Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-131

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata tutuoror! O zi buna va doresc!
Monica, FELICITARI din tot sufletul!
Clauclau, ideal ar fi sa nu te mai gandesti la numarat, simptome, etc, sa-ti ocupit timpul cu altceva, iar peste vreo 2 sapt sa-ti amintesti, sa verifici calendarul si sa constati ca au intarziat uratii!
Cum poate ai mai citit, simptome se gasesc la tot pasul, mai ales cand le cauti cu lumanarea! Si de cele mai multe ori ne insala...
Pupici multi tuturor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Monica,FELICITARI SI O SARCINA UOSOARA

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata,am intrat si eu o fuga sa va pupicesc si sa va urez o zi buna....

Monica ma bucur mult sa te revad pe la noi si felicitari pentru vestea extraordinara! Ai grija de tine si sa ne ti la curent!
M Oana bine ai revenit printre noi! Stai pe aici,ca sezonul asta purtam noroc,am trimis o gramada de fete la "odisee"
Surioara imi e tare dor de tine!
Amely ma bucur ca ai terminat cu examenele si ca ti s-a mai eliberat programul....Culmea e ca eu am aflat ieri ca voi avea de dat luna asta niste examene,asa ca-s "in focuri"...Dar ne putem intalni de vineri incolo cand vrei tu...Trimite-mi PM si ne vedem,ok? Abia astept....

Va pe toate si fug,ca am mult de invatat!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CLAUCLAU da si eu sunt z 14...diferenta e ffff mare in schimb.
eu am z10,11 si poate ai vazut ca ieri am fost la eco.
ovulatia va avea loc peste 2,3 zile.sotiorul sper sa se intoarca si el maine.
asa ca am cam ramas in urma cu prestatul,dar totusi sper sa prindem momentul .
vineri voi merge inca o data la eco,sa vad daca ce mai e nou.
cat despre simptomele tale...din pacate si eu voi pati la fel,asa ca nu sunt cea mai indreptatita sa.ti dau sfaturi.
ideal este intr.adevar asa cum a spus FELICIA ,dar cine poate asa ceva?eu una NU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatza va zic si eu
melulee nu mai pot sa pun bata da tu stii ca e la mine..ai grija..
eu z7..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Doamne, MOana, bine ai revenit. Ma bucur enorm si stiu ca cel putin sufleteste voi percepe altfel.
De ce ai spus ca ai simtit ca te bate FIV-ul pe umar? Ca m-ai bulversat.

Monica, veste maiminunata ca asta nici ca se putea. FELICITARI!!!! Sarcina usoara si la termen!!!

Mishu, habar n-ai cat de dor imi e de tine. Sau poate da. Maine plec in delegatie, dar daca ma intorc vineri seara, poate te prind 5 min pe mess. Sau poate in week-end. Te pup si tin pumnii stransi.

Melu, imi pare rau. Dar stiu ca vei trece peste asta si o vei lua de la capat. Cu si mai mult optimism. Si eu pic la fiecare invazie. Si urlu ca nu mai pot, nu mai vreau. Am ajuns pana acolo incat sa incerc sa-mi impun ca la urma urmei nici nu imi doresc asa mult un bebe. Dar nu tine. Dumnezeu e mare si imi da curajul si puterea sa continui. La nesfarsit.

Meg iubita, sarcina usoara in continuare si ulti pupici peburtik.

Uraaa, Amely a terminat si cu auditul.
Acu stiu sigur ca nu mai trebuie sa caut subiectul pe pag 2.

Hai va pupicesc pe toate.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Monica ce pot sa spun decat felicitari! Inca o data se dovedeste ca un bb e o minune care apare cind/daca vrea DD. Stiu ca dpdv medical duphastonul i-a facut culcus, dar eu tot cred ca e o minune, cu asa endometru.
Sheri, draga mea, da ma ou si eu cind pot. Vaz ca le dau drumul vorba ta, ca la loto, desi cica nu prea se poate. Dar eu sint convinsa ca am dat drumul la mai multe outze, dar degeaba, ca la outzul cel mai gras ii dau drumul miine, am facut azi pregnyl, miine IA, endo e mic fata de alte luni cind era beton(nu stiu de ce, dar multe fete se pling de endo mic luna asta), eu azi z17, CM 28, deci faza luteala cam scurtutza. Asa ca in sfirsit, luna asta stau linistita, in sensul ca nu-mi mai fac sperante. Luna viitoare fac DH si mai vedem.
M-Oana salut! Eram curioasa sa te cunosc (si-mi pare bine , ca vb fetele pe aici despre tine. Eu sint la a saptea IA, asa ca sint mai tare! Dar ce spuneai de o fata, de 17 IA (glumeai sau nu am inteles eu bine)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Neata fetele... imi bag repede nasucul pe la subiect, fiindca mai tarziu n-o sa mai pot, ca sa va urez o zi cat mai buna si cat mai fertila

Mel, asa-i viata uneori, cand te astepti la ceva bun, taman atunci te pocneste, asa mi se intampla si mie, si cred ca noi toate am patit-o la un moment dat. Nu inseamna ca n-o sa vina bebicul pana la urma, ca n-o sa ramai gravida natural...nici vorba! Sunt doar sentimente de ziua 1-2, crede-ma ca le cunosc si eu prea bine... Si eu trec acum prin starile astea, desi sunt ziua 20, doar ca nu prea am avut timp sa ma gandesc la ele (intr-un fel, mai bine!). Eu te stiu o luptatoare si o curajoasa, asa ca tocmai de aia te inteleg si nu te cert, fiindca stiu ca peste cateva zile vei privi situatia cu alti ochi

Oana_bbb, ma bucur chiar foarte mult ca ai privit clipul, de fapt el era pentru noi toate, care il intelegem atat de bine... Cineva care nu trece prin asta nu are cum sa planga...nu stie. Ce bine ar fi sa-l inteleaga toti aceia care ne judeca, ne analizeaza, ne condamna, ne compatimesc, au impresia ca detin solutia, ca "probabil nu stim noi cum sa facem copii, ca doar se fac usor" etc... EI, nu noi ar trebui sa inteleaga. Si sa ne lase in pace, atat.
Nu-mi place autocompatimirea, nici compatimirea, dar urasc sa mi se zica "nu stiu de ce te agiti atata, probabil de aia nu faci copii pentru ca iti doresti prea mult". De cand a devenit o "crima" sa-ti doresti cu atata ardoare un copil, incat visele in care iti tii puiul in brate par realitate iar prima geana de lumina iti aduce lacrimi pe obraji? De cand a devenit condamnabil faptul ca ma retrag din cand in cand intr-un coltisor si plang, atat timp cat celor din jur le zambesc? Da, sunt oameni care nu inteleg dar care nu au macar decenta sa taca. Si nu oricine, sunt oameni cu pregatire, cu scoli inalte, oameni dragi, pe care ii iubesti si ii pretuiesti pentru ceea ce sunt, nu pentru faptul ca au facut sau nu copii... Imi pare rau ca v-am impuiat voua capul cu asta, dar eram suparata in urma unei discutii si vroiam sa ma descarc... Scuze.

MOana, inteleg ce vrei sa zici, asa e... inainte de a vindeca infertilitatea trupului, trebuie tamaduit sufletul, si asa cum am vazut in acel filmulet trist, chiar dupa ce problema nu mai exista, urmele lasate in inima nu dispar cu totul. Da, face parte din noi si da, o vom invinge, cu toate armele. Apropo, am inteles eu bine sau tie ti-a intarziat CM vreo 4 zile? ia vezi de baga un test castigator... tin pumnii!

Cu ecograful, zau de nu m-am gandit si eu... ce-ar fi sa punem bani si sa-l luam la comun iar dupa ce ramanem pe rand gravide sa-l lasam "mostenire" tinerelor aspirante, si tot asa, din generatie in generatie, poate falimentam doctorii! ce ziceti?

Fetelor, gluma, gluma, dar innebunim de tot cu asteptarea asta... Cred ca ar trebui sa ne intalnim mai des, la o cafea/pizza/suc etc... mai ales ca multe deja ne cunoastem atat de bine, chiar daca inca nu ne-am vazut la fata. Pe mine m-ar incanta la nebunie sa va cunosc, sa ne intalnim mai des, macar o data la 2 saptamani, indiferent cate fete pot veni, suportul moral conteaza uneori atat de mult!

Va pup cu drag

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Buna dimineata, eu Z21, am fost de dimineata la Giulesti sa-mi ia sange pt DH cu cel mai gros ac pe care l-am vazut vreodata in vena, si-am plecat cu un mare guguloi de vata care se tot desprindea dintr-un leucoplast plin de franjuri, falfaiau toate astea pe mana mea, raspandeam in jur un miros naucitor de spirtoase, asa ca pana nu l-am aruncat nu m-a luat nici un taximetrist, probabil sa nu le patez masina. Nu puteam sa indoi nici mana, cica sa “apas tare pe punctie”! Era ditamai craterul!
Nucut, bafta mare la IA si fi optimista, am citit undeva ca dupa inseminare trebuie sa fii f relaxata, ca si cum ai fi in pat cu sotiorul pt a spori sansele, calea artificiala trebuie sa fie in simbioza cu cea naturala !
Monica, felicitari, sa fii fericita si sanatosi cu totii !

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Fetelor, cine-mi explica si mie care-i treaba cu utrogestan si duphaston. Diferente si asemanari intre ele (de calitate, administrare, pret, etc.)

Mergi la inceput