Paciente optimiste si gravidute ale dr. Tutunaru-9

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fabio spune:

Alexia,
nu te supara ca ma bag si eu in seama aici.
Nu sunt pe lista doctorului Tutunaru, din simplul motiv ca d'l sot nu are soldati si sunteti foarte tristi amandoi Acum cautam un doctor urolog bun , sa faca investigatii si poate, poate descoperim cauza si o solutie pt asta.
Am citi ceva cu "albusul" in ultimul tau update. Chiar daca suna prosteste intrebarea mea... sa inteleg ca "albushul" ala care se scurge... de fapt indica ovulatia?
In rest, ma bucur mult ca am gasit site-ul acesta. Am citi cateva din updaturile voastre si sunteti ca o mare familie . M-ati facut sa zambesc... desi nu am nici un motiv
Gandul ca exista posibilitatea sa nu avem copii niciodata ma faca sa o iau razna...
Va doresc numai bine si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

FABIO, bine ai venit printre noi, cum sa ne suparam? Imi dau seama cat sunteti de tristi, vezi ca la subiectul de azoo sunt multe fete cu probleme si sigur te vor ajuta sa gasesti o solutie. Referitor la albus, el precede ovulatia si cu cat este mai mult cu atat este mai aproape ovulatia. La mine sunt luni in care apare cu 3-4 zile inainte de ovulatie, e f consistent in apropiere si apoi gata, nu mai am nimic. Dar sunt luni in care il caut cu lupa si nu-l vad.
Haide capul sus, o sa avem fiecare dintre noi un copilas al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

intalnire tutunarese

Marina 12+

Mergi la inceput

gata gagici am pus pozele

acum le astept si pe cele facute de felicia

vb mai tarziu, plec putin cu sotul in oras

Marina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Marinar multumim mult pentru poze, sunt foarte frumoase.Eu acum am venit de la T., surprinzator era foarte liber, poate din cauza ploii si am putut sa mai si discut cu el.Se pare ca in septembrie ma paste laparo , daca pana atunci nu se intampla nimic.
Eu in z6 am endometrul 7,1 si OS 15,3mm. Tot unul singur si tot pe stanga, asta e. Ma duc luni dimineata sa vad cum e.
Eu va pup dulce pe toate, si vorbim luni, ca in seara asta plec in provincie la parinti si acolo nu am net.
Sa aveti un we frumos ca si voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Buna la fetele dragi !

Wow, wow, wow...Marinar, gravidutza frumoasa ! Doamne, intradevar iti prieste bb...radiezi, asa cum spune si Mamidevladut ! Multumim pt. poze ! Fetelor am ramas...masca SUNTETI SUPERBE !!! Cata frumusete, finete, veselie, zambet si voie buna concentrate...pe...cmp !!! Alexia, Mamidevladut, Lauravoinicu, Claucia, Ioana, Felicia, Amely, Marinar, sunteti foarte frumoase, dragalase, haioase, voioase si...si...si..si...si.... Regret nespus ca nu am putut onora aceasta intalnire si va multumesc ca v-ati gandit si la mine, la Kitty si Teodora , dar cu siguranta la urmatoarea, ne vom strange TOATE, si cu Bubulina draga, sa se ia mai repede si la...mai multe fete !!!
Claucia, regret nespus pentru...Z1 ! Te admir pt. curaj si puterea de a fi realista si de a merge mai departe, cu stoicism ! Iti suntem alaturi sa fie ziua mai usoara si iti doresc concediu placut, relaxare, soare, iubire la greu si distractie asisderea ! Sa va intoarceti 3 !!!
Ioana, fata frumoasa - ma alatur Amelyei si te felicit pt. valorile frumoase de Z9 ! Daca accepti o opinie neavizata, dar spusa cu inima : este pacat sa faci stimulare, din moment ce tu ovulezi natural, si cu asemenea valori. Daca stii ca ovulezi alternativ stanga/dreapta, poate ar fi bine sa incerci (inca) natural si de ce nu, sa dai sanse si acestei luni. Oricum tu decizi si faci cum crezi ca este mai bine. Eu iti tin pumnii sa iasa cu ochisori !!!ici
Alexia, Lauravoinicu, fete dulci, va tin pumnii in continuare si ii tin pe rushi...la distanta ! Ma la ei si..da-i si lupta... Voi sa tineti doar usile ferecate...bine !
Kitty, am inteles ca esti ffff prinsa, dar...totusi...In ce zi esti, cum te simti ??? Da-ne un semn, plzzzzzz
Felicia, Miruna79 special, pentru voi
Amely, 'ubita + sa treaca supararea ca pleaca T in concediu...
Mamidevladut, succes in continuare la monitorizari ! Frumoase valori si sper din toata inima sa nu mai fie nevoie de laparoscopie !

Va doresc o seara frumoasa si un we pe masura si va pup pe toate, cu drag Alexia, Amely, Aurelia77, Ioana, Claucia, Kitty, Miruna79, Lauravoinicu, Silvana, Mamidevladut, Felicia, Madutz, Teo, Alina.n, Ariana1, Papushel, Sabineta, Kristind, Zambet74, Ana maria, Apollo, Mirelae, Salomea, Mada28 si gravidutzele Marair, Madaluta, Iriss27, Aventura, Marinar, Bubulina1, Irinabr

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor, m-am jucat putin cu pozele, am facut cateva colaje... aruncati un ochi la albumul "prietene de pe DC"! Nu stiu cum sa fac sa il vedeti direct, intrati la semnatura mea! Restul le trimit Marinei, si le pune ea!
Pupici tuturor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papushel spune:

Buna, fetelor...vroiam sa va spun ca azi am avut marea intalnire cu T...foarte rapida, din pacate..cred ca ma asteptam sa ma intrebe mai multe, chiar sa ma consulte..m-am dus cu un vraf de hartii din toata epopeea mea medicala de pana acum,abia s-a uitat cu un ochi la ele..mi-a zis ca nu facem nimic luna asta, sa vedem cum se intampla lucrurile natural, ca vrea sa ma monitorizeze din z10, insa nu mi-a pomenit nimic de vreun concediu, asa ca va intreb pe voi..cand stiti cu exactitate ca pleaca in concediu T?...in rest, imi pare un tip rezervat, cu un umor foarte sec..dar realist, mi-a placut ca nu s-a hazardat in aprecieri si incurajari deocamdata nefondate..astept cu interes monitorizarea cu pricina...p.s...am tras cu ochiul la pozele voastre...sunteti minunate..

Mergi la inceput

vai fetelor m-am inrosit de la atatea complimente...

am adaugat si pozele de la Felicia tot acolo

Marina 12+

Mergi la inceput

mai fetelor eu ma tot gandesc la draga de Laura, ce o fi facut azi???

Marina 12+

Mergi la inceput