La France (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Cineva scria de mustarul de la Amora - Condiment. Il gasiti la Monoprix in pahare cu un inel verde, rosu sau albastru (le pastrati apoi). Sau la Cora in pahare cu desene animate, bune ptr copilasi. (atentie sa vedeti scris Condiment pe ele, ca la fel fac si cei de la Dijon).

Iar apropo de mititei, la LIDL gasiti CEVACIPCI. (in pungi de 1kg, la frigidere). Multumesc lui Olo, ca ea mi i-a recomandat.

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Maria si la mine e la fel procedura.Eu aici depun la politie care imi da attestation-ul pe care l-ai primit si tu si normal dupa 2 luni te duci unde ai depus actele sa-ti dea recepisse-ul si intr-un final la prefectura la Toulon pentru a ridica titre de sejour.cam asta e procdura pe la noi, la malul marii.
Si tot vroiam sa-ti mai spun cu ancheta pt expert la mine fuse atat de simplu:ce venituri aveti, cate camera, nume barbat, ocupatie, studii si acord pozitiv, trimis la tribunal.Simplu ca buna ziua.Cica mai urmeaza o ancheta mai aprofundata.
Sa nu va mai mire ca de la ambasada Frantei in Romania vi se refuza vizele, acolo totul se refuza.MIe mi-au refuzat prima data , am venit aici si prefectura mi le-a dat, asa ca acolo iti iau doar banii si nimic mai mult.
O zi buna tuturor.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Greu am mai reusit sa scot nasul dintre florile trimise de aileene...merçi!!!
Sib- ce-mi faci? Ma deconspiriHaagen-Dasz se cheama magazinul si inghetzata. Studiat pb: cica la tine in oras nu ar mai fi magazin, dar gasesti sigur la : Auchan, Carrefour sau Super U........poate si la altele. eu sigur am vazut, nu mai stiu la care,dar cum numai pe astea le frecventez le-am nominalizat.
Cu nenea cu cartea de credit(ultimul ca ala m-a enervat al mai rau) pb sta in felul urmator: nu am facut gura ca eram mult prea grabita sa-mi duc plodul acasa sa-l schimb. care plod e supercumintel, dar cand apare o pb grava de bebe reactioneaza si el si nu tace pana nu se rez.booon.......iari m-am intors la locul faptei ca tot imi trebuiau timbrele alea si am vrut cumvasi sa fiu sigura ca e un obicei..........dat comanda cu cartea in mana, refuzat cartea , scos cash din poseta, cumparat, dat bon. iar la sf i-am spus zambitoare ca ceea ce face este in primul rand ilegal si apoi lipsit de "omenie" sa trimiti o femei cu un copil urlator sa caute bancomate. raspuns: asa i-a cerut trezoru public sa faca( eu cumparam timbru omi si 2 carnete de timbre normale).....dubios!!! ca mai cumparasem de la el si platisem fara pb.....ma rog, am vazut ca n-am cu cine discuta ca bineinteles ca nu mi-a arat nici o hartie de la "trezor". cand eram in usa (ii spusesem la revedere) a inceput sa urle ca vreau sa-l fac rasist. ca si el e strain, dar e clar ca eu asta urmaresc: sa-l acuz de rasism(ii raspunsesem la inceputul discutiei noastre cand ma intrebase de unde stiu eu ca e ilegal ca oi fi eu straina , dar asat nu inseamna ca nu stiu legle).in sf, mare-i gradina! i-am spus ca el pronunta cuv cu "r", nu eu. i-am mai explicat inca o data in ce context am zis eu "sunt straina", etc si m-am carat.....aaa! si sa-i duc si lui hartia cu ce o sa-mi raspunda aia de la tresor cand o sa-l reclam- asta-i chiar culmea tupeului!.....e clar ca n-am cu cine discuta.
sincer: mi-a pierit pana si chefu sa-i mai fac reclamatie(si chiar sunt reclmagia familiei)

Cait - Felicitari! Scolaritoooo!
Mariuco - Frumoase flori, frumoase matza/e!
Lu - site-ul imi place! ideile idem!princeul Raducu -nu!(da tu nu ma spui)
Mik - numai in Rom se poate face viza aia.dar, din pacate, toti prietenii mei care au incercat s-au ales cu negative. am in minte cel mai proaspat refuz: mama avea 80 si....., vaduva cu o singura fata aici, care probase toate cerutele......dar incercarea...moarte n-are!!!
Otilia- abia asteptam rap de botez!

anunt:Sib are o burtica superba

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Merci, fetelor de informatii pentru ipotetica CS. Cred ca am sa incerc mai degraba varianta locala : dusul de prefectura si cintat nu stiu cui in struna.
Cum v-am mai spus mama nu sta in Bucuresti si daca o trimit si nu se rezolva, o sa deprime de tot, biata mama !
(sa ma laud : o sa vina la noi la inceput de august, abia astept !)

Va pup pe toate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Otilia: LMA pt tine si pt printzesa (in WE eu nu prea deschid compu'). Cand e botzeul sambata sau duminica?

Mititeii dupa cum v-a spus spiculetz, se gasesc la LIDL, la congelate, si sunt super buni (e adevarat ca n-au carne de porc sau oaie, dar inlocuiesc cu succes mititeii de acasa...)

Andiaroro: si mie mi-a fost refuzata plata cu cec sau card pt o cartela telefonica(mobicarte). Desi pt alte cumparaturi acceptau, pt mobicarte mi-au cerut espece. Se poate ca pentru anumite produse sa nu se accepte cadrul...

Daca avetzi treaba cu Ambasada Frantzei din Ro, nu va sfiitzi sa datzi telefon. Si sa vb in fr. Tantile de acolo sunt lesinate sa vb cu francezi. (probabil ca p-orma se lauda pe strada: am vorbit azi cu-n francez...) Cumnata mea a practicat cu succes aceasta metoda. In schimb e adevarat ca pt obtzinerea CS la pref itzi trebe viza de long-sejour din Ro. Otilia: itzi tzin pumnii sa reusesti pt tatal tau. Chiar daca intra Ro in CE, tot o sa-i trebuiasca CS pt asigurare medicala (CMU).
Socrul meu s-a saturat sa se lupte cu adm fr (dupa ce era gata-gata sa ia CS) si a plecat in Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

fetele! am si io o intrebare scurta: voi cum calcati rufe pe caldurile astea?????? ca am incercat inclusiv metoda cu ventilatoru in fata, si m-am ales doar cu nasu-nfundat! si aoleu ce m-asteapta, de mi-e si groaza

la toate

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

kiss: un raspuns si mai scurt NU CALC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Kiss - incearca si tu.......tarziu in noapte
Eu revenisem sa fac pe "gastronoama" si uite ca ma ajuta OLO :CEVACIPCI de la LIDL "inlocuiesc cu succes mititeii de acasa", seamana, sunt buni de pofta , dar nu au cum sa fie la fel fiindca astia sunt de fapt "micii" sarbilor. Si in cazul lor, ca si la sarmalele turcesti si la alte produse de prin vecini lipseste "chelcashoz-ul" romanesc, dar merg.....cu "mustaru".in cazul miclor nu se baga prea tare de seama diferenta, mai bine zis "lipsa"....de ce gasim asa ceva la LIDL? In Germania sunt multi sarbi(Mirunda stie) si LIDL(si nu numai) s-a adaptat, mai ales ca produsul a placut si nemtilor, care i-au pastrat si denumirea "de origine". La mama lor ac CEVACIPCI se mananca cu rondele de ceapa. mustaru'? ce e ala?.altfel insa.....sa stiti ca nu e absolut deloc complicat de facut mici si in + exista si niste "condimente de mici" in Romania, care pot fi de mare ajutor, dar chiar fara asta e relativ simplu......curaj, pofta si gratar sa aveti( cand pofta-i mare noi ii "blasfemiam" in cuptor)
Cu nenea al meu...Olo- asa o fi! culmea e ca eu am cumparat fix ac chestii de la el in aprilie si atunci n-au fost pb.......oricum, pe mine mai mult m-a deranjat nesimtirea si daca am expus pb pe aici a fost mai mult ca sa am confirmarea ca stiu io bine.....legile

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Repede
Sibylle, multumim frumos, da' noi tot mai asteptam cu interes sa vedem poze de Aliosha.
Ana, multumesc, florile sunt sau au fost toate ale mele, mâta - numa' smolita N-am reusit sa-o lamurim ca daca-l pastram si pe micul gri tot ea va fi capu' rautatilor, asa ca bietu' de el s-a dus de unde-a venit, probabil prin vecini:( Restul is mâte de-ale prietenilor sau necunoscute.
Cait, si io m-am distrat la politie, sa vedem daca mai fac inca enshpe mii de anchete.
Si acum, pt microbiste: luati de va veseliti
kiss, daca rezolvi dilema, sa ne spui si noua
Va ez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

buna fetelor,

nu am scris de mult, din lipsa de timp sau chef ( dar va citesc);
intru sa scriu pt ca oana si mik au intrebat de anneau vaginal ,eu il folosesc de 2 saptamana ( la fel ca tine oana am lut vreo 20 kg din cauza pilulei) si ma simt foarte bine .
avantaje :
il tii trei saptamani , apoi te opresti 8 zile
este foarte putin dozat 15mg fata de cea mai mica pilula (30mg phaeva pe care o dadu-se gineco)

desi la inceput ( prima oara ) spui ca o sa te jeneze dupa ce il pui nu il simti (desi eu nu sport nici macar tampoanele )
la intrebarea daca il poti pierde , nu cred

dezavantaje:
nu este rambursat

bisous

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput