Mamici de iulie - august 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Multumesc tuturor care au votat pentru nume

Tot in acelasi spirit, ia uitati ce siteuri am gasit:
www.thinkbabynames.com
www.behindthename.com

Eliza 32+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

madacristina iti tin pumnii sa treci cu bine peste perioada asta... roaga pe sot sa te te ajute cat mai mult si incearca pe cat posibil sa ignori santierul
stiu, greu de facut, usor de spus
si eu ma pregatesc de santier dupa jumatatea lui iulie dar, recunosc ma bazez pe mult sprijin de la sot, parintii mei si mama sotului... eu sunt o mare norocoasa in privinta asta
cu privire la nunta... nu stiu, eu sunt putin mai rea poti sa spui dar nu cred ca i-as ierta-o in veci sotului daca m-ar lasa singura pentru asa ceva cu o sapt inainte de termen... nu stiu, poate alte fete sunt mai conciliante si au altfel de relatii cu sotul, depinde cum va intelegeti voi dar daca tu vrei si te-ai simti mai in siguranta avandu-l langa tine in acest moment spune-i
el trebuie sa stie ca s-a insurat cu tine si ca are un copil pe drum, voi sunteti familia lui acum .... nunta fratelui cu regret nu se poate, iesiti undeva cu fratele si cumnata dupa ce nasti si iti revii, gasiti voi o forma placuta de a va revansa
eu fac parte dintr-o familie numeroasa si foarte unita, imi iubesc foarte mult fratele si surorile dar nu mi se pare o exagerare ca sotul tau sa ramana cu tine in week-end
tu oricum o sa faci asa cum e mai bine pentru relatia voastra si iti tin pumnii sa fi cat mai linistita si sa nasti cat mai usor

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

sabana si miky curaj la fete,in curand va vedeti bebeii,refacere rapida!!!!
irinuca asteptam vesti.
a.cicel bafta la examene si tinem pumnii sa mai stea bebe la mami in burtika.
ioana81 esti bine? azi te duci la echo nu? abea astept sa vad ce ti zice,tinem pumnii
amabellaasa am pati io dar nu mai stiu cate sapt aveam atunci,cand m a controlat pe masa si dupa mi a tot curs ceva maroniu de ma panicasem si m a tinut vreo 2 zile .dar tu esti in 37 sapt si dc e si gelatinos ...oricum nu te stresa cand vrea bebe sa vina vine el oricum
fetelor eu mor de cald ,satu cu aerul il mai inchid il mai deschid ca mi e si frica sa nu racesc acu ca asta imi mai lipseste.voi puteti sa mancati pe caldurile astea? ca io nu am pofta si am si slabit 2 kg pe cantar.e normal ?dc nu i fac bine lui bebika? si mai e ceva pana acu stiam ca e cu capu in jos ca o simteam cand sughita acolo jos ,acu o simt intr o parte mai pe la jumatatea burtici si o si simt ca s a pus asa pe transversala dc nu mai e cu capu in jos? se mai intoarce nu?
maine mergem la doc sa vedem ce face bebika
pupik la fete fiti cuminti andreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

madacristina, eu in unul din mesajele anterioare am fost mai blanduta si am lasat posibilitatea ca sotul tau sa mearga la nunta. Insa daca nu ai nascut pana acum...nu se poate sa mearga....no way...pe caldurile astea nu te poate lasa singura. Mie mi-a zis dr sa nu ies singura pe caldurile astea...e drept ca mai ies dimineata...insa cu cat ma apropii de termen nu mai ies. Ce sa mai nu mai poate pleca de nici o culoare...in aceste conditii. Ar fi bine sa isi anunte familia ca sa stie. E greu cu santierul...sunteti tari fetele care rezistati...la mine sotul repara o usa de vreo 2 zile seara si simt ca innebunesc...ma enerveaza numai ideea ca nu e totul gata si bebe tre sa vina. Nu stiu cum sunteti voi dar eu is tare sucita zilele astea.

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

ura fetele!

medeea, am pus banii la banca, am trimis si mail dar iti scriu si aici

eu am intrat in panica, am impresia ca zboara timpul

altfel, col lung, tare si inchis, ne vedem la control pe 10
de saptamana viitoare stau acasa si incep sa organizez totul dar mai ales sa dorm mai mult

din pacate am ir-urile mari dar cica nu-i problema daca ma odihnesc

pup fetele si ma alatur galeriei!

eu de ce nu sunt graviduta pe lista

dandana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

A.cicel bafta la examen!
Eliza si mie mi-a placut situl ala cu behind the name eu vi l-am mai dat mai demult cand cautam nume. Mi s-a parut f bine facut si cu f multe nume.
Eu am motzait oleaca nu am dormit ca nu am putut dar am stat asa cu ochii inchisi. Si azi vad ca sunt tare depresiva. Eu de obicei mai am stari din astea de depresie dar acum cu hormonii astia din timpul sarcinii este si mai rau. De unde pana acu ma stresam ca nu o sa gasim unde sa ne mutam acu mai nou de dim ma gandesc ca ce multe ch vor fi si daca nu o sa facem fatza. Primii doi ani cu baby va fi mai greu ca eu trebuie sa stau cu el acasa ca nu am cu cine sa il las. Dupa doi ani poa sa mearga part time la gradinitza dar si asta costa aici. Off ce o sa facem nu stiu, asa sper sa fie bine... Stiu ca unii se descurca si imi tot zic chiar noi nu om fi in stare? Dar pe urma ma gandesc si daca nu?
Off si nu resusesc sa ies din starea asta deloc. Tot incerc sa ma imbarbatez sg dar nu prea imi iese.
Mie si frica ca la noi Flo munceste ca self employed adik cat munceste atata ia nu are salariu fix ca nu e angajatul firmei cum ar veni si se mai inatmpla sa fie perioade mai low cu banii ca nu e mult de munca si ma gandesc atunci ce o sa facem? Dar nici nu vrem sa ne mutam intr-un ap mai ieftin pe la etajul nu stiu cat fara pic de verde de gradina de nimic. Off sa treaca ziua de azi odata ca daca mai continua asa eu ma pun pe bocit.

------------------------
33+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

andreea din tot ce am citit eu nu e deloc anormal sa mai scazi in greutate in ultima perioada, ideea sa nu te simti rau, cu ameteli, sa te umfli... se pare ca e o reactie des intalnita la gravide in ultimul trimestru de sarcina, spre sfarsit, sa mai piarda din greutate.... semne bune deci.. te apropii de final

michella

Mergi la inceput

mada fii barbata!!!!!!!
atat timp cat voi va intelegeti si va sprijiiti reciproc in ceea ce faceti totul este mai usor de facut
trebiue sa ai incredere in voi si sa stii permanent ca Dumnezeu e deasupra si are grija de noi astfel incat totul sa fie bine
lasa-le incolo de depresii ca nu-i fac bine burticii tale, pune-ti niste muzica vesela, mananca ceva dulce, citeste ceva frumos fa ceva ce stii tu sigur ca prieste sufletelului tau
poti sa citesti o poveste bebelinei tale
sufletica mea are reactii tare haioase in burtica cand ii citesc povesti
pot deja sa bag mana in foc ca muzicantii din brema si frumoasa din padurea adormita sunt preferatele ei
pupici dulci

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

fetele, care sunt fesele late din bagajul de spital?

si de unde ati luat voi paturica de bumbac? ca am si eu o problema cu asta

dandana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

quote:
Originally posted by dandana

fetele, care sunt fesele late din bagajul de spital?

dandana 36+

este vorba de feshele de tifon, cam de 15/20 cm latime

Eliza 32+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput