Mamici de iulie - august 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 24
map spune:
'nrata fetelor,
am aparut si eu. Ieri am plecat de acasa la 10 dimineata si m-am intors la 10 seara terminata de picioare. Dar am avut o zi faina alaturi de multi prieteni vechi si a fost super. A si plouat, s-a racorit asa ca am supravietuit zilei de ieri. Insa acum ma resimt ca inca ma dor picioarele
Acum este racoare ca a plouat toata noaptea iar pentru zilele viitoare se anunta temperaturi agreabile aici. Asa ca va trimit si voua un pic de racoare de la noi ![]()
Monicutza sa-ti traiasca Alex, este un dulcinel. Sa creasca mare si voinicel.
Sabana sa-ti traiasca Alexandra. Gata acum te-ai linistit si sper ca si la operatie nu a fost asa de rau. Alexandra bine ai venit pe lume, sa fii sanatoasa si sa aduci bucurii parintilor tai.
Azi am program de curatat frigiderul, spalat rufe si de calcat, sa vad ce chef am insa ![]()
Monica si
32 +
MissJJ spune:
Buna fetele!
Sabana felicitari pt fetitza! Alexandra bine ai venit pe lume sa cresti mare si frumoasa si sa fiti cat mai fericiti!

Monicutza felicitari pt Alex! Este un scumpel mai ales cu ochelarii aia smecheri!![]()
Fetele casa a fost faina intradevar dar aseara cand am ajuns acasa am tras un certalau de toata frumusetea cu Flo din cauza banilor si pana la sf am ajuns la concluzia ca mai bine mai stam aici pana la sf anului cand se termina contractul adik inca vreo 6 luni si sa incercam sa strangem bani cat mai multi pt ca in perioada asta Flo castiga f bine. Vrem sa strangem bani sa avem sa dam la anul avansul pt o ipoteca. Am zis ca pana la urma cum am stat pana acum aici o sa mai reusim 6 luni sa mai stam si macar aici putem strange niste bani si la anul am putea lua o casa a noastra si rata la banca e oricum mai mica decat chiria care o cer astia si macar stim ca e a noastra.
Eu zic ca ar fi mai bine asa decat sa dam o groaza de bani pe chirie la o casa care e intradevar frumoasa si avem spatiu si etc dar tot nu e a noastra si acolo daca am sta nu am putea pune nici un ban deoparte pt ca toti banii s-ar duce mai mult pe casa si facturi.
Sper ca am luat o decizie buna si sper sa reusim sa strangem banii. Teoretic e f posibil pt ca acum Flo castiga f bine perioada asta deci ar trebui sa reusim.
Plus ca aici o sa am si eu un pic de ajutor de la vecina mea care are fetitza de 2 ani jumate, deci am la cine apela pt un sfat cand se intampla ceva stiu ca am pe cineva mai experimentat ca mine care stie ce face. Pana acum sfaturile ei au fost f utile.
Mamicile mai experimentate tot nu mi-ati raspuns la intrebarea cu saltelutza normala si patutzul de panza: pot folosi salteaua cumparata separat si pt basinet sau numai cand cobor nivelul? In cartea patului scrie ca in basinet sa folosesti numai salteaua lor dar in cartea de la saltea scrie ca se poate folosi si in basinet si jos, plus ca este saltea special facuta pt astfel de paturi deci se potriveste.
------------------------
33+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
Kehleyr spune:
Monicutza sa iti traiasca baietelul. Ai grija cu papatul la biberon, ca nu o sa mai vrea san! Eu spun asta la toata lumea, doar-doar aude cineva. Mai bine da-i laptele praf cu lingurita. Si tu ia niste stimulente pentru lactatie daca inca nu ti-a venit laptele. Pe aici exista Galactogil sau traditionalul ceai de chimen cu anason. De ce a avut Apgar asa mic?
Mamaluidavid, multumim pentru urari
. Am petrecut iesind in parc toti 4, inghetata, tobogane si sarituri la saltele
. Pe la 10 cand ne-am urnit spre casa, Stefania nu se mai tinea pe picioare, Sofua urla de foame din toate puterile, iar eu eram facuta praf de tantari. Cand am ajuns acasa a trebuit sa fim foaaaarte expeditivi
.
mihaelagrosan spune:
SABANA felicitari pt. ALEXANDRA!!! Sa-ti traiasca!
Fetelor mersi de incurajari si de sfaturi. Mi-au trecut nervii
Aseara am fost cu Alin si am vazut niste carucioare de la baby care( mersi Eliza), inca nu ne-am hotarat dar macar suntem pe drumul cel bun
. Cu patutul iar am hotarat. Au gasit parintii mei ceva ce-mi doream in Baia Mare si azi merg sa-l cumpere. Deseara dupa ce vine si sotul mergem iar la ceva cumparaturi pt. bagajul de spital...deci toate se rezolva numai sa stau calma

mada mie mi se pare buna solutia pe care ati ales-o (ce buna e uneori cate o cearta
). Mai bine mai stati aici o perioada si apoi cand va mutati in casa voastra o sa vi se para ca a meritat, plus ca mai bine dati bani pt o casuta proprie decat sa tot platiti chirii la nesfarsit. Parerea mea...
Pa fetele si sa anuntati in caz ca e nevoie vreo galerie
Mihaela 32+
Elena Maria
Amabella spune:
Fetelor, va cer din nou ajutoooorul!!! 

Iar mi-a curs ceva ce nu stiu ce e!!! Mi-a curs o secretie albicioasa, dar multa de tot, niciodata nu mi-a curs asa multa deodata. Am simtit cand a inceput sa curga, m-am dus la toaleta sa ma uit si am vazut ca era multa pe tampon si curgea si pe picior. Am crezut ca e apa, dar s-a oprit!!! 

POATE CINEVA SA IMI SPUNA CE E???
luiza
37+ si
mic si iubit
ticker bebe meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
michella78 spune:
mada cred ca ati luat ce mai buna decizie, scapi in primul rand de acest stres generat de impachetat, mutare, amenajat deloc binevenit totusi in perioada in care bebe este atat de mic
si mai ales in conditiile in care mai puteti strange si ceva bani pentru o casuta a voastra 
va tin pumnii !!!!!!!!!!
michella
Amabella spune:
Am uitat sa va spun ca secretia este usor vascoasa, nu lichida.
luiza
37+ si
mic si iubit
ticker bebe meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
crissa71 spune:
AMABELLA:Am citit o groaza de dop si de apa dar n-as putea sa-ti spun ca am tras o concluzie clara..difera de la mamica la mamica...
DECI...Singurul lucru pe care l-am retinut ar fi ca apa(lichidul amiotic)ar avea miros de sperma!!Tot de la fete stiu asta!Daca poti sa mirosi..chestia aia..poate simti ceva..
Oricum stai calma...te rog..orice ar fi nu e rau...
In cel mai rau caz suna-l pe medic si spune-i!
MADA:DA e cea mai buna solutie posibila!!!Felicitari pt.decizia luata!!
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
michella78 spune:
amabella noi aici nu putem decat sa ne dam cu parerea, este sau nu dopul
cel mai bine zic si eu ca este sa suni medicul, ii explici si iti spune ce este, daca considera ca e cazul sigur te cheama la o vizita
oricum, vorba crissei, sigur e de bine... nu mai ai mult pana la intalnirea cu bebe
michella
crissa71 spune:
Fetelor...ceva nou:daca ma uit la burtica vad cum pulseaza...in dreptul buricului...m-am uitat si la puls..cred ca pulsatiile burticii sunt ale mele de fapt..
E normal?.N-am mai vazut asta...deobicei burtica era fara miscari si pulsatii..doar cand se misca bebele.. dar alea sunt miscari ample si cu ridicaturi..
A mai observat cineva chestia asta?![]()
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png