La France (57)
Raspunsuri - Pagina 21
Corina spune:
Bonjurica la toata lumea!!
Chiar daca nu scriu sa stiti ca va citesc si sint la curent cu tot ce se intimpla!!!
La multi ani Adelie!!!
Noi sintem bine si nu prea,al meu sot e in concediu medical de marti,cu febra 40 si fara alt simptom!!!!I-au facut analize de singe si urina,asteptam rezultatele,dar eu sint cam ingrijorata!Sper sa nu fie nimic grav!!
Eu mai am o saptamina de scoala ,iar apoi VACANTAAAAAAA!!!!! Abia astept!
Cam atit despre noi,poate in vacanta o sa am mai mult timp!
Pupici
lu.more spune:
Bonjourica,
Mirunda, multumesc, din pacate mama nu mai e, ce ciudat : as prefera sa fie in viata si diabetica, decat sa nu mai fie deloc. Ce egoism.
Kiss, asa e, n-am venit sa-ti cant sub fereastra; n-ai inteles tu bine : am zis ca dupa ce-or castiga campionatul, adica maine seara ar fi sa fie.
Dar nu mai vin, schimbare de program : avem 4 copii acasa in loc de 3 (si n-avem loc in masina, iar acasa nu i-am putea lasa la miezul noptii, parinti denaturati ce-am fi). Si al doilea motiv e ca luni trebuie sa le trezim pe 2 dintre ele la 5.30, ca pleaca pentru 4 zile intr-un fel de tabara si grupul trebuie sa se intalneasca la 6.30.
O zi buna (eu astept sa se trezeasca Anca, sa pun boxele à donf (spre disperarea lui Mik, Sibylle si a lui Kiss):
Zidane y va marquer!
Zidane y va marquer!
Zidane y va marquer!
Oh! Zidane y va marquer!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
Chuny spune:
Hai ma Lu, daca zici numai de Zidane sa stii ca nu am nimic... am aflat si eu ca asta ar fi un meci de retragere pt el si ca ar fi super fericit sa castige. Asa ca zic si eu numai "Hai Zidane!", ce mai conteaza la ce echipa joaca ? Daca s_a nimerit sa fie Franta ...
Mi-am pus link noi poze, cine are timp sa se uite daca doreste la Gravidushka si sa-mi zica daca se vede ceva. Promit sa pun si poze cu Aliosha cat de curand.
Eu va mai pove ceva, desi nici pe mine nu ma mai prea baga in seama lumea: in vacanta am inchiriat un apartament in Vendée. Intr-o zi suna proprietarul sa ne spuna ca cei dinaintea noastra au uitat o pereche de slipi pe usa din baie si daca pot veni sa-i ia. Am zis ok si la scurt timp s-a prezentat la usa o doamna destul de vorbareata. Eu i-am deschis usa cu slipii de baie (barbatesti) in mana, ca sa nu mai intre doamna la taclale si in casa. Ne tinuse si la telefon vreo 5 minute sa ne intrebe cum ne place zona bla -bla. Si zice ea la un momentdat, fara legatura cu ce vorbisem inainte : "J'espère que c'était pas trop sale !". La care eu, convinsa ca vorbea de chiloti, nu stau pe ganduri si ii raspund direct si cu-n zambet strengar : "Oh, vous savez, on n'a pas regardé !" Ea pricepe si incepe sa rada : "Mais je parlais de l'appart." No, week-end placut va urez ! O duminica faina si sa castige cine vreti voi ! Eu numai stau si ma intreb : cum e mai bine, ca sa fie mai putini morti ca dupa semifinala, sa castige Franta sau nu ? Cred ca mai bine da, ca altfel, daca se enerveaza ashtia, cine stie ce nazbatii mai fac !
Sibylle saptamâna 27
Pozele mele Poze noi
dia_codat spune:
Ti-am vazut pozele draga Sibylle. Se vad si cele de la gravidutza si celelalte Tare frumoasa graviduta esti si tare frumoasa miresica ai fost. Oare le aveai si inainte pozele? Ca eu nu le-am vazut pina acum.
Maria I ti-am admirat si tie florile. Sunt superbe.
kiss ai si de la mine acelasi raspuns ca si Olo: NU CALC. Desi nu ne omoara pe aici caldura.Cam ii da cu ploaie in ultimele zile.
dia_codat spune:
Fetelor, iar am o problema. Da la asta v-as ruga sa imi dati niste sfaturi care stiti
Tocmai am primit raspunsul negativ de la doua universitati unde mi-am trimis dosarul pentru un master 1. Mai am de primit de la doua universitati si tare imi e frica ca va fi acelasi. Se pare ca au primit deja directive pentru aplicarea unor masuri mai drastice in vederea noii legi Sarkozy.
Se pare ca nu le prea convine sa revin de la doctorat la anul IV. M-am uitat sa ma inscriu la cursuri de DALF, dar am vazut ca sunt pe II module. Oare la astea se da viza de student?
La CAF mi-au spus ca daca eu nu mai am viza se opreste tot. Oare chiar tot? Nu ar fi normal de exemplu sa i se opreasca APL-ul la sot cind el are viza . Voi ce ziceti?Da oare cum sa fac simulare la CAF?Sa spun ca locuieste sigur dar e casatorit?Ca nu are enfants a charge dar de fapt fetele sunt la scoala aici?
Alocatia familiala si cea pt copil pina la 3 ani se suspenda daca nu mai am eu viza.
Eu sper sa nu ajung aici, sa imi rezolv cumva de viza (desi nu stiu cum ) dar cu toate astea iau in considerare orice posibilitate.
Apoi, viza mea expira in 30 septembrie dar eu doctoratul il sustin in decembrie Pentru un doctorand anul universitar e pina in 31 decembrie. Nu e normal sa primesc o prelungire daca sunt studenta pina in decembrie?
Va rog fetelor dati-va si voi cu parerea ca eu si azi noapte tot vize am visat.
Mik spune:
Dia, nici in alte parti nu prea se accepta inscrierea in anul 4 la doctorat. Insa a mi se pare solutia cea mai buna.
Du-te deci la seful scolii doctorale (le responsable de l'ecole doctorale) si-i explica ca esti gata sa sustii in decembrie, dar ca intre septembrie si decembrie esti considerata ilegala daca nu ai viza. (ia dupa tine si manuscrisul de teza pe cel putin jumatate scris si ceea ce mai ai tu pe linga ca sa arati ca in decembrie vei sustine sigur).
Mik.
dia_codat spune:
Nu Mik eu vroiam nu sa ma inscriu in anul IV de doctorat ci sa ma inscriu la o alta facultate in maitrise sau chiar si licence. Si m-au refuzat. Fara nici o alta explicatie. Doar "nous vous informons que votre candidature a été refusée pour tous vos choix...".
Maria I spune:
Midineata Cuuum, dormiiiiiiti? La voi e mai racoare, pesemne
Sibylle, frumoasa burtica ai! Simpatica faza cu slipul lu' nenea ala
Noi primiram ieri vizita unor anume martori, dimineata pe racoare, inainte de cafea, asa ca avuseram circ gratis de la prima ora. Am remarcat, si nu pt prima oara, câta energie au oamenii astia. Si cum dau cu ea de garduri
Dia, multumesc frumos. Arunca un ochi si aici, poate gasesti o portita nepazita cu dinti si gheare de amicu' Sarko. Cat despre DALF,
din septembrie 2005 au modificat structura examenului si nu, cursurile pregatitoare nu-ti dau dreptul la statutul de student, ca nu vrea muschiu' lor! Cel putin aici asa e, mai spre nord or fi si alte obiceiuri.
va si va doresc o duminica de neuitat
didita spune:
Buna seara fetele! Franta se pregateste de meci... si au inceput deja sa ma claxoneze (de pe la 1)
Otilia, cum a fost la botez?
Dia, incearca sa vorbesti cu unul din profii tai cu care te ai bine sa te ajute sa te inscri la ceva (orice). Eu de ex in ultimul an m-am inscris la o DU care inseamna 3 saptamani de curs (sept, febr mai) si mi-au dat statut de student pt un an...
De calcat eu calc, dar dupa ora 11 noaptea (ca draga sot se duce la serviciu in camasa si nici copii nu-i pot lasa asa, ca am comentarii ca vezi doamne stau acasa si nici macar o bluza nu pot calca!!!)
dia_codat spune:
Allez les bleus!
Didita ce e DU?
Hai ca astept penaltiul si dupa va trimit mesajul
Bravooooooooooooo! 1-0