La France (57)
Raspunsuri - Pagina 9
kiss spune:
hai Oana, ca vaz ca se-nfiripa si la noi ceva! tocmai ce-ti scriam si io pm-u!
mami de pui (23 sept 2004)
poze cu noi
oana cretu spune:
quote:
Originally posted by kiss
hai Oana, ca vaz ca se-nfiripa si la noi ceva! tocmai ce-ti scriam si io pm-u!
poze cu noi
Umbire se numeste!:p
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
andiaroro spune:
Fetelor,
Voi inventati ca va promit eu, pe cuvant de pionier, ca daca mergeti pe mana mea cu brevetatu nu va fura nimeni nimic ......ca doar ma fac de specialitate
ana si alexandre (17.02.2006)
kiss spune:
pai da, da
auziti, sudistele, vazui la tv, ieri seara, ca cica satu' ala, Grasses, e capitala mondiala a parfumului! mai sa fie! si ce-i de vazut? (in afara de hispanicele alea de culegeau trandafiri? ceva interesant? sau e ca de obicei, cum fac francezii, ca la ei tb sa fie tot timpul capitala mondiala a-nu-stiu-ce???
poze cu noi
oana cretu spune:
Apropos de inventii noi...zic si eu una. L-am intrebat pe al meu daca ar vrea sa ia pilule din alea barbatesti. Cica se mai gandeste, l-am dus cu zaharelul si am reusit sa-l conving, dar nu i-am zis ca doar dr poate sa i le dea. Asta sigur nu am sa reusesc, sa-l duc la gineco. Aveti idee, au iesit in Franta? Ca ma bate un gand...Sa ii zic ca am RDv cu SEb (ca e tot la PMI) si sa vina cu mine si sa il bag in cabinet la dr si sa ies dupa aia. Ce ziceti? Nu ziceti ca-s nebuna, ca asta stiu.
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
oana cretu spune:
Kiss, sunt de vizitat mai multe fabrici de parfumuri, ca sa spun exact ce anume nu stiu, banuiesc ca vezi cum se fabrica parfumul, ustensile, din vechime si prezent etc. Dar daca vrei mai multe detalii, intra aici:http://www.fragonard.com/. E una din fabrici. De cand zic ca merg si eu sa vizitez si tot nu am ajuns...Poate datorita mamei am sa merg.
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
andiaroro spune:
raspuns de invatacel: strategia asta a ta nu se poate breveta. Nici o pb, nici formulele matematice nu-s
ana si alexandre (17.02.2006)
Violetik spune:
Vin si eu in Franta la o cercetare stiintifica in Nantes. Poate imi dati si mie ceva info ce mi-ar fi util? Ca de ex: Cum ar fi mai ieftin sa ajung in Franta? Un prieten mi-a spus ca mers destul de ieftin cu Blue Air. Voi stiti ceva?
Merci anticipat!
oana cretu spune:
Intr-adevar, Blu Air este cel mai ieftin, dar trebuie sa faci rezervare cat mai repede ca sa prinzi acele bilete ieftine.
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3