Iasule, mandra cetate (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by aime

Va pupic si ma duc sa asamblez tortul de trufe

aime si Vladimir

Iar tort???????? Asta cu ce ocazie??? Si primeste si Vladut macar????

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by palmyrah2002

Ralucabine ai revenit!
Cum v-ati distrat?Cind va mutati in casutza voastra?
noi trei

A fost frumos la mare... Mai ales ca nu o vazusem de un car de ani. In restul timpului, am stat cu mami, care acum este acasa...:((
A fost cumplit din punctul asta de vedere...

Sambata va avea loc marea mutare a lucrurilor si cred ca de luni ne ducem si noi (mai stam pana luni ca nu avem acolo inca tv si cablu)... Si mai ales fiind week-end, am innebuni fara...:D

E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Nu stiu de ce dar eu n-am suportat niciodata sa fac cumparaturile la Billa.M-a dezgustat aglomeratia de acolo,mizeria si sictirul casieritelor.Pentru cateva mii de lei economisiti prefer sa merg in alta parte unde sa nu ma calce nimeni ...pe bataturi.

Miha, zi-mi si mie un loc in Iasul asta unde sa nu te calce cineva pe bataturi... Ca eu nu am reusit sa gasesc pana acum... A... este o vanzatoare super draguta la un magazin din Dacia... dar lucreaza in ture, asa ca atunci cand nu este ea, trebuie sa suport fetele acre ale colegelor sale...

Si apropos de magazine, este adevarat ca la Hala, in loc de Univers'All se face market-ul ala Plus??? (cu preturile mici....)... Asa am auzit, dar nu stiu daca s-a deschis sau abia acum, de pe 1 iulie... Am vazut ca pe afara parca lucrau ceva (varuiau...?)...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by adi69
Herra,tocmai ce-am vorbit cu sora mea,si mi-a spus ca o cunoaste pe "Cristina care are un baietel Vladut de doi ani"(asta a fost descrierea mea)Si mi-a mai spus ca probabil Kiss e pe undeva pe o plaja la ora asta..
Apropo,stii ca esti nascuta in aceeasi zi cu sor'mea(ma rog,cu o diferenta de vre-o sapte anisori..mai putin)?

ei, asta nu stiam - ca sa vezi cate coincidente!

da, stiam de Kiss, o obraznica ce sta cu burta la soare cat timp noi ne topim pe-aici pe asfalturi.

o vanzatoare de la Mercur a facut si cu mine o tentativa, sa-mi mai treaca pe bon niste chestii; cand era magazinul in vechea locatie; dar nu stia ca, daca ar fi sa am alt nume, mi s-ar spune "vigilenta" !
cred totusi ca daca mi se mai intampla merg la patroana, ca sefa ei e acum tot o fosta vanzatoare...

iar Billa mi se pare o mizerie; pe la hala nu prea ajung decat daca am drum in zona; la Gima ma mai opresc de la servici; iar magazinul din centru - unde am fost de doua ori, cand am avut treaba la policlinica - am si uitat cum se cheama...tin minte doar ca ultima oara le ploua inauntru...

aseara am fost iar in Copou, tot in parcul expozitiei; si s-a intalnit Vlad cu o "martianca" de-a lui - o fetita draguta, blonda, imbracata in roz si...albastra!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

stiti ce-am mai observat prin parc?

similar "competitiei" dintre parinti - masina cea mai tare, cea mai noua etc, sesizez o tendinta de a se evidentia (tot a parintilor) prin masinutele pe care le cumpara copiilor:

- de la tricicletele de care s-a umplut orasul - am si eu una, dar sta doar prin sufragerie; am facut o singura tentativa, prima si ultima, de a iesi cu ea pe afara; si Vlad nu a vrut sub nici o forma sa se urce pe scaunel, vroia sa o impinga de ghidon si in acelasi timp si de manerul ala de la spate, a iesit un intreg circ; asa ca il plimb de zor cu tricicleta pe hol.

- la masinute cu pedale...

- si culminand cu cele mai sofisticate, electrice; masinute sau motociclete;
am vazut din astea si pentru copiii in jur de un an - care insa nu pot fi lasati singuri, pentru ca nu se tin bine pe scaunel, asa ca se cocosheaza cate un parinte pe langa motocicleta in miniatura...

am vrut si noi sa-i luam lui Vlad, din Italia (si acum am fi fost in randu' lumii ), dar ne-am temut ca nu ne primeste in avion cu un colet asa mare sau ca depasim greutatea admisa...asta e, de-acum data viitoare...era draguta, model de atv - motocicleta cu 4 roti, de teren...la care de altfel viseaza si taica-sau.

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

... iar magazinul din centru - unde am fost de doua ori, cand am avut treaba la policlinica - am si uitat cum se cheama...tin minte doar ca ultima oara le ploua inauntru...

[/quote]

Fidelio???

'Neata! Ca uitasem. Asta-noapte pe la 3 bantuiam pe forum si dimineata la 7 spalam rufe... Ce viata grea de nevasta duc acum!:(

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Apropos de parinti care se lauda cu cea mai tare maina...am vazut ieri in parcul Copou o faza suuuper.
Intra un tip cu masina in parc(pe sus, langa garnizoana, ca e deschisa poarta), se plimba pe vreo doua alei, apoi se opreste si coboara...eu credeam ca a venit cu copilul la locul de joaca...Fals...venise sa isi pozeze masina, si din fata si din spate, si cu capota ridicata, si fara...etc. Ideea e ca in timpul asta o tipa se tot agata de el,iar el impasibil facea poze in continuare. Eu i-am gasit o circustanta atenunata: am zis ca vrea sa vanda masina si o fotografiaza intr-un cadru natural...sau poate era noua?

Multumim pentru urarile de ieri.
Pupici la toata lumea si o zi suuuper,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Fetelor, eu, ca de obicei cand am cate o problema, prima data incep sa ma plang la voi, poate si pentru ca aici am primit cel mai repede o vorba de bine, un sfat, un ajutor...
Sa va zic pe scurt: cand am fost acasa acum, in concediu, mami m-a rugat (ma rog, oricum aveam de gand sa fac asta) ca atunci cand ajung in Iasi, sa ma interesez de unde, cum, cat costa pt: 2 carje, sau un scaun cu rotile, sau o proteza... Ei bine, acum sunt in Iasi. De unde sa incep cautarile????????? Unde sa ma duc sa intreb, de unde as putea afla cum sa procedam???
Stiu ca de obicei dureaza f mult chestiile astea, dar i-am promis mamei si mi-e tare mila de ea cand se trezeste, plange si imi spune ca a visat ca merge ... Ce sa fac???????? Multumesc!!!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Raluca, multa sanatate multa mamei tale.
Ieri mergand pe Sararie mi-a sarit in ochi un cabinet si scria acolo: Ortezare, protezare...nu stiu zau ce inseamna, dar ar putea fi si asta un inceput sau macar sa ceri relatii.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Vai, cu multa intirziere, dar din tot sufletul
LA MULTI ANI PAULA!, sa-ti creasca puiul sanatos si frumos.
Gabriela, Adriana, LA MULTI ANI! sotiorilor vostri si multi ani fericiti impreuna.
Raluca, bine ai revenit si multa sanatate maicutei tale.

Ce bine ca a mai intrat soarele in nori, chiar daca nu s-a racorit deloc. Noi sintem toti la busturile goale prin casa, ma rog, eu am catadictis sa-mi pun un sutien de la un costum de baie, nu de alta dar ma mai vad oamenii din strada. Matei nici una nici doua isi scoate pampersul si umbla in putulica goala prin casa, tre sa-i fie tare bine de vreme ce ma face sa alerg dupa el ca sa i-l pun la loc. Ieri l-am dus la "Purcica" (ce ma enerveaza ca-i spune asa!) unde a facut eschibitionism cit a vrut (parca numai el! ). I-a placut tare faza cu nisipul, cred ca o sa se comporte bine la mare, unde o sa aiba si atita apa de balaceala. Numai sa ajungem!
V-am lasat acum ca tre sa-l culc. V-am pupat, o zi buna.

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput