Iasule, mandra cetate (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Cristina, eu anul trecut am folosit pasta de apa; si nu a fost foarte eficienta, bubitele s-au suprainfectat - au facut un varf alb...

asa ca am trecut la albastru de metil (cum spuneam, "copilul albastru"); asta folosesc deocamdata.

de anul trecut tin minte ca mai foloseam baneocin (dar nu mai stiu daca pudra sau crema! ) si fucidin - asta e o crema pt cele infectate, il dadeam foarte putin, numai in locul afectat.

azi dimineata a venit un domn sa studieze viitorul amplasament al aparatului de aer conditionat - al carui montaj mai are se pare de asteptat, ca asa-i daca astepti ultimul minut...

Dana - nu am mai reusit sa vorbesc cu colega mea care sta in Tatarasi; am fost si plecata doua saptamani; acum suntem iar la servici in weekend, poate saptamana viitoare.

va doresc o zi racoroasa!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Eu am folosit Baneocin aseara pt Matei, l-am dat la gat unde era infectat cu cap alb si tot plangea ca-l doare. Era ok dimineata. Acum i-am trimis iar la strand pana la ora 12, sper sa fie ok si sa nu se arda iar.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

tot in legatura cu bubitele astea de la caldura: pana in momentul suprainfectarii ne-a recomandat intr-adevar doctorita cat mai multe dusuri;

dar dandu-l si cu crema pt soare, si cu spray pt tantari, si probabil ca la dus nu trebuia sa folosesc buretele, am reusit de le-am intins si din momentul ala a zis dr SA NU-I MAI FAC DUS cateva zile.

sper sa nu ajungem/si sa nu ajungeti in aceasta situatie!

viitorul meu AC e marca Ferolli, italian (am auzit mai mult de centralele lor termice); are 12000 btu si consuma cam 1 kw la ora.
am intrebat despre el si la know-how - este un subiect - ma duc acum sa vad daca a auzit cineva de el.

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Ce bine de voi ca nu mai stati pe langa aragaz...La mine a aparut ieri sor'mea cu o ladita de capuni de 6kg in brate,sa fac gem si sa-i dau si ei jumatate..Asa ca de aseara si azi iar fierb la gem..
Si se apropie si ziua sotului(maine) si eu inca nu stiu cum si ce facem.N-am chef de stat in casa si bucatarisit pe langa aragaz,tot mai sper sa gasim un loc pe undeva de iesit la un gratar.Nici nu stiu ce sa fac dulce,daca mergem la gratar trebuie sa fac ceva sa pot transporta ,daca -i acasa musai sa fac tort..si eu nu am chef nici de una nici de alta.
Voi pe unde iesiti la gratare?Poate-mi dati vre-o idee..
A fost cineva la Iezareni,la baza de agrement?

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Herra, de unde l-ai cumparat, cat a costat si cand ti-l monteaza?

Carmen(27+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Gabi,ora 12 mi se pare cam "tirzie" pentru Matei,in sensul ca simbata eu am intrat la 11 in casa si eram rosie ca racul pe umeri si git;noroc ca l-am protejat pe Rares ..Arde soarele ceva de speriat

Miha,saru-mana!Sa cumpar niste bicarbonat in drum spre casa.

Cristina,cum sa-l tin pe caldura asta fara dusuri mititelul de el,pielea transpirata excesiv nu e focar pentru bubitele deja aparute?

Pupici si o zi frumoasa si racoroasa!
Cristina,Raresnazdravan de 1 an si Mihneasugubatz fara pereche

Mergi la inceput

asta ne-a recomandat noua - dar dupa ce s-au infectat - ceea ce sper sa nu vi se intample - am scris ca sa aveti grija sa nu frecati si sa se intinda.

Carmen - inca nu l-am cumparat; sa vada daca au pe stoc .
e o firma a unui domn la care am ajuns recomandati de un prieten al sotului; sper sa fie ok; decat chinezariile care merg de rup - dar trebuie si putin noroc.
si mi-a spus ca ofertele gen "montaj gratuit" inseamna de fapt numai un anumit nr de metri de tuburi incluse in pret; iar gratuit se monteaza numai unitatea in exterior si aparatul pe peretele din casa, din aceeasi camera - adica sa sparga numai peretele respectiv.

la noi cica vor avea de lucru o zi intreaga, la cate gauri au de dat.

cu tot cu montaj va fi cam 1300 ron.

daca vrei iti spun dupa ce aflu cum se cheama.
la subiectul de la know-how am gasit acest link, unde ai de citit vreo 30 de pagini despre aerul conditionat - de ma luase durerea de cap.

si pentru ca al meu sot e contra ac, am decis sa nu mai caut alte variante si sa ma multumesc cu asta, chiar daca astept putin; la cate veri am rabdat, mai merg cateva zile.

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Multumim tuturor de urari, ma uit la ea si nu imi vine sa cred ca au trecut deja doi ani...Am fata mare, ce sa zic...

Si pt ca imediat plec de acasa si nu mai intru pana maine sau mai incolo, ii spun "LA MULTI ANI", sarcina usoara si bb sanatos + Raisa cuminte si voioasa Paulei (Alipiticot), care se sarbatoreste maine si inca de 2 ori ca implineste anii si e si Sf Petru si Pavel. Petrecere frumoasa!

Deasemenea Adi69, la multi ani sotului si distractie placuta la gratar...

Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI! tuturor celor ce maine isi serbeaza ziua numelui!

Cristina(Herra), eu am si uitat ca tre sa ma intalnesc cu colega ta...partea nostima (oare?) e ca nu mai stiu unde am pus cele doua lucrusoare pe care trebuie sa ti le dau...Le-am pus bine pe undeva, dar unde, habar nu am (ala crispat care tremura)...

Si Ruxi s-a umplut de bubite; daca ziua ne mai descurcam, noaptea e prea cald...Am dat si eu cu pasta de apa, azi iau baneocin...

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Adriana,misto faza cu sora ta.Ce-as vrea sa am si eu pe cineva la care sa duc materia prima si sa iau produsul finit...Eheee...

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Herra, multumesc pentru detalii. Subiectul de 30 de pagini de pe sofpedia il studiaza sotul mea azi.
Sa vedem si noi asupra caruia ne vom hotari.

Carmen(27+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput