La France (57)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Merci Mik si Lorena! Nu se pune problema rambursatului, pentru ca fata pt care intreb nu are SS. Vrea sa mearga la un control simplu si sa ii prescrie pilule si m-a intrebat pretul in medie.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Ia uitati ce calareata are mama, la nici 4 ani, click aici: ( http://community.webshots.com/user/laadelita )

floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Otilia, e frumoasa foc ! Sa-ti traiasca !
Acu' intrebare : de la ce virsta ii putem lasa la calarie ?

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

v-am cautat si io vreo 3 pagini, dar cum mi s-a parut ceva suspect, m-am intors pe prima, si iata-va! ...mersi fetele pt nr. spre ro, dar pe mine ma interesa de fapt cit costa apelul spre nr. 0826 10 55 55, pt ca si asta costa, si nu stiu cit!!! de la asta incolo te taxeaza cu 0,15 centime/min, stiu!

de asemenea, mersi Miruna pt aparirie si raspuns! s-a operat la tg.-mures! si as fi vrut sa stiu daca osteoporoza e reversibila prin tratament, adica daca e posibila o remineralizare! dar eu fiind aici si ea acolo, depinde cit de competenti si la zi cu noutatile in domeniu sint dr de acolo!

asa, si aveti vreuna din voi aspirator cu apa? adica cu filtru de apa? adica sa treaca aerul filtrat prin apa?

Otilia, Adelita e tare si vreau si eu o fetiiiiiiita!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Kiss, 15 cts., asta-i tot, nimic mai mult.
De fapt platesti apelul spre 0826... (asta reprezinta cei 15 cts., costul apelului)
Daca nu ma crezi calculeaza aici: http://www.agence.francetelecom.com/vf/accueil/aide/calcul_appel_f.shtml
Cit depre aspirator cu filtru de apa, aveam Rainbow la Bucuresti (si acum il mai am pe undeva prin natura), de ce?

Va pupam si va multumim de aprecieri (semneaza o mamica mindra foc de odrasla ei ;))
Despre virsta cred ca difera, probabil si-n functie de citi copii doritori au si citi monitori disponibili. Am vorbit acum citeva zile cu o prietena in zona pariziana si acolo nu-i primeste fetita la ponei inainte de 4 ani. Aici suntem privilegiati, herghelia e chiar la noi in sat si i-a dus cu gradinita gratis, eu am aflat dupa aia. (nu mai dadusem caietul ala de legatura)

Didita, am uitat sa-ti multumesc pentru informatiile cu masina de spalat, noroc ca mi-ai zis tu ca-i normal sa mai ramina ceva picaturi ca altfel ma duceam peste ei la SAV sa le fac scandal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Hai bey, ca va caut de o azi-dmineata!!! Jocelyn v-a dat de gol merci frumos!!!

Eu abia imi revin dupa vide-grenier de ieri. Am reusit sa scapam de o gramada de lucruri si lumea chiar a platit ca sa ne scape de ele!!! Sunt superincantata! Am castigat cam 120 € care vor pleca pe solduri sambata viitoare!!! Vive la France!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

tarif local : 0811310310 sau 0821150150-22cts/min , iar cel mai bine e sa nu lasi "robotul" sa vorbeasca ci sa formezi imediat nr. corespondentului si s-apesi pe "diez.#" eu ultima factura de tel am platit 80€/2 luni , fain nu ?
salutari calduroase tuturor si un !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

Jocelyn,

Metroul circula pina pe la 1 noaptea dar ca sa te inncumeti sa stai pina tirziu trebuie sa locuiesti chiar in Paris, nu in banlieue (ca mine, nu vin acasa mai tirziu de ora 22h00, adica plecat din Paris la ora 21H00).

Vei avea timp intr-o seara sa vezi champs elysees, de la arc de triomphe pina la place de la concorde, apoi pe linga Assemblee Nationale (parlamentul) pina la Tour Eiffel si daca nu urci in el faci eventual o plimbare cu vaporul pe sena, dureaza o ora si vezi multe multe

In a doua seara poti face o plimbare pe malul senei sa vezi buchinistii, treci pe linga Notre Dame, unde e km zero al parisului, esti aproape de cartierul latin care merita vazut, de bd st michel, de termele Cluny, de pantheon (care va fi inchis la ora respectiva)

Nu stiu cum ne vom putea intilni, ca sa iti faci o idee, imagineaza-ti ca parisul ar fi ca harta rom^niei, eu lucrez in dobrogea, tu la Budapesta iar champs elysees sint pe la oradea ; la ora la care iesim nu ne putem intilni mai devreme de 19H00-19h30 la "Oradea", care ar fi arcul de triumf

mai vorbim, depinde unde e si hotelul tau, dar in linii mari avem doar doua ore ;

scuze pt ortografiere dar tastatura mea are probleme si abia scriu

salutari tuturor,
daca nu mai scriu pina atunci, La multi ani ! celor care poarta nuumele de sau au in familie Petri si Paveli (sarbatoare joi pe 29 iunie, cred ca e slujba la biserica din Paris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Noroc cu Mik ca v-am gasit! Dupa ce cautai ca disperata , am vazut numele ei, am dat click si am gasit subectul! Intortochiat, recunosc Mik!

Kiss, pentru o eventuala remineralizare ar trebui facut un tratament mai complex, care sa cuprinda, in afara de Ca+Vit D, si un tt cu ceva medicamente ce retin Ca in oase ...Calcitonina, Didronel (nume german), ar fi bine sa mearga la un medic bun generalist, si care sa aiba idee de osteoporoza...Sanatate multa mamei tale!

Mirunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Mihiasiro mersi de info, vedem noi cum facem, deocamdata sa vad cand o sa ajung exact si cand o sa plec. Oricum o sa stau in zona la defense si compania tot pe-acolo isi are sediul.

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput