Mamici de iulie - august 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 9
Taty spune:
Sabana, curaj pt miine!!!! Noua ni s-a spus la orele maternale ca nu se da voie nici aici tatalui in sala de nasteri cind e vorba de o cezariana pt ca de fapt este o operatie chirugicala care poate avea un impact mare asupra unei persoane nefamiliarizate cu asa ceva. Nu se stie cum poate reactiona tatal si cica e mai bine...al meu sot stiu sigur cum ar reactiona: ar lesina si nu mi-ar mai fi de mare folos dupa aia
....
Nu te teme, totul va fi bine!!!!! Si gindeste-te ce minune: miine vei putea tine puiul in brate!!!!
Tatiana,
34 w
Consi spune:
Amabella suna repede la doctor!!!
Consi 34+ si
Luca meu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos
larissa_79 spune:
amabella, eu zic ca e dopul...daca e cu mucus...dopul nu se pierde tot deodata..poti sa pierzi din el si 2 3 zile la rand. Tre sa fie maroniu cu firisoare sangerii prin el..ceva de genul...oricum de cand pierzi dopul poate sa treaca si o saptamana pana nasti...si mai putin de atat. Zic si eu din ce am citit.
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 37+
Consi spune:
Sabana si eu as fi suparata, dar cred ca ar trebui sa te linistesti. Cred ca esti stresata si nervoasa (si eu as fi), dar mai bine gandeste-te la tine si la bb. Noi iti tinem pumnii.
Consi 34+ si
Luca meu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos
bibi spune:
Sabina, poti sa incerci si varianta in care le comunici ca daca sotul nu sta cu tine renunti la serviciile lor. Poate totusi nu le da mana sa piarda 1600 Euro.
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
anasia spune:
geliza, mie imi place si Maya si Sara, de fapt m-ai pus pe ganduri ca sunt atatea nume frumoase ma gandesc si eu daca raman la Alessia sau schimb;
amabella, dupa parerea mea s-ar putea sa fie dopul , mai ales daca este gelatinos cu fire de sange;nu e obligatoriu sa cada tot odata;
sabana, nu te ingrijora, cu siguranta sotul va fi chiar langa usa si va veni imediat ce sa termina operatia, ai incredere si nu intra in panica, mai ai atat de putin; nu-ti fie teama pt rahi-epidurala, din cate am citit, mamicile au fost foarte multumite si s-au refacut mai repede;
anasia 34+
Alessia
larissa_79 spune:
anasia, alessia e un nume foarte frumos. Parerea mea..eu l-as alege dintre cele 4 nume enuntate...dar important e sa va placa voua si mai putin la ceilalti.
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 37+
norocuta spune:
Amabella nu te ingrijora, esti in sapt. 37+!
Alaltaieri la vizita de rutina medicul mi-a "inmanat" scrisoarea de intrare la spital. E o procedura de aici prin care eu (fiind in luna 9) sunt preluata "pachet" de la poarta Spitalului Al Salem... ce deh' de aia am ales sa platesc la privati.
Nu asta am vrut sa-ti spun, ci faptul ca am pus intrebarea "ei bine si cand stiu ca eu TREBUIE sa merg la spital"?!
Raspuns dat de Dr: sunt trei situatii
1)ruperea apei care e cea mai evidenta (se poate intampla oricand, oriunde...nu numai de la efort si e un lichid usor colorat in jur de 1-1.5l). Asadar ia
si mergi la spital.
2)contractiile...dar nu contractiile pregatitoare (care pot fi si in luni mai mici de sarcina, nedureroase si de scurta durata), ci contractii care cresc in durata si intensitate (ca durere) pana devin ritmice. M-a sfatuit ca daca nu stiu sa fac diferenta (ca-s la BB1 si eu) sa imi notez pe hartie sa vad intervalele la care apar. Asadar si in cazul asta: ia-ti bagajul si...la spital 
3)DOPUL gelatinos pierdut, de care banuiesti si tu ca ti se intampla; Despre asta mi-a zis ca inseamna ATENTIE! Adica dupa pierderea lui se poate declansa de-a binelea travaliul, dar sunt si situatii cand nasterea poate veni dupa zile sau saptamani. Cert e ca din acel moment sa fiu f atenta la ce imi spune corpul si sa fiu in pregatita pentru orice, adica bagajul sa fie la usa.
Sa ne spui daca incepem incalzirea pentru galerie
...ca dupa 37+ ce poate sa fie
? O mare bucurie ca iti vei tina curand puiutul in brate si il vei putea pupaci
la discretie.
Nastere si refacere usoara iti doresc si un
minunat care sa va umple casa de fericire
!
georgiana
36w
MissJJ spune:
Buna fetele!
Am ajuns si eu acasa.
Crissa71 ai presimtit bine, casa de azi era dragutza si curata dar extrem de mica si vroiau si 825 pe ea. Deci no. Maine om vedea cum o fi ailalta.
Sa votez si eu la nume: Ianis si Daria.
Sabana te cred ca esti f stresata si ingrijorata. Iti tinem pumnii sa fie bine si ne apucam de galerie.

La noi azi a fost mai racoare si intunecat si cand ajungeam si eu in statia de tren sa vin spre casa deja s-a pus serios pe plouat. Am profitat ca am fost sg pana acolo si am mers si in shopping centre oleaca. Am cump niste nappy bags pungi din alea parfumate de impachetat pampersii ca trebuie la spital sa am din alea, apoi am luat un set de doua perechi de manusele din alea sa nu se zgarie baby. Nu stiu daca vom avea nevoie de ele dar mai bine sa fie acolo. Si dupa m-am tratat si eu cu o carte.
Ca tot eram sg am putut sa stau prin librarie cat am vrut eu sa rasfoiesc toate cartile care m-au atras si pana la urma mi-am cump o carte de Vicky Iovine - The best friend's guide to surviving the first year of motherhood. Tipa e f hazlie si scrie f fain eu am mai avut o carte de a ei The best friends guide to pregnancy si e super scrisa. Ea are 4 copii si spune pe sleau ce si cum fara termeni medicali si fara alte minunatii spune efectiv adevarul. Abia astept sa ma apuc de citit si asta. Sa ma vedeti la cartea ailalta cum radeam de una sg in camera cine ma vedea zicea creca ca is nebuna.
Apoi am luat nsite paste si niste sos gata facut de paste carbonara ca sunt cam obosita sa fac cine stie ce chestii sofisticate la buc. Oricum maine sau poimane vreau sa incerc sa fac si eu chiftelutze cu sos si piure. E prima oara cand incerc sa fac asa ceva oi vedea ce-o iesi. Adik mie imi iese majoritatea mancarurilor fara pb dar eu vreau sa aiba gust ca a lu mama.
Si cam greu ajung eu la standardele ei.
------------------------
33+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
motzata spune:
Buna fetelor am aparut si noi.Am pierdut galeria la miti si la leti dar le urez refacere rapida si bebei necoliciosi si papaciosi.
Noi am fost sambata la cules de cirese si am avut funn apoi am fost la piscina deh ce sa facem suntem cu toate lucrurile stranse asteptam sa se termine actele saptamana asta si sa ne mutam si vrem sa mai uitam ce dezastru avem acasa.

Mada eu as zice sa astepti pt casa din 25 august chiar daca iti va fi greu dupa aceea cu baby si cu mutatul dar intr-o zi le muti pe toate si apoi treptat ti le asezi tu.O sa-ti fie un pic cam greu cu baby ca tre sa-l hranesti des noaptea si nu dormi dar eu te-am caractezizat o fata ambitioasa si cred ca o sa te descurci tu.DAca erai mai aproape te ajutam si eu.
Chiara tu ai intrebat pe map ce zic medicii de-acolo dar aici astia zic ca se poate intoarce baby si in ultima clipa deci nu este o regula sa se intoarca la o anumita saptamana mai ales zic ei daca este baiat.
Amabella s-ar putea sa fie dopul chiar aseara vb cu o prietena si imi povestea ca ei i sa rupt apa si curgea cate putin si sa dus la spital si astia au lasat-o sa doarma in nopatea aia si apoi sa ocupat de ea pt ca nu se rupsese de tot si au preferat sa astepte.
Fetelor eu am fost vineri si m-am intergistrat pt babyshower se pare ca voi avea parte de doua babyshower-e.
Aaaaaaa Mada apropo de leaganul ala de care ai pus tu link mie imi plac ffff mult si fetele de aici il folosesc foarte mult ca il poti pune pe baby unde esti la bucatarie sau depinde il poti lua cu tine in vizita eu zik ca este foarte util.
Sabana ai grija de tine nu lasa hormonii sa te inebuneasca anunta-ne daca sa incepem galeria sau nu .By the way ZOE FII BARBATA ![]()
![]()
Fetelor va las ma duc sa ma pregatesc azi am programare la moasa sa vedem ce mai zice.Si la noi au inceput caldurile ieri au fost aproape 40 de grade nu stiu cum o sa supravietuim.Am plecat va pup.
Esther 31w6d
Jonathan