Paciente optimiste si gravidute ale dr. Tutunaru-9
Raspunsuri - Pagina 27
laura69silk spune:
Papushel, bine ai revenit ! Sa inteleg cu fortze proaspete pt. batalie, nu ? Deci, ai facut cunostinta cu Mister T. Nu te descuraja, Mister T are un alt stil de abordare a problemelor, nu gadila si nu vorbeste prea mult. Ai fi tentata sa renunti, inainte sa incepi... Dar Dr. T isi vede de treaba, si isi vede fff bine, dar nu e genul de dr cu care sa stai o ora la discutii despre ce va face, cum va face. Mergi pe mana lui cu incredere ! Din cate stiu, concediul incepe in 21.07., aproximativ pt. o saptamana. Sper sa nu gresesc. Mult succes si tine-ne la curent !
Clau, desi este tarziu (11.07.)... 
"la multi ani frumosi" pt. sotul tau, sa va iubiti si sa fiti fericiti !
P.S. Ai dreptate, Papushel, fetele sunt minunate !
Laura
claucia spune:
Laura_silk esti o scumpica si iti multumesc ca ti-ai amintit de ziua sotului. Este momentan in Germania dar ma suna mereu si imi da asa un confort cand stiu ca ma iubeste atat de mut si ca ma sustine orice as face. Si voi la fel, sunteti niste scumpe toate.
Fetelor sunt frumoase pozele si frumoase fetele iar atmosfera si mai si. Asa ca nu ne imbatam cu apa rece - sampanie roze - ci ne mai intalnim.
Felicia, frumoase colaje ai facut, numai ca... in poza cu ingerasul eu nu sunt! 
Lasa ca sunt cu fete frumoase... si ingerasul este al Marinushei proaspat inrosita de atatea laude - pe buna dreptate laudata alintatica mamii, pentru ca ea o sa aiba in curand o scumpete.
Eu nu mai raportez decat ziua 2, adica nimic deosebit si special, dar un chef nebun de vacanta si un dor de sot pe masura desi nu a plecat decat de 4 zile. Of. Vine peste inca una.
Laura Voinicu, nebunatica povestitoare, ce am mai ras si singura amintindu-mi cum te suiai tu unde nu trebuie "alo alo, nu acolo!" nebuna scumpa, ce mai faci, cum stai?
Pupici fetelor toate si abia astept sa ne vedem din nou si cu absentele de ieri, motivate sau nu, nu avem dreptul decat la o singura absenta.
Va pup mult mult mult
Clau
kristind spune:
Buna fetele!! Multumesc pentru sfaturi tuturor. Nu mi-a venit inca, dar azi am avut niste dureri, cum nu am avut niciodata (ziceai ca imi infige cineva niste cutite in burtica). M-am speriat putin, si mi-am facut curaj..asa ca pe 4 august sint programata la d-nul T. Sper sa nu am ceva prea grav ca mi-e frica!! Ma bucur ca v-ati intalnit. Pentru mine e putin cam greu, pentru ca tocmai am fost in concediu si nu mai pot pleca de la serviciu. Va pup!! Noapte buna!!
kristin
Ioanatugs spune:
Buna fete dragi!!
Vai ce poze frumoase!! Felicia esti o adevarata artista in materie de facut poze si colaje! Multumim Marinar si tie pentru poze si pentru faptul ca ai fost darnica si ne-ai dat la toate din ceaiul tau. Toate a-ti fost minunate si ma bucur ca v-a placut si eu m-am distrat de minune cu voi. Va pup fete frumoase, merg si eu acasa acum, sa dorm. Maine am o masa festiva de 25 pers. si trebuie sa ma trezesc devreme.
pupici si somn usor!
http://photos.yahoo.com/ioanatugs
Amely spune:
Neata fete frumoase! Acum sunt convinsa de asta, dupa ce am vazut pozele
Multumim Marinusei si Feliciei, sunteti niste scumpe!
Eu... se pare ca ziua 1 (ar fi ziua 29, deci la tzanc). Deocamdata vine ceva foarte vag... bej-roze, dar imi colcaie burtica iar sanii sunt durerosi si deloc sensibili, semn ca vin rusii, clar. Asta e, mai vine o luna
Claudia
, la multi ani si sa-ti traiasca sotul
, hai ca mai ai un picut si gata, va reintalniti dupa mica absenta, sa puteti sarbatori frumos in doi
.
Ioana
, si eu m-am trezit devreme azi, din obisnuinta
, ca as fi vrut sa pot dormi mai mult, azi noapte ne-am culcat f tarziu, ca ne-am lungit la vorba cu niste prieteni. Acum sunt "chiaunici" de cap, dar degeaba ca nu mai pot dormi
Spor la "prestat", ca la tine e perioada de maxim, nu?![]()
Laurasilk
, sper ca data viitoare sa te vedem si pe tine in pozici, mai ales ca ne-am propus sa sarbatorim asa fiecare noua graviduta si sa bem toate dupa ea
. Pana la urma, trebuie sa vina si la noi Doamna Barza, ca destul a hoinarit, nu?![]()
Fetele...va las, ca burtik mea a luat-o razna...bolboroseste pe limba ei, o fi si de foame
Pupici!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
marinar spune:
neata fete
mai eu v-as da sa beti dupa mine in fiecare zi, numai asa de dragul de a va vedea.
Clau hau ca mai ai putin si vine si soata acasa si va faceti de cap...
si eu imi astept sotul, in we asta avem ce sarbatori: ziua lui de nastere, ziua noastra de casatorie, ziua parintilor mei de casatorie, ziua tatalui meu de nastere...dar tot eu o sa fiu in prim plan, mai bine zis bb pe care-l port.
Amely pup fata ca sa nu mai doara burtik asa tare.
Ioana neaparat trebuie sa mai trec pe la voi sa manac ananas caramelizat...yami
Marina
12+
claucia spune:
MArinusha dar ce de sarbatoriti ai in familie! Bravo, la multi multi ani pentru toata lumea, pentru casatoria voastra ca e si ea o personalitate si pentru bble scump pe care sa-l sarbatoresti in fiecare zi! Va pup mult pe amandoi!
Eu sunt la capitolul spalat toate hainele, calcat, bagaje, curat in casa ca vin musafiri, shopping in ultimul moment, ceva mancarica pt musafiri, hainute pentru fata (eu adica!
) si a vad ce-mi aduce sotul.
Ca sa nu fiu complet offtopic, sunt ziua 3
. Fooooarte interesant de raportat, nu?
Voi stiti ce as putea sa iau sa imbunatatesc/ajut ovulatia natural mai ales ca luna asta nu fac stimulare dar parca asa sa-i dau un avant ca daca se prezinta sa se prezinte in conditii optime? Nu mai tin minte, tinctura de marar sau poate altceva?
Dupa calculele mele (si daca vrea si dna ovulatie sa fie de acord cu mine) in concediu voi fi deja (pe la sfarsit ce-i drept) in ziua 12-13 asa ca numai bine de distrat cu sotul. Nu ca inainte stam degeaba dar inainte e numai pt exarcitiu ![]()
Sunt vesela tare si va pup mult de tot.
Clau

alexia28 spune:
Neata fete dragi,
Eu deocamdata nu am ce sa raportez decat z29 inca nu au venit uratii dar asta noapte mi-a fost tare rau, credeam ca ajung la spital, m-a durut burta ffffff tare. Mi-a trecut de la un supozitor Carpicon-este antiinflamator.Si acum fac bagajelul ca dam o fuga pana la munte
Clau ma bucur ca esti vesela si optimista. Pt ovulatie buna este bine sa iei branca ursului (eu am luat 2 lingurite/zi). In acelasi timp trebuie sa iei ceva pt endometru sa creasca ca sa nu patesti ca mine de la BU crescuse foliculul mare in z10 dar endometru....slabut. Si atunci ori iei maca (de care luase Ioana noastra) sau tinctura de marar dar pana la ovulatie (atat BU cat si mararul). Dupa ovulatie bagi si tu niste Zmeur e bun pt progesteron. ASta este planul meu pt luna asta.....
MArinussa-ti traiasca sotiorul, sa fiti sanatosi si fericiti
. Multumim pt pozici
Amely imi pare rau ca ti-au venit si tie uratii, fir-ar ei sa fie...ce sa facem ....mergem mai departe optimiste, nu?
Feliciafrumoase poze ai facut
VA pup pe toate
si fug sa fac bagajul.... Vorbim luni, weekend placut la toate
.....Clau vacanta placuta
Avalon spune:
Fetelor, sunt o intrusa la subiect dar nu ma pot abtine
... am tras si eu cu ochiul la pozele voastre
si vreau sa va spun ca-mi place tare mult de voi, imi erati simpatice dinainte sa vad pozele, dar privindu-le mi-ati devenit si mai simpatice, fete frumoase si pline de viata 

In timp ce la unele sectiuni atmosfera e 'incarcata', aici este un grup de fete inimoase, cu suflet bun. Asa sa ramaneti in continuare si sa mariti lista aceea scrisa cu rosu! 

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Ariana1 spune:
Buna fetele,
Intradevar sunteti niste frumoase iar optimismul vostru ma unge la inima (am vazut pozele voastre) Pe Laura am vazut-o vineri dimineata la spital, acum am recunoscut-o, vazand pozele. Eu am scapat de chist, se pare ca s-a spart. Acum T. mi-a zis sa astept sa vad daca imi vine CM si daca nu, se pare ca intru la laparo. Acum, nu stiu cum sa fac: mie ar trebuie sa imi vina CM cam pe 20 iar daca el este in concediu cum sa fac, sa il sun dupa concediu, la sfarsitul lunii? Nu mi-a spus cand imi face laparo, doar ca imi face.
Va pup dulce pe toate
Ariana1