda voi un astfel de curs, care sa fie cat mai eficient, iar raportul calitate/pret sa fie ok. De asemenea, cu cat cursul se tine mai tarziu (sau in week-end), cu atat mai bine.
Va multumesc anticipat !
www.britishcouncil.org/ro/romania-engleza-invata-limba-engleza-bucuresti.htm" target="_blank">British Council.
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Multumesc Olguttza, cred ca sunt super cursurile de la British, dar si destul de scumpe...
eu am incercat si British Council si FIDES....scumpute cele de le British dar merita...cu o singura conditie...sa faci mai multe module nu unul singur..profesori...vorbitori nativi....materiale super misto...metoda misto...
dar, nu prea mi-au ajuns banii si m-am dus la FIDES.....dezamagire mxima....apogeul mi s-a parut ca ora de ora, "d-na profesoara" ne dicta un pasaj in romaneste, de vreo jumate de pagina, pe care noi il scriam in caiete si dupa aceia faceam traducerea...mi s-a parut penibil...
asa ca...daca iti permitzi...British Council
oana