Mamici de iulie - august 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 20
andreea25 spune:
ioana81 pup si eu fata
eram sigura ca sunteti bine si tu si bebe,asa ca nu te mai ingrijora ,stai cumintika ,fara efort ca sa mai stea bebicu un pik si odihneste te.
uite ce am gasit eu la acte necesare ptr inregistrare nastere:
ACTE NECESARE:
Certificatul medical constatator al nașterii.
Certificatul de naștere și actul de identitate al mamei.
Certificatul de căsătorie al părinților.
Actul de identitate al declarantului.
cel putin asa scrie pe site la primaria sector 2andreea25 si 
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
34 +
madacristina spune:
Mersi mult fetelor pt incurajari....oricum sunt mai linistita,nu am de gand sa ma duc zilele astea sa-mi provoace nasterea,vreau sa stau sa vina el...sper doar sa nu stea mai mult decat trebuie,noi oricum avem termen luni pe 3...asa ca pana luni se pot intampla multe,doar ca ma chinui cu caldura,mai ales ca,camera in care stam acum pana e gata camera noastra nu are geam afara,ci pe hol,iar pe hol se lucreaza....asa ca va imaginati cum stau tot timpul si sterg praful,dau cu aspiratorul,mai mult sotul ca pe mine nu prea ma lasa si noaptea dormim cu usa de la camera si de la intrare deschisa....sunt fata-n fata usile si am avantaj ca bate aerul fix in pat...pe sot l-am mutat pe jos....pt ca nu mai suport sa simt pe nimeni si nimic langa mine,transpir de zici ca pune cineva furtunul pe mine si ca sa fie totul placut mai am si niste dureri cumplite cand ma intorc de pe-o parte pe alta....dar si asa,cu tot dizconfortul asta il voi astepta pe bebe cat trebuie...,
Referitor la nunta....m-am stresat si consumat mult prea mult....culmea e ca e sambata pe 1 iar eu am termen dum pe 2 cel tarziu luni pe 3.....insa nu mai vreau sa-mi fac nervi....am zis sa nu fiu rea,sa-l las pe el sa hotarasca....oricum si eu la fel gandesc,nu l-as ierta dc s-ar duce si in timpul asta s-ar intampla ceva,dar e alegerea lui.....eu nu-i mai impun nimic....oricum el va pierde....i-am spus ce aveam de spus....sa hotarasca...
Dumnezeu e sus si are grija de mine si de bebe,asa ca nu ma mai agit prea tare,El va decide cum e mai bine....
Va pup si va multumesc ca ma incurajati...chiar dc incerc sa fiu tare,am cam ajus la capatul puterilor,insa nu ma las,sper doar sa nu pic dupa ce nasc in extrema negativa,dar si asa va am pe voi si imi dati 2 palme ssa-mi revin....

Bebelusul meu la 12 saptamani
Mada 39w1d - 
andreea25 spune:
Kehleyr la multi ani sa ti traiasca stefi sa o invete numai lucruri bune pe surioara sofia!
madacristina asa te vrem!nu te mai stressa noi suntem alaturi de tine si dc sotu vrea sa plece si sa nu fie langa tine cand vine bb e problema lui si el pierde! asa ca nu te mai supara 
fetele care au nascut poate ne spuneti si noua ,nasterea ca nasterea,dar cu banii cum ati facut si cam cat? ca mie imi sta pe creier tre sa dau inainte? la doc dupa?
asa sa ne facem si noi o ideeandreea25 si 
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
34 +
MissJJ spune:
Michella mersi pt cuvintele de incurajare. 

Kehleyr La Multi Ani pt Stefania si petrecere frumoasa azi!
Sa creasca mare si frumoasa si sa fiti cat mai fericiti toti patru! Cum se simte tati acuma inconjurat numai de gagici?![]()
Eu am facut un dus si m-am ingrozit de cate vergeturi am facut acum pe ultima suta de metri pe coapse si fese.
Cum mai scap eu de ele? 

Si m-am dat cu crema dar degeaba. Si eu acusi ating 80 de kg.![]()
Ma pregatesc sa plec sa vedem casa, mai am de spalat niste vase si de strans pe aici si plec.
Va pup pe toate si intru dupa ce am fost sa vedem casa sa va zic ce si cum.
------------------------
33+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
adelapop spune:
dandana paturica de bumbac din carrfour orhidea si feeria - costa cam 300.000 lei una - sunt ok ca grosime iar mai fnute adik mai subtiri am luat de la miniblu cu 550.000 lei 2 bucati ffff usurele, pentru vara si vesele 
35+
quote:
Originally posted by dandana
cine a luat paturica de bumbac? plizzz, de unde?
dandana36+
bibi spune:
quote:
Posted - 27/06/2006 : 17:16:06
--------------------------------------------------------------------------------
nu glumi ca mie nu-mi arde pt ca noi nici nu suntem casatoriti asa ca asta-i alta problema! taticu o fi vrand el sa-si recunoasca fata dar are nevoie de acordul meu personal iar eu sunt in spital de unde nu pot iesi fara certificat pe care..... mi-e din ce in ce mai rau!
dandana 36+
eu raman la parerea mea ca nu-ti conditioneaza nimeni iesirea din maternitate de prezentarea certificatului de nastere...sau ma rog, cel putin acum 3 ani era altfel....noi certificatul lui david l-am scos cam la 2 saptamani dupa ce s-a nascut.
Problema ca nu sunteti casatoritzi?!?...Doamne fereste. Asta-i non problema. Eu m-am casatorit cu tatal lui David a doua zi dupa ce juniorul a implinit un an. E adevarat ca pe certificatu de nastere al copilului fiecare e cu numele lui..dar si dupa ce ne-am casatorit am ramas fiecare cu numele lui. Acum ma bate gandul ca pe number 2 sa-l numim cu numele meu de familie
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
adelapop spune:
nu stie nimeni nr tel al sabanei?
cum s-o simti cu bebe alexandra 

te pupam si asteptam vesti
35+
bibi spune:
Nu mi-o liati in nume de rau, dar daca e sa aveti ghinionul ca bebe sa aibe colici din alea adevarate..nuntrece cu toate leacurile din lume..fie ele din UK sau USA(pe astea le-am avut eu, tot pe considerentul ca ce au altii e mai bun decat ce avem noi, si....urla copilul ca din gura de sarpe si avea zile in care nu dormea mai mult de 3-4 ore adunate in 24 de ore.
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
shihana spune:
Buna fetelor, ce mai faceti? Eu una
simt ca ma topesc precum cuburile de gheata din halba mea de apa plata..Off, mi-am dorit copil "leu", dar am uitat ca pt asta trebuie sa trec cu burtoiul maxim tocmai prin canicula...
Fetelor, referitor la "problema " mea cu superstitiile legate de cumparaturi ( de fapt ale mamei si sotului), aveti mare dreptate..
Avmaria,asa cum mi-ai propus si tu, asa am facut si eu..o lista mare cu ce am de luat..Si Mihaelagrosan sa stii ca sunt super utile site-urile de vanzari on line..chiar dc nu te poti deplasa, vezi ce carut, patut, hainute etc iti plac si ti le aduc acasa..eu ,desi cu cu ai mei impotriva, tot n-am rezistat la un balansoar..in 2 zile mi l-au adus..
Geliza, referitor la nume,si eu m-am gandit pt bebica mea la Maya, dar fiind programata pt aug as vrea si Maria si nu stiu dc merge Maya-Maria..Voi fetelor ce ziceti,merge??...Iar Ianis, e chiar frumos!!
Dandana..si eu sunt in situatia ta, cu certificatul de nastere..Nici noi nu suntem casatoriti, iar partenerul meu a avut toate actele in geamantanul cu care a venit in tara acum 4 ani, iar eu fata "ordonata"am facut curat si, fiindca mi s-a parut f uzat geamantanul ala( avand altele mai bune), l-am aruncat fara sa-l verific
...asa ca acum nici noi nu stim cum se procedeaza..Chiar trebuie??Si al meu??..( nu stiu dc de stres, dar nici pe al meu nu-l mai gasesc acum!!!)..
Si inca ceva fetelor..am citit despre pompa de muls si lapticul pastrat in congelator..E vorba chiar de congelator sau frigider?? Nu ingheata la congelator si devine mai apos??..Intreb si eu..apoi se incalzeste la micro, sau cum se procedeaza?? Iertati-mi stangacia, dar e prima sarcina..Si Medela-Harmony e buna?..
Va pupic si aveti grija de voi si bebici si...
HAI SABANA SI MIKY