Mamici de iulie - august 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mikiion, azi l-au scos de la lampa pt ca avea nivelul birubirinei 170 ( cred ca asa ii zice ) , iar maine ii vor reface iar testul sa vada daca mai creste sau nu. Am vazut ca pe langa biberon i-au mai dat si laptic si cu firul in nas si ajunge laptele direct in stomacel, asta pt ca e mai mic si cica ii oboseste f tare lampa cand sunt mai mici. A inceput usurel sa ia in greutate, adica azi a fost prima data si a luat 20 grame, putin, dar e inceputul.
Vroiam sa te intreb ce faci tu cu sanii tai, adica eu dupa ce ma mulg chiar si 30 minute parca tot tari sunt, s-au marit fff mult in volum si se vad venele pe ele mai mult decat inainte, si parca si sunt mult mai calzi ca de obicei. La tine cum e ? Din pacate nu am gasit camera libera, nici macar cu plata, vreo 3 zile o sa iau taxiul pt ca pleaca sotul cu serviciul, deci iti dai seama cat o sa platesc eu din Laval pana la Spitalul Juif ( evreiesc , ca la St Mary nasteam doar daca eram de la 34 de saptamani ) si o sa merg de 2 ori pe zi....cred pe banii astia puteam sa iau camera cea mai de lux din spital .

Sabana o sa fie bine la operatie, o sa treaca repede, nu fii speriata !

Va multumesc inca o data tuturor pt felicitari , incerc sa citesc ce se scrie intre mersurile mele la spital.

miti, mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

chiara mie aici mi-au spus ca la prima sarcina bebe se poate intoarce pana la 34 de saptamani ca apoi creste si nu mai are loc. Intr-o carte am citit insa ca pana la 36 s-ar putea, dar depinde si cat este de mare bebele. La a doua sarcina zice ca deja si in ultima saptamana se poate intoarce. Cam la fel am citit si pe internet de curand.

Mada lasa nu dispera ca va gasiti voi o casa care sa va placa. Apare cand nici nu va mai asteptati, ca mereu de fapt.

Sabana am impreasia ca si aici daca se face cezariana nu are voie nimeni sa asiste la nastere. Dar nu are de ce sa-ti fie frica, totul o sa fie OK. Tinem pumnii maine si asteptam sa ne trimiti vesti ca totul este asa cum ti-ai dorit.

M-au trecut azi toate transpiratiile astazi dar se pare ca acum pe seara va ploua iara, ce bine ar fi ca s-ar mai racori un pic.

Monica si 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Motzata ms de oferta! Si da ai dreptate ca sunt ambitioasa si nu neaparat ca sunt ambitioasa dar sunt tare bataioasa daca trebuie sa fac ceva apai stau si in cap si rezolv. Asta am mostenit de la mama si legat de somn pierdut mie mai greu imi e acum cu baby in burtica ca dupa ce iese nu zic ca va fi mai usor sau ceva dar altfel pot face fatza dat fiind ca nu mai trebuie sa il protejez pe baby din burtica. Plus ca dupa ce nasc ma voi putea bucura si eu de red bull ceva, ca tare dor imi mai e si tare bine ma impac cu ele dat fiind ca eu nu beau cafea tare des. Pp ca nu pot bea redbull cat alaptez dar dupa cu ala ma tratez in fiecare dim. Aici este la lidl unul mai slab oleaca si mai bun la gust decat red bull adevarat, si e si mai ieftin.
Map asta ma tot gandesc si eu ca totusi trebuie sa fie ceva si pt noi out there si asteapta sa fie descoperita casutza. Oricum sperantza moare ultima.
Valeu ce tarziu e fug sa fac papa ca vine Flo si eu tot la calc is! Ce sa fac daca is dependenta.

------------------------
33+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Buna fetelor,
Am cam ramas in urma cu cititul, ati fost foarte harnice la scris !

In primul rand felicitari Miti si mult curaj caci nu cred ca-ti este usor sa pleci in fiecare seara acasa si sa-l lasi pe bebe acolo. Eu toata sarcina m-am pregatit psihologic la eventualitatea prematuritatii si am citit o gramada pe tema asta. Al tau ficior e un voinic gras si mancacios si sanatos si asa ca foarte repede o sa-l aveti acasa. Aici la 2500 g sau si mai repede daca is in forma le dau drumul acasa. Incearca sa te odihnesti cat poti de mult acuma.

Irinuca, banuiesc ca la ora asta totul s-a terminat cu bine. Te pup si asteptam vesti

Sabana, iti doresc mult curaj pe maine, o sa vezi ca totul o sa fie bine.

Shihana, iti recomand sa alegi totul inainte daca nu poti cumpara si sa-ti faci o lista cu ce anume vrei. Sa nu ajungi ca mine. Am pierdut primul baiat anul trecut la 29 sapt si 4 zile si apucasem sa cumpar hainute. Acum la a 2a sarcina am zis ca nu cumpar nimic pana nu se termina luna a 7a, din superstitie. Si uite am pierdut dopul si am ajuns imobilizata la pat, saptamana trecuta mi-au facut prietenele cumparaturi in graba in caz ca nasc, si crede-ma e foarte frustrant sa nu poti alege tu, nu va fi neaparat pe gustul tau (mie mi-(a luat o prietena niste haine foarte scumpe si spalacite, mie imi plac mai colorate, etc) .

Mada, si io as zice sa astepti cu casa, si vorba ta sa dati raspunsul pe loc. Aici e obiceiul sa mergi cu dosarul gata la tine cu toate actele si daca-ti place semnezi pe loc. A propos de scaunul ala, nici io nu stiu in romaneste, in franceza se numeste transat, cica e foarte util. Nu atat vibratul in sine (poti la o adica sa iei unul mai ieftin care nu vibreaza, ci doar se balaseaza) ci faptul ca il muti prin casa pe unde mergi tu. Aici toti care au copii au asa ceva.

Bibi, nu mi-a venit sa cred ca se poate asa ceva, avem gusturi identice ! Mie Sacha mi se pare pare cel mai frumos prenume, pt ca pe primul meu baietel care a murit il chema asa. Pe al 2 lea o sa-l cheme Vlad si s-ar putea al 2lea prenume Yanis (nu e inca sigur). Daca as fi in Romania as prefera Ianis lui Vlad. Ma explic : motivul pt care am renuntat la Yanis e ca aici in Franta e din ce in ce mai la moda si tot creste in popularitate si nu as vrea sa se trezeasca la scoala cu inca 2 Yanis in clasa. In schimb in Romania nu e deloc cunoscut acest prenume. Eu personal prefer Vlad lui Vladimir si aici in Franta Vlad e inexistent deci original. Vlad (si Vladimir) mie imi suna foarte barbatesc, foarte viril. Vladut in schimb nu support, si voi spune familiei si prietenilor sa nu-l strige Vladut.

Geliza, Maya mi se pare cel mai frumos, facea parte din lista de prenume roz ! Si Daria imi place foarte mult. In schimb Sara si Mara mi se pare prea identic, nu-mi place deloc. Imi suna ca si Stan si Bran.

Amabela, cu siguranta e dopul!

Imi trimiteti si mie va rog contul comun ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

1.VOTEZ:IANIS SI MARA
2.SABANA:TE INTELEG..AS avea si eu emotii mari CRed totusi ca e mai bine sa nu stea sotul tau cu tine...e o operatie..si n-ai de unde sa stii cum ar reactiona si el pana la urma. SErios cautati dopuri de urechi..daca faci rahi...Iti tin pumnii...o sa vezi ce repede trece si ziua de maine...O Sa fie bine!!
LArissa:felicitari pt.achizitii...SA le folositi sanatosi!
MADAMxm:hai ca o sa fie bine pana la urma..
AMMabella:si eu cred ca e dopul..suna-lpe medic cel mai bine..si Doamne ajuta...Nu te panica..
Medeea:Eu bun termenulala de vineri cu banii.O.K.
Pupici

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Bine ai revenit Avmaria...Contul comun este mamiciiulaug2006(uita-te pe prima pagina ca scrie la un moment dat cu rosu mare, epe YAhoo) si are parola dar nu stiu cum sa ti-o dau ca vad ca nu ai a mesajele private activate..!!!

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Merci mult Crissa .Oare cum se activeaza PMul? M-am uitat pe profilul personal, si vorba aceea cred ca nu vad de ochi ! Sau poate neuronul nu mai face fata?

Mergi la inceput

Avmaria:Nici eu nu mai stiu la ora asta.... dar daca ai adresa de mail da-mi-o ca-ti scriu acolo parola
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Fetelor, vad ca incepe agitatia pe aici, amabella, s-ar putea sa fie dopul si eu am patit asa ceva zilele trecute, dar nu era cu sange, la mine s-ar putea nu fi fost dopul, nu stiu, mai bine e sa mergi la spital sa vezi ce si cum...sabana, te inteleg ca esti nervoasa si sunt si emotiile, as vrea sa te incurajez, dar sincer nici eu nu stiu ce sa zic, dar e acolo sus Cineva care ne iubeste si pe noi, asa ca ai incredere si speranta...mama da cat te costa!
irinuca, sper ca totul a decurs cu bine!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Crissa, ti-am trimis PM cu adresa mea de mail. Merci mult

Mergi la inceput