Mamici de iulie - august 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 15
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ieri seara la noi a fost chiar racoare si a plouat, azi e soare dar e bine si racoare nu e inabuseala.![]()
Ieri cand am fost la cumparaturi mi-am luat un sampon si un balsam nou de la Neutrogena-Clean voluminising. Sincer nu mai stiu cu ce sa ma spal pe parul asta, parul meu e f fin si se ingrasa f repede doua zile si zici ca nu m-am spalat de un secol. Fiind fin nu sta coafat in nici un fel mai mult de juma de ora.![]()
Azi e o zi mai relaxata si pt mine pana dupa amiaza nu trebuie sa merg nicaieri asa ca am sa profit sa fac un dush cu exfolierea pielii cu toate celea si am sa imi fac parul cu ala nou de intins parul care mi l-am luat in weekend. Sa vad daca imi iese cum il face fata care ma coafeaza. Si daca tot mi-am cump carte am sa stau si eu intinsa sa citesc oleaca.
Eu ma duc sa lenevesc un pic. Pupici la toate si mai intru mai acusi sa vad ce se mai intampla pe aici pe la noi.
------------------------
33+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
avmaria spune:
MIKI si SABANA
Ma alatur si eu fetelor cu turle si trambite, 

sa aveti o nastere usoara si sa va tineti cat de repede copilasii in brate !
millikiki spune:
MA ALATUR SI EU GALERIEI

HAI SABANA HAI MIKI CURAJ FETELOR SA VA REFACETI REPEDE SI SA AVETI BEBEI MANCACIOSI SI CUMINTI

NU MAI POT FETELOR DE CALD SIMT CA MA SUFOC,IERI AM AVUT AERUL DAT DRUMUL SI ASTAZI MA DOARE CAPUL,OOOFFFF NU STIU CE SA MAI FAC,
VOI CUM VA MAI DESCURCATI CU CALDURA?
a.cicel spune:
Salut si eu burticutele
Dupa o saptamana in care nu mi-a mers internetul...am avut ceca de recuperat...ca ati scris, nu gluma.
BGun venit prichindeilor si recuperare rapida proaspetelor mamici.
Imi pare rau ca nu am fost alturi de voi sa fa galerie, dar internetul nu a mers in tot orasul. Abia ieri au rezolvat problema si la mine.
Eu ma chinui cu contractiile. Si aseara iubi statea cu cronometrul in mana...9 minute...7....6.....5
...7....7....7...11
si gata. Dimineata au inceput iarasi, dar nu asa dese si nedureroase. Sper sa mai stea bebelina macar vreo 2 saptamani la caldurica.
burticutele si fug la invatat ca duminica am ultimul examen pe semestrul asta. Oricum il pic, dar macar...
Andreea
34+ 
POZE
leistra spune:
MIKY SI SABANA, SPER CA TOTUL SA MEARGA BINE SI SA FIE BEBELUSII OK, NOI VA FACEM GALERIE SI SUNTEM ALATURI DE VOI CU MARIIIIIIIIIIIIIIII EMOTIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
IRINUCA, SPERAM CA ESTI BINE, ITI DORIM O REFACERE USOARA SI ASTEPTAM VESTI!
azi fac 39 de saptamani fetelor si inca e liniste la mine in burtica, doar usoare contractii, azi ma duc la cosmetica deoarece vreau sa devin mamica frumusica, sper sa imi devina tenul curat si frumos
fetelor, inteleg ca va plangeti de caldura, dar eu o prefer, ca acum aici sunt niste zile naspa, nu e frig, dar ploua, e intunecat si am niste greturi si niste dureri de cap si o stare naspa ca m-as muta la voi

cine zicea ca i-a venit mamica? si eu o astept pe mama duminica
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
michella78 spune:
acicel bafta multa la examene si vezi, tratati acolo si tu si sotul cu bebe mic sa mai zaboveasca la caldurica inca putin
michella
madacristina spune:
Fetelor eu nu am nascut inca,in ciuda contractiilor si a durerilor se pare ca fi-miu nu are nici un stres sa iasa....asa ca...mai avem de asteptat.
Ieri am fost la doc si totul e k,colul e f scurtat insa oricficiul extern e inchis....cand m-a vazut doc m-a intrebat dc mai pot...normal ca nu mai pot,dupa ce ca apasa destul de greu si ma doare burta tare si noaptea e cel mai rau,acum mai sunt si caldurile astea infernale si tot timpul curg apele pe mine...doc m-a intrebat dc vreau sa incercam sa nasc mai repede,dar m-am gandit mai bine si am zis ca ma mai chinui sapt asta,ca sa vedem pana luni,ca atunci e termenul,pt ca la mine si asa e santier,oricum am inteles ca vineri termina si mai ramane mobila care cel tarziu sambata mi-o aduce...insa sambata e nunta cumnatului meu,toti pleaca la nunta,dar cam la 180km de buc,asta e...vedem cum ne descurcam,de cate ori imi aduc aminte de nunta ma apuca nervii...si mai nou mi-au gasit tensiunea mare ieri,am avut un week-end cam agitat,am fost suparata,si din cauza durerilor si din cauza ca m-am saturat de praf etc...toate s-au adunat si dum toata ziua am bocit...acum sunt mai optimista,insa ma cam enerveaza faza cu nunta,sotul nu stiu ce va face,eu mi-am spus parerea,e alegera lui....nu vreau sa zica sau sa-mi reproseze ca nu a fost la nunta ca i-am interzis eu,el tb sa hotarasca singur....
Asa ca fetelor ca anunt dc cumva bebe se hotaraste sa apara mai repede ca sa scap eu de chinuri....dc nu luni mergem iar la control si atunci hotaram ce facem
Fetelor care au nascut si nasc zilele astea mult noroc,sanatate si bebei frumosi,voinici si mancaciosi....Va pup 

Bebelusul meu la 12 saptamani
Mada 39w1d - 
geliza spune:
A.cicel si Emiliapop, bafta multa la examene
Madacristina iti tin pumnii sa fie totul asa cum iti doresti tu...si nu te mai stresa cu nunta...Dumnezeu te va ajuta sa fie totul bine
Eliza
32+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
leistra spune:
madacristina, te inteleg ca ti-e greu, mai ales ca ai acasa santier, ceea ce in conditii normale ma omoara pe mine
, dar mai ales cu sarcina avansata si cu caldurile astea, dar ai incredere in D-zeu si va fi bine, stiu ca nu e usor, dar saptamana trecuta a nascut o prietena de-a cumnatei mele care mai are trei copii si a vrut sa i se provoace sarcina, cu perfuzii nu a fost permis ca nu stiu ce nu era inca dezvoltat si au incercat de mai multe ori cu pastilute in vagin, s-a nascut o fetita frumusica, dar pt ca dilatatia si nasterea au decurs prea rapit a avut saraca copila cateva zile manutele vinete...
eu cred ca mai bine ai rabdare ca totul se intampla cand e momentul, nu e intotdeauna cand vrem noi si cum vrei noi, iar in ce il priveste pe sot te inteleg ca esti suparata, la mine in ultimul timp depresiile sunt din ce in ce mai dese, ce sa-i faci sunt si hormonii! Hai linisteste-te si curaj!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta