La France (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Ma luai cu vorba si tot nu ti-am raspuns la-ntrebarea cu robotu', Otilia: io nu inventez nimik! Sa-ti spui si de ce: lasa ca stiu io ca nu-mi dau astia nici un premiu, ba-mi mai fura si inventia Mai bine-mi vad de-ale mele
Oana, cand termini dodou' dai un semnulet de viata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

quote:
Originally posted by lorena_andreianu

Aia ar mai lipsi sa auda unii altii, ca s-au facut masinarii care fac "treaba femeilor" ca am aflat una buna mai ieri: ca astia cu conservele lor (à propos de castravetii murati) au invatat femeile puturoase... din spusele unui vasnic roman ratacit pe meleaguri frantuzesti... ete fleosc...
Va pup si o zi buna.
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

e-nsurat personaju'? daca da, pun pariu ca nu iese din cuvantul soatei
daca nu, nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Terminai dodou':D

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Mai traiesc, mai traiesc, multumesc de intrebare, imi pare rau ca v-am lipsit.
Deci finca ma simt cu musca pe caciula cand va vazui vorbind despre filme pe CD-uri, mi-am zis in sinea mea : „merde, filmul Mariei!!!”. Si l-am luat la rost pe-al meu, ca mi-a promis ca-l graveza si-a uitat. Drept pentru care l-a mai pus inca o data la telesharjat, ca-l stersese din calculator.
Deci cand o fi gata, ma ocup, sa traitz!

Oana, mi-a zis caprita mea c-ai intrebat de mine aseara, dar intram in lumea viselor.
Am inteles, si cred ca vom veni. (Pe PM : Ce gen de cadou? Mic, stiu, dar ce???)

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Fatoooo, pe noi ne leaga ceva dubios, tu imi scri aici, si eu in acelasi timp pe PM. Si nu e prima oara.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

quote:
Originally posted by oana cretu
tu (...) aici, si eu (...) pe PM.

Vazui. Io scriu aci, c'aci ma nimerii en ce moment.

Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Da' tot te-am agatat cu PMu'!

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3

Mergi la inceput

Lorena, nu ma certa, profit ca e mama la Paris, sa recuperez la scris. Pana maine cand vine ea nu ma mai opresc, mai ales cu copilul asta care doarme (cum o putea pe caldurile astea?) de rupe.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

deci, recapitulare: e bine sa ai 2 aspiratoare, unu mai bun ca altu! dar totusi, Vaporetto ala, daca aburii-s f fierbinti, nu strica culorile covorului? (sa zicem ca n-ai unu prea breaz, de ex )...aaa, si pe cineva care sa-l minuiasca, cu brat de fier! pe-asta ti-l dau o data cu aspiratoru , nu? sau????
oricum, mersi mult de tot pt implicare si sfaturi, Didita si Otilia! uitati-va pe care-l stiam eu: http://www.zepter-homecare.com/ro/index.php?m=110&p=9110

si Didita, la multi ani puilor tai, sa fie sanatosi si iubiti!

si de ce n-oi fi vazut mai devreme ca azi e sarbatoare?!?!?! ca de fiecare data ma-mpinge si m-apuca harnicia tocma' in zile de-astea! nu-i exceptie nici azi:
la fel il impinsa si pe superbu-gradinar-cu maiou-mulat din fata geamului, care taie un copac cu drujba! , imi scapa!

si inca o-ntrebare: ca am vazut ceva verry verry in pozele oanei: Oana, erati la serbarea florilor? unde? cind e? cum?

si zau, Maria, ca-mi facusi pofta de o , mai ales ca-i sarbatoare

la toate si petreceri frumoase

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

Mergi la inceput

Kiss, e in jurul datei de 20 mai aceasta sarbatoare, pt ca este sambata si duminica. Anul asta a fost pe 17 si 18 mai. Si locatia este la Cannes, in cartierul Suquet (vechiul Cannes), unde locuiesc eu. Se numeste Suquet fleuri. Voila!

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3

Mergi la inceput