Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-131

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Monica, dupa ovulatie endometrul poate creste nebanuit de mult... In plus, se poate sustine cu utrogestan. Ceea ce sper ca si faci, da? Si de obicei, testele nu mint. Ce test ai facut, apropo?
Eu zic asa: sa fie intr-un ceas bun si gandeste-te doar la lucruri frumoase!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Nadya, imi pare tare, tare rau pt. voi. Stiu ca o sa gasiti calea sa va apropiati unul de altul din nou. Stii si tu ca un necaz uneste mai tare decit o bucurie. Sa dea DD sa vina si bucuria aia pe care o asteptati cit mai curind.
Am si eu o intrebare la voi, ca taaare sinteti pricepute: credeti ca este posibil sa ovuleze cineva de mai multe ori intr-o luna? Sau altfel spus, daca am avut mai multi foliculi, oarecum marisori, cind s-au pierdut unii dintre ei este posibil sa-mi apara semnele de ovulatie? Exemplific, ca sint tare confuza: z10 TB scade la 36.5, albus abundent. Z11, TB incepe sa creasca (36.7). Z13, monitorizare, OD 2 foliculi de vreo 13-14 (nu am hirtiile la mine ca sa va spun exact) OS 1 fol de vreo 12. Endo mic (5.3). Z15 TB scade iar la 36.5, azi z16 36.4, OS nimic, OD 1 folicul de 16.7, endo tot micut (7.3), albus abundent dimineata. N-am prestat si nici nu pot presta, ca mi-e omul plecat, doar daca se ofera cineva!.
Inca ceva: stie careva ce este testul Muller (nu stiu cum se scrie, stiu ca se pronunta miuler). Si in ce consta.
Multam fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Nadya si regrete nespuse. Tocmai am intrat si am inceput sa citesc de la inceput si ma bucuram nespus pentru tine, voiam sa-ti transmit felicitari, dar am stat sa termin de citit si cu consternare am vazut mesajul postat de tine ulterior si m-am blocat. Sunt alaturi de tine cu sufletul, dar scumpo, tu si sotul tau treceti impreuna prin aceste momente. Va leaga atat bucuriile cat si necazurile. Eu am avut momente cand in durerea mea l-am indepartat pe sotul meu si rau am facut.
Sper sa ma primiti si pe mine in randurile "endometristelor".

Poze
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Nadya am citit acum cele scrise de tine si sa stii ca eu te inteleg perfect... am avut extrauterina anul trecut!! incearca sa-ti intelegi sotul, siu tine-l cat mai aproape de tine... speranta pt un bb va reveni cat de curand... Multa sanatate i-ti doresc....
Monica sa-ti ajute DD sa fie bb.....

Poze diverse
Poze nunta....

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Amely am facut un Dr. Sigur. Il aveam luat de 6 luni, de cind am inceput stimularile si nu l-am folosit pina acu fiindca n-am avut vreo banuiala. Nici acum nu aveam, dar fiindca ma tot impiedicam de el prin dulapiorul de cosmetice am hotarit sa-l stric. Si mi-a stat inima cind am vazut a doua liniuta. Destul de slaba dar f. bine conturata. Ce sa zic... simptome nu prea am. Ma dureau sinii f. tare, dar asa patesc la fiecare stimulare. Plus ca durerea asta s-a atenuat mult in ultimele 4 zile. Duminica am avut un mucus rozuliu si ma asteptam, conform programului, ca ieri sau azi cel tirziu sa intimpin rushii. M-a bulversat rau testul ala. Posibil sa fie un rezultat fals pozitiv din cauza Pregnyl-ului de 10 000 facut cu 16 zile in urma? Aflu eu azi.
PS: am luat duphaston 10 zile dupa ovulatie. Asa imi da doctora si nu ies din cuvintul ei.

Tenchiu, Carmen.

Monica
Aspiranta in stand-by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

monica_b, eu pot sa te felicit de acum! Nu cauta simptome, nici eu nu am avut si nici acum nu prea am. Daca a aparut liniutza a 2-a repede, esti sigur . Endometrul a crescut de la Duphaston, asa ca bb si-a facut culcus. Te asteptam cu confirmarea la test sange/eco!
Nadya, m-am bucurat foarte tare pentru tine si m-am intristat cand am aflat vestea. Eu am avut emotii mari de tot pana la prima eco. Iti doresc sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta si un ingeras este sigur acolo sus pentru tine!

Bubulina 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Nadya, cuvintele sunt de prisos in aceste momente, cand tu si familia ta, sunteti atat de greu incercati. Imi pare tare rau pentru pierderea suferita... Ma rog si eu la Bunul Dumnezeu, ca toate celelelate fete, sa va dea putere sa infruntati si sa depasiti aceasta durere, si sa va dea cat mai curand bucuria unui alt ingerash...
Nucutza testul Mueller - sunt reactivi biologici pt. diagnostic bacteriologic (infectii bacteriene) : mediul tip Mueller-Hinton - pt. izolarea neisseriei meningitidis (meningita meningococica) si neisseriei gonorrhoeae (gonoreea) si antibiograma acestora. Sper sa-ti fie de folos aceste info (le poti face la Cantacuzino).

Va pup pe toate si...zile fertile, cum frumos spune Gabiu !

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna endometrioasele mele preferate,
Mi-e dor de voi si va tin pumnii in fiecare luna in speranta ca se prinde cineva de manuta mea intinsa. Le pup pe dragele de Mishulina,Iepurila, Amely, Piccaflor, Danangie si le spun sa nu va pierdeti niciodata speranta si optimismul, dar nu le las deoparte de la pupaturi nici pe noile endometrioase si le doresc sa li se implineasca visul cat de repede.
Le suny alaturi fetelor care au trecut prin cel mai dureros necaz probabil si le doresc sa se vindece repede atat sufleteste cat si trupeste si sa lupte incontinuare pentru visul lor.
Monica sa stii ca nici eu nu am avut absolut nici un simptom de sarcina decat sani durerosi in luna in care am ramas. Ba mai mult simptomele au inceput de-abia in saptamana 6 .Si eu am facut un test dr Sigur ca si tine, in a 2-a zi de intarziere , asta pentru ca luna care urma trebuia sa trec pe anticonceptionale pentru niste chistulete pe care le-am "achizitionat" in urma cu 2 luni dupa 1 singura luna de stimulare ,iar dr mi-a zis sa fac un test neaparat inainte si dupa ciclu. Si mare mi-a fost surpiza cand am vazut cele 2 liniute , a doua fiind mai slab colorata , dar bine conturata. Asa ca "never say never" si fugutza la un test de sange. Au fost cazuri de fete care au ramas gravidutze cu un endometru de 6 mm,fetele mai vechi stiu asta.
Noi suntem bine, am intrat in saptamana 13 ( am pus cateva poze cu bb mai jos), greturile au trecut de tot si ne bucuram de sarcina
Va pe toate,

Cristinna 12+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinna_sabau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Laura, multumesc mult pt. raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Nucutza, cu multa placere, pentru foarte putin
Monica_b...scuze, dar da-mi si mie voie sa te felicit, chiar daca iti este teama sa...speri. Asa cum ti-au spus si fetele, fa cel mai bine testul de sange. Gandeste pozitiv si nu inceta sa speri ! Te asteptam cu vestea cea buna !

Laura

Mergi la inceput