Iasule, mandra cetate (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by herra

LA MULTI ANI, PAULA!

LA MULTI ANI celor care-si serbeaza numele astazi!

Adriana - cred ca lucrez si eu impreuna cu sora ta (stiu ce "bine" e), si ea e norocoasa ca te are!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Ei da? Chiar? Daca am inteles bine ,lucrezi cu sor'mea,acolo prin zona industriala ca sa nu zic unde)??

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

La multi ani sot de Gabriela..si din partea noastra..sa fiti sanatosi si sa va iubiti!

Multumesc si eu in numele sotului meu!

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by adi69
Ei da? Chiar? Daca am inteles bine ,lucrezi cu sor'mea,acolo prin zona industriala ca sa nu zic unde)??

ihiii...ea la parter si eu pe la etajul doi.
eu stiu de la Kiss(therain)!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI PAUL !
LA MULTI ANI SOT DE ADI
!
Sa fiti fericiti linga sotiile voastre minunate!
Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Abia astept sa se mai deschida si alte supermaketuri!
M-am saturat de mizeria si cozile infernale de la Billa !YESS,bine ca li se mai taie un pic din obraznicie!

Mergi la inceput

Ralucabine ai revenit!
Cum v-ati distrat?Cind va mutati in casutza voastra?
noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Nu stiu de ce dar eu n-am suportat niciodata sa fac cumparaturile la Billa.M-a dezgustat aglomeratia de acolo,mizeria si sictirul casieritelor.Pentru cateva mii de lei economisiti prefer sa merg in alta parte unde sa nu ma calce nimeni ...pe bataturi.

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Hello si inca o data la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi.

Azi am sta acasa pt ca avem la scarbiciu 3 petrici si un paul de sarbatorit azi si s-au simtit mai fericiti sa aiba liber decat sa stea degeaba la scarbiciu sa se gandeasca la berici. Si atunci, cum s-au lucrat destule sambete si duminic si e clad de nu mai suportam, capitalismul din mine a cedat in fata... caldurii.

Si eu ma bucur ca se vor dewschide alte supermarket-uri pt ca daca sunt mai multe sunt obligati sa faca fata concurentei. Azi dimineata am fost pana la Mercur Mary sa fac ceva cumparaturi si l-am luat si pe Alex cu mine. Am luat ceva de ordinul a 10 ron, lapte, si paine... atat. La casa imi cere 23 ron. O intreb de ce si imi raspunde insolent ca ata face... ma uit pe ecran si tipa mai bagase de la ea niste conserve de peste!!!! Il aveam pe Alex cu mine ca faceam scandal... Si insolenta, imi spune ca trebuie sa verific mereu bonul!!! Asa ca aviz amatorilor, si la MercurMary ca si la Billa riscati sa platiti si marfa altora, adica luata de casierite!

Nu stiu de ce nu raspunde sotul meu la telefon de dimineata asa ca ma pregatesc sa plec sa il caut. La 5 avem sedinta cu parintii asa ca e musai sa apara.

Herra, da deci voi erati. Noi stateam pe banca langa copilul care se dadea cu bicicleta si ii facea ochi dulci baietelului tau. abia veniseram si eram deja toropiti.

Pa si distractie placuta sarbatoritilor si RACOARE!

Mergi la inceput

Eu nu mai cumpar de la Billa de vre-o trei ani ..cam asa ceva.ma suparai rau pe ei,.Am facut o data cumparaturi de vre-o doua-trei milioane(deh-aprovizionarea lunara cu detergenti,carnuri,sucuri si alea alea)si la casa imi cere tipa sa-i arat geanta!!!Aveam un rucsacel mic de abia imi incapea telefonul si portofelul..I-am batut obrazul,i-am aratat geanta si i-am explicat ca daca voiam sa "dosesc" ceva nu mai faceam cumparaturi de atatia bani.Si ce as fi putut pune in ea? Un pliculet de ness ,poate :)
S-a scuzat apoi frumos ,si mi-a spus ca seful lor le pune sa faca asta..ca s-a furat mult din magazin...dar deja mie-mi trecuse de calcat pragul lor..
Interesanta situatie,nu?

Herra,tocmai ce-am vorbit cu sora mea,si mi-a spus ca o cunoaste pe "Cristina care are un baietel Vladut de doi ani"(asta a fost descrierea mea)Si mi-a mai spus ca probabil Kiss e pe undeva pe o plaja la ora asta..
Apropo,stii ca esti nascuta in aceeasi zi cu sor'mea(ma rog,cu o diferenta de vre-o sapte anisori..mai putin)?

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

LA MULTI ANI,PAULA!!!
LA MULTI ANI PAUL,SOT DE GABRIELA!!
LA MULTI ANI, SOT DE ADI!!!
Va scrie o mamica topita de caldura si de oboseala!!!Mai am un pic si dau coltul..daca nu vine racoarea...sau aerul conditionat de la vecinul de vis-a vis.
Noi am fost in w-e la Piatra Neamt unde a fost cit de cit mai bine..racoare..dar la intoarcere Alex a facut febra 39.6 si toata noaptea am facut impachetari ca medicamentele nu au avut efect..ieri am fost la medic cica are angina pultacee si am trecut pe tratament cu antibiotice!!Acum nu mai face febra dar plinge noaptea de cald.
Gata ,ma topesc pe tastatura,ma duc iar la dus!!
O seara racoroasa!!
Gabi

Mergi la inceput