La France (57)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Koki , ia incearca sa afli mai multe pe-aici www.franta-romania.com , unde sunt destui care sa te poata informa si sunt si f simpatici ! Multa bafta
Mirunda cu placere , tu erai cea care m-ai intrebat de reteta ? Iti multumesc de intrebare , surorile mele , vad ca se incapatzaneaza sa mai ramana prin Israel , au spus ca daca treaba devine mai "srioasa" se intorc , darmi-e tare frica sa nu mai fie posibil din cauza ca e prea tarziu , Doamne fereste !
Apropo's , spune-mi si mie in ce parte din Vendee iti petreci vacanta , ca anul viitor m-as duce si eu sa trag o tura ca prea vorbeste lumea de acele locuri , ca ma cam saturasem de mediterana unde-i atat de cald si inghesuit !
Samsara bravo , mamicuto , ai o d-ra in toata regula ! Imi dau seama ca nu e usor sa treci de la o imagine a unui copilsa micut , la un adult implinit , asa cum devine pe zi ce trece , Ruxandra ta cea "mica" care ea a crescut si a devenit o d-ra ! Bravo ei si fi mandra de ea ! Feciorasul meu abea va implini 7 anisori , dar cum timpul se grabeste , azi maine ma trezesc cu el , domn mare !
Dia as deschide-o eu , dar mi-e ca nu se permite , doar cele mai vechi !
la toate si o seara placuta si racoroasa !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Subiect nou aici

Mergi la inceput