La France (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Mirunda, .
Eu sunt peste tot, chiar daca n-am mare lucru de spus.

Jocelyn, incearca sa intri in cladiri cit mai diverse, daca se poate bineinteles. Arhitectural Parisul e o minunatie.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Otilia, e o scumpa Adelita pe cal, o domnisoara deja.

Lorena, am uitat sa iti raspund ieri, poate sa nu fie nimic grav, dar cum de cand a inceput sa mearga singurel (de la 10 luni) merge la fel, pediatra a zis ca mai bine facem un control la ortoped decat sa trecem pe langa ceva. Voila, sper sa nu fie nimic.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by mihiasiro

Nu stiu cum ne vom putea intilni, ca sa iti faci o idee, imagineaza-ti ca parisul ar fi ca harta rom^niei, eu lucrez in dobrogea, tu la Budapesta iar champs elysees sint pe la oradea ; la ora la care iesim nu ne putem intilni mai devreme de 19H00-19h30 la "Oradea", care ar fi arcul de triumf

eu n-am gasit Budapesta pe harta României... unde e???

Si noo (adica Emmei) ii plac caii. Ma innebuneste de fiecare data sa mergem la Ponei... Calarie (adica antrenamente de calarie), la noi in oras, la clubul hipic se face de la 6 ani implinitzi. Plimbari cu poneii, potzi face si la 2 ani daca copilu' vrea.

Oana, tzinem pumnii la Seb sa nu fie nika grav.

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaďs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

Otilia, pt ca as vrea sa -mi iau un astfel de aspirator! le stiu, din descrieri, pe cele de la zepter, dar n-am vorbit niciodata cu un utilizator, sa-mi spuna cum e comparativ cu unul clasic! si m-ar interesa mai ales ca ar aspira praful si l-ar retine in interior, nu sa mi-l intoarca in casa, si eu sa stau numai cu cirpa de sters in mina! deci...cam asta

si din nou mersi, Mirunda, am notat si o sa propun medicamentele mentionate de tine dr.! ce poate sa se intimple?
pt ca ma intristeaza sa ma uit deja dupa carucioare cu rotile ...acum am observat ca am mincat din literele mesajului anterior! sorry

si...HAI FRANTA????? macar asa, de mila ???

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by kiss

si...HAI FRANTA????? macar asa, de mila ???

No, hai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Kiss, draguto, citeste aici un pic
http://www.doctissimo.fr/html/dossiers/osteoporose.htm
si mai ales aici
http://www.esculape.com/geriatrie/osteoporose_2004_anaes.html
ca sa iti faci o idee. Chestia este ca trebuie vazute cauzele osteoporozei , daca sunt (si) hormonale sau nu, etc, si pe urma stabilit un tratament. Eu zic ca nu are rost sa propui tu aceste medicamente, ca nu stim exact cauzele, ci ar trebui, dupa parerea mea, cautat in orasul mamei tale, sau in imprejurimi, un medic care sa se priceapa la tt osteoporozei...calcitonina nu e intotdeauna recomandata, uneori se dau hormoni, alteori nu, e un tratament destul de complicat...eu zic sa dai sfoara in tara (poate chiar pe forum), sa gasiti un medic priceput, care sa inceapa un tt corect.Mirunda

Otilia, stii ca Mara face echitatie de ceva vreme, asa ca vrand-nevraind (mai ales nevrind) sunt in tema...In general este acceptata varsta de 4 ani, pentru inceputul pe ponei, la un club, dar se pare ca exista si exceptii, unele cluburiaccepta copii mai tarziu.
Bafta si pupici micutei calarete!

Oana, multi copii la aceasta varsta au aceasta deformatie de picioruse, dar si eu cred ca ar trebui sa vedeti un ortoped, ca sa fiti siguri.

Mirunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Oana, puiul tau e un dulce. Iar tu, cred ca esti in al noulea cer, cu parintii lânga tine !!

Otilia, Adelita e o adevarata domnisoara ! Frumoasa !

Mâine vine Carmen la noi ( mama mea de suflet ) !!! Parca nu-mi vine sa cred ! Sper sa nu se intâmple nimic rau si sa ajunga cu bine.

Duminica am fost sa o vedem pe Liliana ... din pacate povestea ei e destul de trista ... din cauza parintilor ei violenti, intr-o zi nu au mai lasat-o sa plece de la scoala acasa ( dosarul era inceput in secret de catre scoala de la inceputul anului ). Acum e in acest camin de urgenta ... e in proces cu parintii adoptivi, care nu regreta decât faptul ca acest eveniment le-a stricat imaginea in sat. Liliana e depresiva ... sper sa isi revina. Oricum, noi vom fi aproape de ea. Aveti in album doua poze ( cu acordul ei ). Asistenta sociala ne-a luat coordonatele si m-a rugat sa-i fiu cat de cât alaturi .

Ma uitam la ea si ma vedeam pe mine acum vreo 12 ani...

... pe 19 iulie va implini 16 ani !

Sibylle saptamâna 26
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Sib

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Allez les Bleus!!!

1-1 la pauza...

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

As vrea sa va intreb ceva : vreau sa-i cumpar o carte Lilianei de ziua ei ... ce mi-ati recomanda pt varsta de 16 ani ? Daca ar mai fi vorbit limba romana, tare mi-ar fi placut Coringent la limba romana de Minulescu. Mie mi-a mai placut mult si Jurnalul adolescentului miop de Eliade. Poate ca exista traducerea in franceza ... sau poate aveti voi o idee despre o carte frumoasa, cu adolescenti, vise si mai ales, happy end Ma mai gandeam si la Micul print, dar asta se studiaza la scoala.

Mirunda, as vrea sa stiu daca ai fost deja la Roche sur Yon si daca sunt ceva magazine dragutze pe acolo ... as vrea sa fac soldurile saptamana asta cu Carmen.

Stiti cumva vreo statie de bateau-mouche la Paris de unde sa ne putem plimba si seara ?

Sibylle saptamâna 26
Pozele mele

Mergi la inceput